Forum Starając się - ogólne Lipcowe testowanie, czyli wakacyjne ciąże. :)
Odpowiedz

Lipcowe testowanie, czyli wakacyjne ciąże. :)

Oceń ten wątek:
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 4000 1692

    Wysłany: 16 lipca 2019, 08:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka13 wrote:
    Nie wolno ci tak myśleć , tobie też się uda zobaczysz, jak nie ten cykl to następny ale się uda jestem tego pewna 😘😘😘
    No ja trochę było tych następnych cykli... Więc wiesz.. Ja już się teraz nie nastawiam na nic

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat

    Starania od czerwca 2018
    Ja: badania ok.
    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
    🔻Kariotyp męski nieprawidłowy - zespół klinefeltera
    🔻28.07 powtórka badań - bez zmian
    🔻Konsultacja wyników z dr Wolskim-szans raczej brak
    😭 Stoimy w martwym punkcie, brak jakichkolwiek działań 😭
  • LaBellePerle Autorytet
    Postów: 1430 1506

    Wysłany: 16 lipca 2019, 08:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    zoltakaczucha wrote:
    Hej dziewczyny
    Nie udzielałam się wcześniej ale bardzo często podczytywałam forum. Staramy się z mężem od półtorej roku, od pół roku byłam stymulowana, od trzech miesięcy leczę się w Angeliusie. Na przyszły miesiąc mam zaplanowany termin laparoskopii a dzisiaj taki teścik. Powiedzcie mi czy ja mam zwidy czy się udało.
    Zdjęcie po przepisowych 5 minutach. Jestem w 12dpo, po stymulacji letrozolem.
    228e11099173d261b66203f4d2f364fd-full.jpg[/URL] upload


    Powtarzałas test?

    8kf50tsdbdtg5c1w.png

    l22njw4zjr9wbahe.png

    27.09 0:55 - Wiktoria, 1150g, 36 cm

    "Nie ma takiego cierpienia, którego miłość nie byłaby w stanie uleczyć"

    22.04.2020 - II 🍀 (2cs)
    27.04.2020 - beta 279 (15 dpo)
    29.04.2020 - beta 646 (17dpo)
    09.05.2020 - jest 💓

    9.10.2018 biochem.
    10.02.2019 18tc (*) Oliwia
    3.10.2019 20tc (*) Gabriela

    Zespół antyfosfolipidowy.
    Starania - Acard
    Ciąża - heparyna
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 4000 1692

    Wysłany: 16 lipca 2019, 08:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnes wrote:
    Mnie z lipca można wykreslic. Przyszła @.mam ochotę wyć, płakać i tupac :(
    Kochana tule Cie mocno 😘😘😘😘 wiem że to Cie nie podbuduje, ale zaczynasz nowy cykl... Może ten szczęśliwy???

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat

    Starania od czerwca 2018
    Ja: badania ok.
    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
    🔻Kariotyp męski nieprawidłowy - zespół klinefeltera
    🔻28.07 powtórka badań - bez zmian
    🔻Konsultacja wyników z dr Wolskim-szans raczej brak
    😭 Stoimy w martwym punkcie, brak jakichkolwiek działań 😭
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 4000 1692

    Wysłany: 16 lipca 2019, 08:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    lithium wrote:
    Cześć kobietki moje!
    Miałam dać znać z tą betą...
    Niestety nie wybrałam się na nią bo wszystkie "rodzinne opiekunki" są na wakacjach a mąż pracuje od 7 do 18 i nie mam z kim zostawić synka.
    W sumie nigdy nie miałam w tradycji robienia bety do potwierdzenia ciąży, zawsze tylko testy. ☺I zrobiłam dzisiaj test i jestem spokojniejsza.
    cb941ff79dc4.jpg
    Jestem taka szczęśliwa! <3 <3 <3
    Wizytę mam 1 sierpnia więc pewnie od razu usłyszę serduszko...
    Ale chcę do was zaglądać, towarzyszyć wam, mogę? ☺
    Jaka cudowna krecha 😊 chyba już nie masz wątpliwości że będziesz mama 😊😘😘😘

    lithium lubi tę wiadomość

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat

    Starania od czerwca 2018
    Ja: badania ok.
    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
    🔻Kariotyp męski nieprawidłowy - zespół klinefeltera
    🔻28.07 powtórka badań - bez zmian
    🔻Konsultacja wyników z dr Wolskim-szans raczej brak
    😭 Stoimy w martwym punkcie, brak jakichkolwiek działań 😭
  • Nikodemka Autorytet
    Postów: 5439 8365

    Wysłany: 16 lipca 2019, 08:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani Ciasio - my mielismy nakaz od lekarza, zeby starac sie od razu po histero i tak zrobilismy :) Mialam nawet jeszcze lekkie plamienia. No i jak widac jestem przykladem, ze do zaplodnienia dochodzi :D

    Pani Ciasio, lithium, Nona lubią tę wiadomość

    ckaiugpj74w9mwp5.png
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa.
    13.07.19- beta:42,1, prog: 27,8 ❤️
    15.07.19 - beta: 131,0 ❤️
    17.07.19 - beta: 316,0 ❤️
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 4000 1692

    Wysłany: 16 lipca 2019, 08:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaBellePerle jak się czujecie 😊?

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat

    Starania od czerwca 2018
    Ja: badania ok.
    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
    🔻Kariotyp męski nieprawidłowy - zespół klinefeltera
    🔻28.07 powtórka badań - bez zmian
    🔻Konsultacja wyników z dr Wolskim-szans raczej brak
    😭 Stoimy w martwym punkcie, brak jakichkolwiek działań 😭
  • LaBellePerle Autorytet
    Postów: 1430 1506

    Wysłany: 16 lipca 2019, 08:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna1719 wrote:
    LaBellePerle jak się czujecie 😊?


    Kochana, kiepsko. Mdłości jak były tak są, plus zawroty głowy i wieczne zmęczenie 🙄 no ale jestem na zwolnieniu, więc przynajmniej nie męczę się w pracy. Dziś idę do lekarza za dwie godzinki, więc trzymaj kciuki 😊

    Justyna1719, SylwiaLu, Nona, Murzynek lubią tę wiadomość

    8kf50tsdbdtg5c1w.png

    l22njw4zjr9wbahe.png

    27.09 0:55 - Wiktoria, 1150g, 36 cm

    "Nie ma takiego cierpienia, którego miłość nie byłaby w stanie uleczyć"

    22.04.2020 - II 🍀 (2cs)
    27.04.2020 - beta 279 (15 dpo)
    29.04.2020 - beta 646 (17dpo)
    09.05.2020 - jest 💓

    9.10.2018 biochem.
    10.02.2019 18tc (*) Oliwia
    3.10.2019 20tc (*) Gabriela

    Zespół antyfosfolipidowy.
    Starania - Acard
    Ciąża - heparyna
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 4000 1692

    Wysłany: 16 lipca 2019, 08:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaBellePerle wrote:
    Kochana, kiepsko. Mdłości jak były tak są, plus zawroty głowy i wieczne zmęczenie 🙄 no ale jestem na zwolnieniu, więc przynajmniej nie męczę się w pracy. Dziś idę do lekarza za dwie godzinki, więc trzymaj kciuki 😊
    Pewnie ze będę trzymać ✊✊✊ daj znać koniecznie😊

    LaBellePerle lubi tę wiadomość

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat

    Starania od czerwca 2018
    Ja: badania ok.
    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
    🔻Kariotyp męski nieprawidłowy - zespół klinefeltera
    🔻28.07 powtórka badań - bez zmian
    🔻Konsultacja wyników z dr Wolskim-szans raczej brak
    😭 Stoimy w martwym punkcie, brak jakichkolwiek działań 😭
  • Nikodemka Autorytet
    Postów: 5439 8365

    Wysłany: 16 lipca 2019, 08:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaBellePerle - w ktorym tygodniu pojawily sie u Ciebie mdlosci? :)

    ckaiugpj74w9mwp5.png
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa.
    13.07.19- beta:42,1, prog: 27,8 ❤️
    15.07.19 - beta: 131,0 ❤️
    17.07.19 - beta: 316,0 ❤️
  • UlaFalka Autorytet
    Postów: 694 535

    Wysłany: 16 lipca 2019, 09:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    Pijecie alko po owu?

    Jasne! :)
    W tym czasie kieliszke winka czy dwa nie zaszkodza. No chyba, ze pijesz denaturat :D

    Ignissa, Justyna1719, Nona lubią tę wiadomość

    Endometrioza
    Torbiel czekoladowa na lewym jajniku
    Niska rezerwa jajnikowa (AMH 0,7)

    Luty 2020 - 1 IUI nieudane
    Czerwiec 2020 - 2 IUI nieudane
    Lipiec 2020 - 3 IUI nieudane

    Wrzesień 2020 - start IVF (ICSI)
    16 września - transfer 2-dniowca
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 4000 1692

    Wysłany: 16 lipca 2019, 09:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    UlaFalka wrote:
    Jasne! :)
    W tym czasie kieliszke winka czy dwa nie zaszkodza. No chyba, ze pijesz denaturat :D
    Haha 😀

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat

    Starania od czerwca 2018
    Ja: badania ok.
    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
    🔻Kariotyp męski nieprawidłowy - zespół klinefeltera
    🔻28.07 powtórka badań - bez zmian
    🔻Konsultacja wyników z dr Wolskim-szans raczej brak
    😭 Stoimy w martwym punkcie, brak jakichkolwiek działań 😭
  • Ignissa Autorytet
    Postów: 1424 833

    Wysłany: 16 lipca 2019, 09:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nade mną dziś rano przeleciał bocian. Może coś mi przyniósł w prezencie? :D

    I tempka w końcu podskoczyła na jakiś sensowny poziom ;)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2019, 09:08

    SylwiaLu, April_27, Pani Ciasio, Nikodemka, Justyna1719, LaBellePerle, lithium, Nona, BB__Anna lubią tę wiadomość

    Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
    16.09 beta 103
    18.09 beta 238
    22.09 beta 1361
  • SylwiaLu Autorytet
    Postów: 501 428

    Wysłany: 16 lipca 2019, 09:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemka, Lithium, zoltakaczucha – gratulacje :D

    Ladinola – dużo siły :* wiecie co i jak i teraz do przodu :)

    Talku, czy już miałaś kolejne usg? Wyjaśniło się coś?

    Anka, jesteś silna babka. W końcu decydowałaś się na histeroskopię czy nie? To badanie jest naprawdę przydatne i wcale nie takie inwazyjne :)

    Agnes :(

    lithium, Nona, Ladinola lubią tę wiadomość

    22.06.2020 Luiza :*
    XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
    Hashimoto od 2007
    Starania od XII 2015
    jajowody drożne, histeroskopia ok
    Mąż - morfologia 6%
    AMH 8,07; 3 x UIU :(
    X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
    mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 16 lipca 2019, 09:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani Ciasio wrote:
    To, co Ci wyszło, to nie jest "tylko tyle". Samo hashi albo sam zespół antyfosfolipidowy może być powodem strat.

    Czy zabrałaś już się za immunologię? Szczerze mówiąc ogrom i koszt tych badań mnie przeraża :/
    Immunologia czyli zespol antyfosfolipidiwy antykoagulant tocznia anty tg i anty tpo to tyle.

  • talku Autorytet
    Postów: 1679 1678

    Wysłany: 16 lipca 2019, 09:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lithium, no piękna kreska! Gratulacje :):):)
    Do 1.08 szybko zleci. Ja mam 2.08 - ale może pójdę wcześniej ;)

    SylwiaLu - byłam wczoraj na wizycie. Zrobił mi USG. Powiedział że na szczęście nie ma żadnego urazu, krwiaka po wypadku. Aczkolwiek te kwiatki pojawiają się czasami niespodziewanie nie wiadomo skąd. Ciąża wczesna, widać pęcherzyk i ciałko żółtkowe, nie widać echa płodu ale za wcześnie. Kazał być dobrej myśli, dużo dużo dużo pić (to mnie zaskoczyło) i przyjść za dwa tygodnie posłuchać serducha i założyć kartę ciąży.
    Trochę mnie uspokoił.
    Teraz pozostaje mi czekanie. Najtrudniejsze ale będę cierpliwa i dam maluchowi rosnąć :):)

    SylwiaLu, Pani Ciasio, lithium, Nona, BB__Anna lubią tę wiadomość

    relgi09kukfprg92.png
  • Agnes Przyjaciółka
    Postów: 95 72

    Wysłany: 16 lipca 2019, 09:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cykle wcześniej miałam rozrzucone..33dni ,25dni, 39dni..teraz 27 dni....ale uregulowałam TSH, bo mam niedoczynność i miałam tą nieszczęsną laparoskopię, więc liczę na to ,że teraz cykle będę bardziej przewidywalne. Mam nadzieję, że dla Was lipiec będzie szczęśliwy, bo to da mi nadzieję, że i mi w końcu się uda.

    Nona - masz rację sexy muszę zacząć wcześniej. Po prostu przed operacją miałam zawsze długie cykle.

    Nona lubi tę wiadomość

  • Ignissa Autorytet
    Postów: 1424 833

    Wysłany: 16 lipca 2019, 09:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    talku wrote:
    Lithium, no piękna kreska! Gratulacje :):):)
    Do 1.08 szybko zleci. Ja mam 2.08 - ale może pójdę wcześniej ;)

    SylwiaLu - byłam wczoraj na wizycie. Zrobił mi USG. Powiedział że na szczęście nie ma żadnego urazu, krwiaka po wypadku. Aczkolwiek te kwiatki pojawiają się czasami niespodziewanie nie wiadomo skąd. Ciąża wczesna, widać pęcherzyk i ciałko żółtkowe, nie widać echa płodu ale za wcześnie. Kazał być dobrej myśli, dużo dużo dużo pić (to mnie zaskoczyło) i przyjść za dwa tygodnie posłuchać serducha i założyć kartę ciąży.
    Trochę mnie uspokoił.
    Teraz pozostaje mi czekanie. Najtrudniejsze ale będę cierpliwa i dam maluchowi rosnąć :):)
    Ma racje. Ja w pierwszej ciąży miałam krwiak podkosmówkowy. Nie wiadomo skąd, poprostu koło 10 tc zaczęłam plamić, pojechałąm do szpitala a tam krwiak. Ale! To nie jest wyrok, jadłam Duphaston, siedziałam na dupie w domu, nie forsowałam się i krwiak się wchłonął :)

    Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
    16.09 beta 103
    18.09 beta 238
    22.09 beta 1361
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 16 lipca 2019, 09:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    talku wrote:
    Lithium, no piękna kreska! Gratulacje :):):)
    Do 1.08 szybko zleci. Ja mam 2.08 - ale może pójdę wcześniej ;)

    SylwiaLu - byłam wczoraj na wizycie. Zrobił mi USG. Powiedział że na szczęście nie ma żadnego urazu, krwiaka po wypadku. Aczkolwiek te kwiatki pojawiają się czasami niespodziewanie nie wiadomo skąd. Ciąża wczesna, widać pęcherzyk i ciałko żółtkowe, nie widać echa płodu ale za wcześnie. Kazał być dobrej myśli, dużo dużo dużo pić (to mnie zaskoczyło) i przyjść za dwa tygodnie posłuchać serducha i założyć kartę ciąży.
    Trochę mnie uspokoił.
    Teraz pozostaje mi czekanie. Najtrudniejsze ale będę cierpliwa i dam maluchowi rosnąć :):)

    No i to są generalnie dobre wieści. Najważniejsze, że Cię uspokoił ;)

  • UlaFalka Autorytet
    Postów: 694 535

    Wysłany: 16 lipca 2019, 09:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a czy któraś miała krótkie cykle tak np.18 dniowe?
    Bo odkąd wrócił mi okres po ciąży od stycznia, to mam w większości cykle 25 dniowe, tylko ostatni miałam krótki, właśnie 18 dniowy, i jeden w lutym chyba 40-dniowy.

    Ja wiem że po ciąży to wszystko może się zmienić w naszym organizmie, ale czy któraś z was tak miała, a jeśli tak to co było przyczyną?

    Endometrioza
    Torbiel czekoladowa na lewym jajniku
    Niska rezerwa jajnikowa (AMH 0,7)

    Luty 2020 - 1 IUI nieudane
    Czerwiec 2020 - 2 IUI nieudane
    Lipiec 2020 - 3 IUI nieudane

    Wrzesień 2020 - start IVF (ICSI)
    16 września - transfer 2-dniowca
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 4000 1692

    Wysłany: 16 lipca 2019, 10:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ignissa wrote:
    Nade mną dziś rano przeleciał bocian. Może coś mi przyniósł w prezencie? :D

    I tempka w końcu podskoczyła na jakiś sensowny poziom ;)
    Trzymam kciuki 😘

    Ignissa lubi tę wiadomość

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat

    Starania od czerwca 2018
    Ja: badania ok.
    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
    🔻Kariotyp męski nieprawidłowy - zespół klinefeltera
    🔻28.07 powtórka badań - bez zmian
    🔻Konsultacja wyników z dr Wolskim-szans raczej brak
    😭 Stoimy w martwym punkcie, brak jakichkolwiek działań 😭
‹‹ 97 98 99 100 101 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego