Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:19 - 26 lipca a najlepszy dzien 20 lipca
18 - 25 sierpnia a najlepszy dzien 19 sierpnia
No właśnie 20 lipca to ja mam 4 dc. Wcześniejsze ciąże 4 październik 2008 i 20 luty 2015 owulka 14-16 dc to możecie sobie porównać. Na mnie chyba działa ten księżyc . -
Sylwia_80 wrote:Dobrze że mamy to miejsce zeby sie wyżalić jak jest gorszy dzien nie?
Btw- nie wiem ile juz wydałam na lekarzy przy staraniu o 2 dziecko, mysle, że przez pierwsze pare lat bede mu opróżniała skarbonke i odbierała dług
Wyciągam kasę ze skarbonki a dziecko na to :
-mamo za co ?
-ty już dobrze wiesz za co , trzeba było z matką w chowanego się nie bawić to byś teraz miał !Mona_M, Sylwia_80, ZakreconaŻona, ojejku, Brave, AJA_S lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Haha wyobraziłam sobie taką sytuację
Wyciągam kasę ze skarbonki a dziecko na to :
-mamo za co ?
-ty już dobrze wiesz za co , trzeba było z matką w chowanego się nie bawić to byś teraz miał !
ale postanowiliśmy, że jak zajdę w ciążę kupujemy skarbonkę i zbieramy na pierwsze wspólne wakacje razemMorwa lubi tę wiadomość
-
Marmurkowa wrote:A ile dni masz @ ?
Po poronieniu w tamtym roku to krwawie trzy dni i dwa plamię. A cykle raz 26 raz 32 dni.
Dziewczyny zabijcie mnie ale może coś mądrego podpowiecie. Wynik bety < 1.2mlU/ml 11 dpo przypuszczalnie bo nie mierzyłam temp. Zawsze ale to zawsze miałam <0,100mlU/ml czy wziąść Dupka jeszcze dziś i jutro i w sobotę zobaczyć czy już nie. Bo może się coś tam zaczyna dopiero dziać. -
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:Po poronieniu w tamtym roku to krwawie trzy dni i dwa plamię. A cykle raz 26 raz 32 dni.
Dziewczyny zabijcie mnie ale może coś mądrego podpowiecie. Wynik bety < 1.2mlU/ml 11 dpo przypuszczalnie bo nie mierzyłam temp. Zawsze ale to zawsze miałam <0,100mlU/ml czy wziąść Dupka jeszcze dziś i jutro i w sobotę zobaczyć czy już nie. Bo może się coś tam zaczyna dopiero dziać.
ja mialam wynik <1.2 i u mnie taki prog mam przy braku ciazy. ale ja juz sama nie wiem po tym co bylo u mnie z tym testem -
Morwa wrote:A ja 02.07.1990 nie wiem , czy obliczam to tak jak wy. Wczoraj była moja owulacja ksieżycowa ? Wy to jakiś przedział robicie a ja właśnie wyznacza tylko ten jeden dzień. Wyliczy mi któraś ten przedział ?
1 kwadra- pełnia 12-19 lipiec dzień 15Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 14:07
Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:A ja 02.07.1990 nie wiem , czy obliczam to tak jak wy. Wczoraj była moja owulacja ksieżycowa ? Wy to jakiś przedział robicie a ja właśnie wyznacza tylko ten jeden dzień. Wyliczy mi któraś ten przedział ?
12 - 19 lipca a najlepszy dzien to 15 lipca
10 - 18 sierpnia a najlepszy dzien to 13 sierpniaMorwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marmurkowa wrote:1 kwadra- pełnia 12-19 lipiec dzień 15
ZakreconaŻona, AJA_S lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny