Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:Po poronieniu w tamtym roku to krwawie trzy dni i dwa plamię. A cykle raz 26 raz 32 dni.
Dziewczyny zabijcie mnie ale może coś mądrego podpowiecie. Wynik bety < 1.2mlU/ml 11 dpo przypuszczalnie bo nie mierzyłam temp. Zawsze ale to zawsze miałam <0,100mlU/ml czy wziąść Dupka jeszcze dziś i jutro i w sobotę zobaczyć czy już nie. Bo może się coś tam zaczyna dopiero dziać. -
jak wchodzicie w ten program cykle
1. wpisujecie rok miesiąc godzina ENTER
2. potwierdzacie ENTER
3.pokaże wam się data , wpisujecie w jakim roku ma wam sprawdzić ENTER
4.Póżniej trzeba wpisać strefę 1ENTER, ENTER aż zniknie okienko
5. Znajdziecie je w miejscu pobrane o nazwie cykle -
nick nieaktualnyjustysia 90 wrote:jak wchodzicie w ten program cykle
1. wpisujecie rok miesiąc godzina ENTER
2. potwierdzacie ENTER
3.pokaże wam się data , wpisujecie w jakim roku ma wam sprawdzić ENTER
4.Póżniej trzeba wpisać strefę 1ENTER, ENTER aż zniknie okienko
5. Znajdziecie je w miejscu pobrane o nazwie cykle
ja tam nie widze miejsca do wpisania miesiaca i godziny a tym bardziej strefy.
ja chyba jakas zacofana jestem -
Mi księżycowy nie pokrywa się z biologicznym,jedynie pokryje się we wrześniu,a jak bym chciała to na córkę,więc patrzę na sposoby na córeczkę,z synkiem udało się w 1 cyklu na szczęście,moja siostra ma 19 lat i lekarz mówi,że ma max 2 lata na starania,bo później jej się nie uda,ma pcos,kilka razy z chłopakiem się starali ale 2 razy poroniła,tak mi przykro kiedy patrzę na nią, młodą dziewczynę, a nie wiadomo czy będzie miała upragnione dziecko
-
nick nieaktualnyjustysia 90 wrote:Mi księżycowy nie pokrywa się z biologicznym,jedynie pokryje się we wrześniu,a jak bym chciała to na córkę,więc patrzę na sposoby na córeczkę,z synkiem udało się w 1 cyklu na szczęście,moja siostra ma 19 lat i lekarz mówi,że ma max 2 lata na starania,bo później jej się nie uda,ma pcos,kilka razy z chłopakiem się starali ale 2 razy poroniła,tak mi przykro kiedy patrzę na nią, młodą dziewczynę, a nie wiadomo czy będzie miała upragnione dziecko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:dzieki nie rozumiem co znacza te 2 linijki od dolu naprzykład przy lipcu "M Bar i pod spodem 9 45" a w sierpniu "F byk 6 49"
Bo chyba chodzi o to że znaki zodiaku dzielą się na żeńskie i męskie bar=baran, nie pamiętam czy to męski czy żeński i jak na taką płeć to najlepiej o godz 9:45
Chyba?