Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś pół dnia zmarnowałam na badania do medycyny pracy. I oczywiście też wszystkiego nie załatwiłam, bo lekarka skończyła pracę jak już była moja kolej i oczywiście mnie nie przyjęła, więc jutro znów muszę marnować czas na siedzenie w kolejce.
Wczoraj test owulacyjny prawie pozytywny, więc myślę, że do piątku powinna być owulacja -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla nie wiem jeszcze, zadeklaruję jak będę wiedziała kiedy ovu będzie. Widziałaś mój wykres i pewnie zauważyłaś, że u mnie cykle są kompletnie nieprzewidywalne. Moje ostatnie cykle trwają 50, 70, 40 dni Więc nie wpisywałam się na listę bo kompletnie nie wiem jak będzie w tym. Ale jak w tym tygodniu będzie ovu to pewnie w drugim tygodniu lipca będę testować. Najprawdopodobniej będę starała się poczekać do 14dpo
Chociaż też nie koniecznie, bo przy pierwszej ciąży też miałam tak testować, ale 13dpo obudziłam się ze straszliwymi mdłościami i zawrotami głowy i stwierdziłam, że jeśli to objawy ciąży to test powinien już wykazać i wykazał bladziocha
Więc szykuję się na 14dpo, chyba, że wcześniej samopoczucie będzie wskazywać na ciążę. Mam 5 testów więc mogę jeden zmarnować
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja wczoraj zrobiłam test i albo LH mi bez powodu podskoczyło, albo była ovu bo wczoraj już druga kreska zdecydowanie jaśniejsza. Ale mogłam przegapić, bo ja te testy robię wieczorem jak już idę pod prysznic - strasznie nie lubię w ciągu dnia ich pilnować, więc robię sikańca i już będąc pod prysznicem patrzę czy pojawia się druga kreska Więc może rano była ovu i wieczorem już kreska jaśniała. Dziś temperatury nie zmierzyłam bo zaspałam.
Wieczorem zrobię kolejny test.
A tak w ogóle to witam po awarii na ovu -
nick nieaktualnyJa powizycie dostalam skierowaniebdo szpitala. Poniewaz albo ciaza jest o tydzien mlodsza albo serduszko sie nie uksztaltowalo od poludnia jestem na sali . Pobrali mi krew na bete i czekam caly czas na wyniki ehhh isg mieli mi zrobic po poludniu ale chyba zapomnieli o mnie
-
nick nieaktualny
-
Paulette wrote:Ja powizycie dostalam skierowaniebdo szpitala. Poniewaz albo ciaza jest o tydzien mlodsza albo serduszko sie nie uksztaltowalo od poludnia jestem na sali . Pobrali mi krew na bete i czekam caly czas na wyniki ehhh isg mieli mi zrobic po poludniu ale chyba zapomnieli o mnie
Może zapytaj jakiejś pielęgniarki?17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny