X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Lipcowe Wisienki 2016
Odpowiedz

Lipcowe Wisienki 2016

Oceń ten wątek:
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Piękny pokemon :D jak już go złapałaś to trzymaj dobrze w pokebolu i nie wypuszczaj przez 9 miesięcy :D a no i koniecznie chwal się zdjęciami pokemona :) dwie kreski na teście , pierwsze zdjęcie z prześwietlania pokebola itp :)

tak właśnie zrobię :D
    mój pokebol czeka :D

Morwa lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    bez kitu chyba musze wrocic do mierzenia temp :D
    A myślisz ,że po co ja mierzę? Mam z tego niezły ubaw :) można czymś zająć myśli. Dlatego ja nie doszukuję się w nich ciąży tylko fajnych obrazków ,które przestawiają :D

kate55 lubi tę wiadomość

• marciaa Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    A myślisz ,że po co ja mierzę? Mam z tego niezły ubaw :) można czymś zająć myśli. Dlatego ja nie doszukuję się w nich ciąży tylko fajnych obrazków ,które przestawiają :D

Takie ćwiczenie wyobraźni ;p

Morwa lubi tę wiadomość

• Jagah Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    A no to jest tak ,że warto komentować mój wykres. Mieszam dobrze w kociołku a tym razem w przepowiedni było tak ,że jak ktoś skomentuje mój wykres w odpowiednim do tego momencie i data wraz z numerem komentarza stworzy lustrzane odbicie będzie ciąża ! Twój jeden z komentarzy , który u mnie pozostawiłaś był 71 a dodałaś go 17 Lipca , więc masz lustrzane odbicie cyfr i moją wiarę w Twoja ciążę :D Jagah komentarz był 61 dodany 16 Lipca , także teraz na nią kolej :D Ty miałaś dodatkowy atut w postaci suwaczka na szczęście ,który Ci zrobiłam, więc dla Jagah muszę mocniej mieszać w kociołku :)

To wasze szczęśliwe komentarze :
    t2722659_screenshot-2016-07-19-10-55-00-1.png
    t2722658_screenshot-2016-07-19-10-54-50-1.png
    Co ja pacze! Może to kolejny zbieg okoliczności, ale to mój 16 cykl starań! ;) 4 po laparoskopii, a 4x4 = 16 :D
    Moze w tej metodzie jest szaleństwo :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 11:21

Morwa, ojejku, AJA_S lubią tę wiadomość

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate55 gratuluję i życzę spokojnych 9 miesięcy.! :)

A u mnie dziś 20 dzień po zabiegu i jakoś coś różowo mi na wkładce. Nie wiem czy to jakieś plamienie czy początek @ ... hmmm podejrzane to .

kate55 lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    U mnie na wykresie potwór z Loch Ness. Może w końcu pokaże się światu :)
    Oj tam oj tam , każda chciałam by mieć potwora z loch ness. Źle patrzysz na swój wykres , musisz go obrócić! To kobieta w ciąży a nie żaden potwór z loch ness. A oto dowód ;)

t2722661_picsart-07-19-11.21.05.jpg

marciaa, Paulette, Jagah, Marmurkowa, Sylwia_80, AJA_S lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Oj tam oj tam , każda chciałam by mieć potwora z loch ness. Źle patrzysz na swój wykres , musisz go obrócić! To kobieta w ciąży a nie żaden potwór z loch ness. A oto dowód ;)

t2722661_picsart-07-19-11.21.05.jpg
    Hahahaha padłam, leżę i kwicze. Dzięki :)

• kasieniaczek Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa rozwalasz system :) Jeszcze ovu wprowadzi opcję i na koniec cyklu, będzie wyskakiwała obrazowa interpretacja, jak Twoja. Od tak na poprawę humoru :) Opatentuj to jakoś zawczasu :D

Fipsik, Morwa, AJA_S lubią tę wiadomość

Awf3p2.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasieniaczek wrote:
    Morwa rozwalasz system :) Jeszcze ovu wprowadzi opcję i na koniec cyklu, będzie wyskakiwała obrazowa interpretacja, jak Twoja. Od tak na poprawę humoru :) Opatentuj to jakoś zawczasu :D
    Nie byłoby to takie złe :) śmiech z z takiego obrazka na otarcie łez to super sprawa, śmiech zawsze jest dobry :) i zamiast czekać na dziedzica czekałybyśmy na obrazek. Niezłe by było b zdziwienia jak zamiast obrazka byłaby ciąża :)

ojejku, Mona_M lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate kiedy wyniki bety???

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    kate kiedy wyniki bety???

Czekamy czekamy mówiła że dzisiaj po południu ;)

kate55 lubi tę wiadomość

• Marmurkowa Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 55 piękny teścior :)
    Gratuluję i życzę spokojnych 8,5 miesiąca :)

kate55 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa to czekamy cierpliwie :)

kate55 lubi tę wiadomość

• kate55 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś kolo 16-17:00 dopiero

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate55 wrote:
    Jakoś kolo 16-17:00 dopiero

Ja zaraz będę w trasie więc będę sprawdzać na bieżąco ;)

kate55 lubi tę wiadomość

• Kejsi1988 Ekspertka

Wysłany: 19 lipca 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Ja dziś mam totalny zawrót...
    Jestem 10 dpo test oczywiście negatywny, temperatura też nie powala... ale zastanawiają mnie inne objawy ... bardzo źle się czuję, łamie mnie w kościach, mam uderzenia raz gorąca, raz zimna, co jakiś czas mi albo słabo albo mnie mdli, nawet o dziwo jeść mi się nie chce :( i nie wiem czy to efekt zbliżającej się @ (przewidywany termin piątek - sobota) czy może upragniona ciąża :(

już zwariować można

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2016, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kejsi1988 wrote:
    Jestem 10 dpo test oczywiście negatywny, temperatura też nie powala... ale zastanawiają mnie inne objawy ... bardzo źle się czuję, łamie mnie w kościach, mam uderzenia raz gorąca, raz zimna, co jakiś czas mi albo słabo albo mnie mdli, nawet o dziwo jeść mi się nie chce :( i nie wiem czy to efekt zbliżającej się @ (przewidywany termin piątek - sobota) czy może upragniona ciąża :(

już zwariować można

Jak @ nie przyjdzie zatestuj jeszcze raz za dwa dni. Niestety nie powiemy Ci na podstawie objawow czy to ciąża czy nie. Objawy są różne, a psychika też robi swoje ;) życze miłego zaskoczenia za dwa dni :)

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate Gratuluję!!! Pięknej bety życzę :-)

Milka a Ty też robiłaś betę? Życzę pozytywnej :-)

kate55 lubi tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kejsi1988 wrote:

już zwariować można

10 dpo moglo byc zdecydowanie za szybko! powtórz za 2-3 dni. trzymam kciuki! :)

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2016, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate Wielkie gratulacje :*

Was nadrobić to jakiś cud xD

Morwa piękny talent :D

kate55 lubi tę wiadomość

17.11.17-poronienie całkowite
‹‹ 135 136 137 138 139 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ