Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:Piękny pokemon jak już go złapałaś to trzymaj dobrze w pokebolu i nie wypuszczaj przez 9 miesięcy a no i koniecznie chwal się zdjęciami pokemona dwie kreski na teście , pierwsze zdjęcie z prześwietlania pokebola itp
tak właśnie zrobię
mój pokebol czekaMorwa lubi tę wiadomość
-
Madziulla wrote:bez kitu chyba musze wrocic do mierzenia temp
kate55 lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:A no to jest tak ,że warto komentować mój wykres. Mieszam dobrze w kociołku a tym razem w przepowiedni było tak ,że jak ktoś skomentuje mój wykres w odpowiednim do tego momencie i data wraz z numerem komentarza stworzy lustrzane odbicie będzie ciąża ! Twój jeden z komentarzy , który u mnie pozostawiłaś był 71 a dodałaś go 17 Lipca , więc masz lustrzane odbicie cyfr i moją wiarę w Twoja ciążę Jagah komentarz był 61 dodany 16 Lipca , także teraz na nią kolej Ty miałaś dodatkowy atut w postaci suwaczka na szczęście ,który Ci zrobiłam, więc dla Jagah muszę mocniej mieszać w kociołku
To wasze szczęśliwe komentarze :
Moze w tej metodzie jest szaleństwoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 11:21
Morwa, ojejku, AJA_S lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:U mnie na wykresie potwór z Loch Ness. Może w końcu pokaże się światu
marciaa, Paulette, Jagah, Marmurkowa, Sylwia_80, AJA_S lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kasieniaczek wrote:Morwa rozwalasz system Jeszcze ovu wprowadzi opcję i na koniec cyklu, będzie wyskakiwała obrazowa interpretacja, jak Twoja. Od tak na poprawę humoru Opatentuj to jakoś zawczasu
ojejku, Mona_M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Ja dziś mam totalny zawrót...
Jestem 10 dpo test oczywiście negatywny, temperatura też nie powala... ale zastanawiają mnie inne objawy ... bardzo źle się czuję, łamie mnie w kościach, mam uderzenia raz gorąca, raz zimna, co jakiś czas mi albo słabo albo mnie mdli, nawet o dziwo jeść mi się nie chce i nie wiem czy to efekt zbliżającej się @ (przewidywany termin piątek - sobota) czy może upragniona ciąża
już zwariować można -
nick nieaktualnyKejsi1988 wrote:Hej dziewczyny
Jestem 10 dpo test oczywiście negatywny, temperatura też nie powala... ale zastanawiają mnie inne objawy ... bardzo źle się czuję, łamie mnie w kościach, mam uderzenia raz gorąca, raz zimna, co jakiś czas mi albo słabo albo mnie mdli, nawet o dziwo jeść mi się nie chce i nie wiem czy to efekt zbliżającej się @ (przewidywany termin piątek - sobota) czy może upragniona ciąża
już zwariować można
Jak @ nie przyjdzie zatestuj jeszcze raz za dwa dni. Niestety nie powiemy Ci na podstawie objawow czy to ciąża czy nie. Objawy są różne, a psychika też robi swoje życze miłego zaskoczenia za dwa dni -
nick nieaktualnyKejsi1988 wrote:Hej dziewczyny
już zwariować można
10 dpo moglo byc zdecydowanie za szybko! powtórz za 2-3 dni. trzymam kciuki!