Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Misiowa_mama wrote:Krwawienie ustało (6 x luteina dopochwowo, 4 x duphaston ) zgroza. ale ważne że działa!
Pęcherzyki na miejscu, jutr beta.
Dziś lekarz powiedział, ze na 95% krwiak ale sprawdzą za tydzień.Marmurkowa lubi tę wiadomość
-
Ania-nowa wrote:Misiowa trzymaj się będzie dobrze! Słuchajcie, zdarzyło się kiedyś którejś z Was dostać @ 2 tyg po tym jak się skończyła?
-
Fipsik wrote:Nie popadajmy w skrajności, nie wszystko u Ciebie jest patologiczne. Ja mam większość narządów chorych, nie działają tak jak u normalnych ludzi, aż się dziwię, że układ rozrodczy mam w porządku Zaledwie 3 miesiące temu miałam usuwany nowotwór, a patofizjologii miałam tyle samo na studiach co fizjologii, więc dobrze wiem, że nie wszystko jest tak jak być powinno.
-
Cytrynka_ wrote:Morwa wychodzi na to ze dla "dobra" dziedzica musisz pic nawet w ciazy
Ewentualnie lykac antybiotyki non stop.
albo taką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 00:05
AJA_S, ojejku, Mona_M, Marmurkowa, ZakreconaŻona lubią tę wiadomość
-
Hej hej, jaka cisza i spokój...
Ja już na pewno nie zatestuje w lipcu... owulacji nie było, prawdopodobnie lada dzień @ a nawet jeśli nie i jakimś cudem owulacja bedzie to test i tak wypadnie na początek sierpnia więc bardzo dziękuję za mile towarzystwo ale chyba właśnie nastał moment przeprowadzki na wątek sierpniowy. Zaglądać nadal bede i kibicować tym które jeszcze maja testować oraz tym które juz wiedzą że pod ich serduszkiem bije drugie serduszko.
Misiowa wszystko idzie ku dobremu. Trzymaj się, oby juz teraz bez komplikacji do szczęśliwego finału -
Hej
Zobaczyłam dziś rano dwie krechy, jedna dość jasna, ale widoczna!! czekam właśnie w kolejce na betę i staram się nie napalać. Boję się powtórki z CP, ale na szczęście nie mam żadnych plamień czy bólówojejku, Madziulla, ktosiowa, Morwa, Milka1991, Jagah, Mona_M, borsuk, odrobinacheci, Paulette, Fipsik, Sylwia_80, Kjopa3, Marmurkowa, AJA_S, farmaceutka77, gosia89, pepsunieczka lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kate55 wrote:Hej
Zobaczyłam dziś rano dwie krechy, jedna dość jasna, ale widoczna!! czekam właśnie w kolejce na betę i staram się nie napalać. Boję się powtórki z CP, ale na szczęście nie mam żadnych plamień czy bólówJagah, kate55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKate zrobiła dobrą robotę
ja z otwartymi ramionami powitałam dziś Ridżosława - w życiu jeszcze się tak nie cieszyłam z jego nadejścia, w połowie sierpnia ja i Sylwia damy czadu
Uwielbiam jak weteranki (sorry Kate ) zaciążają oł jee
czekamy na kolejne strzały w dziesiątkę
kate55, Jagah, Milka1991, Sylwia_80, AJA_S, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Nie wiem, czy widać to zdjęcie?
Morwa mi wywróżyłaś! Teraz gadaj jak
Cieszę się, ale jeszcze wciąż się boję i nie wierzę do końca Po południu dzwonię do doktorka i zapytam, kiedy przyjść.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 10:27
Madziulla, ojejku, borsuk, Milka1991, odrobinacheci, monika454, ktosiowa, Paulette, Fipsik, emaj, Marmurkowa, AJA_S, beatum, Impresja, ZakreconaŻona lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Kate, Słońce! ogromne gratulacje, bardzo się cieszę! I kciukam za betę :*
Morwa- aż mnie strach zbiera przed swoim szczaniem i coraz większa ciekawość tej wróżby
Ojejku - widzę, że wracasz do gry Trzymaj się i walcz dzielnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 10:24
ojejku, kate55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny