Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Ja też zebrać się nie mogę do doktorów z wynikami , a też mnie czeka branie sterydu. Obawiam się skutków ubocznych ,więc odwlekam ten moment w czasie licząc na cud, ale co się odwlecze to nieuciecze.. niestety. I tak czeka mnie klinika leczenia niepłodności i łykanie dużo więcej niż łykam teraz
Kurcze, myslałam ze żartujecie, serio. Nie słysząłam o tym jeszcze.
Chyba jednak nie staram się az tak długo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisiowa_mama wrote:jestem w szpitalu rano pojawiło się krwawienie, beta est ok, w macicy 2 pęcherzyki, malutkie. niby ok na ten czas. Ale obok est coś, może krwiak? nie wiadomo. Mam czekać pojutrze powtórzą betę.
Wkurzona jestem, bo nic mi tu nie mówią, a ze mnie czerwona krew się leje. A oni tylko pytają czy skrzepy są
Zobaczysz wszystko będzie dobrze trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
Paulette wrote:dziewczyny nie wiem, czy możliwa jest owulacja po zabiegu, ale czuję się jak już bym była po haha
Witam:)
Owulacja po zabiegu jest możliwa - ja miałam owulację po zabiegu potwierdzoną monitoringiem.Paulette lubi tę wiadomość
Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość -
nick nieaktualnyMorwa wrote:Obyś nie musiała brać sterydów, bo to zło , a dla niektórych niestety zło konieczne. Także zachodź szybko w ciąże
Toż ja przecież w sierpniu zachodzę
A swoja droga to az mi głupio przez moja ignorancje tematu. Wierzę ze to sa poważne sprawy, nie znam się, ale trzymam kciuki żeby wszystko było ok! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulette wrote:hehe kochana my z narzeczonym nie uprawiamy nawet seksu
Jak możesz tak wytrzymać?
Ja od 3cykli jakbym nie wyżyta była...
Teraz w piątek nie było i za karę kuło mnie w sobotę, a w niedzielę żeby przypomnieć jak nie ma to jest bólPaulette lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualnyAJA_S wrote:Jak możesz tak wytrzymać?
Ja od 3cykli jakbym nie wyżyta była...
Teraz w piątek nie było i za karę kuło mnie w sobotę, a w niedzielę żeby przypomnieć jak nie ma to jest ból
najgorzej mam wytrzymać do tej @ bo bym chciała iść już do gina. usłyszeć, że pięknie się wszystko wygoiło i działać dzień i noc hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 14:57
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam przykaz, żeby miesiąc po operacji usunięcia CP nie współżyć. To była dopiero masakra. Co prawda w pierwsze dwa tygodnie mi się nawet nie chciało, tak mnie wszystko bolało. Ale później tylko czekałam na koniec szlabanu
Misiowa, trzymam kciuki za CiebiePo 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc