X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Lipcowe Wisienki 2016
Odpowiedz

Lipcowe Wisienki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Ja też :( zebrać się nie mogę do doktorów z wynikami , a też mnie czeka branie sterydu. Obawiam się skutków ubocznych ,więc odwlekam ten moment w czasie licząc na cud, ale co się odwlecze to nieuciecze.. niestety. I tak czeka mnie klinika leczenia niepłodności i łykanie dużo więcej niż łykam teraz :/

Kurcze, myslałam ze żartujecie, serio. Nie słysząłam o tym jeszcze.
    Chyba jednak nie staram się az tak długo ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roza86 witaj i życze Ci 2 kresek!! :)

Roza86 lubi tę wiadomość

• marciaa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba faktycznie coś mnie rozbiera bo boli mnie gardło i dziwnie się czuję

• Morwa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia_80 wrote:
    Kurcze, myslałam ze żartujecie, serio. Nie słysząłam o tym jeszcze.
    Chyba jednak nie staram się az tak długo ;)
    Obyś nie musiała brać sterydów, bo to zło , a dla niektórych niestety zło konieczne. Także zachodź szybko w ciąże :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiowa_mama wrote:
    jestem w szpitalu :( rano pojawiło się krwawienie, beta est ok, w macicy 2 pęcherzyki, malutkie. niby ok na ten czas. Ale obok est coś, może krwiak? nie wiadomo. Mam czekać :( pojutrze powtórzą betę.
    Wkurzona jestem, bo nic mi tu nie mówią, a ze mnie czerwona krew się leje. A oni tylko pytają czy skrzepy są :( :( :( :(
    Trzymaj się i nie poddawaj . Myśl pozytywnie i wszystko będzie dobrze. Wiem, że łatwo mówić i wiem, że te czekanie szpitalne jest jak wyrok.. lekarze nie chcą nic mówić, tylko czekać i czekać.
    Zobaczysz wszystko będzie dobrze :) trzymam kciuki ;)

• marciaa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misiowa mama, trzymaj się :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny nie wiem, czy możliwa jest owulacja po zabiegu, ale czuję się jak już bym była po haha :P

ojejku, AJA_S lubią tę wiadomość

• Dorola31 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    dziewczyny nie wiem, czy możliwa jest owulacja po zabiegu, ale czuję się jak już bym była po haha :P

Witam:)
    Owulacja po zabiegu jest możliwa - ja miałam owulację po zabiegu potwierdzoną monitoringiem.

Paulette lubi tę wiadomość

Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
    Mateuszek 26tc [*]
    Maleństwo 6/9tc [*]
    Michaś moja miłość <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Obyś nie musiała brać sterydów, bo to zło , a dla niektórych niestety zło konieczne. Także zachodź szybko w ciąże :)

Toż ja przecież w sierpniu zachodzę ;)
    A swoja droga to az mi głupio przez moja ignorancje tematu. Wierzę ze to sa poważne sprawy, nie znam się, ale trzymam kciuki żeby wszystko było ok!

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorola31 wrote:
    Witam:)
    Owulacja po zabiegu jest możliwa - ja miałam owulację po zabiegu potwierdzoną monitoringiem.
    ooo czyli było by super, bo przynajmniej już bym była @ bliżej niż dalej ;) dziękuje za odpowiedź :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    możliwa możliwa :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:

Na pewno! Wierzę że była i to nawet owocna ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia_80 wrote:
    Na pewno! Wierzę że była i to nawet owocna ;)
    hehe kochana my z narzeczonym nie uprawiamy nawet seksu :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 14:45

• marciaa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stwierdziłam, że nie spadła mi temperatura poniżej kreski
    jeśli miałam owu 17dc (OF dziwnie mi na 18 wyznaczyła)

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    hehe kochana my z narzeczonym nie uprawiamy nawet seksu :P

Jak możesz tak wytrzymać?
    Ja od 3cykli jakbym nie wyżyta była...
    Teraz w piątek nie było <3 i za karę kuło mnie w sobotę, a w niedzielę żeby przypomnieć jak nie ma <3 to jest ból :D

17.11.17-poronienie całkowite
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJA_S wrote:
    Jak możesz tak wytrzymać?
    Ja od 3cykli jakbym nie wyżyta była...
    Teraz w piątek nie było <3 i za karę kuło mnie w sobotę, a w niedzielę żeby przypomnieć jak nie ma <3 to jest ból :D
    Kochana ciężko jest wytrzymać, ale jak mus to mus :D czekam do pierwszej @ takie zalecania to trzeba dać rade :P
    najgorzej mam wytrzymać do tej @ bo bym chciała iść już do gina. usłyszeć, że pięknie się wszystko wygoiło i działać dzień i noc haha :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 14:57

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podziwiam.
    Boję się, że B ma te żylaki i będzie trzeba mieć abstynencje po zabiegu. My te 4dni przed badaniem ledwo wytrzymaliśmy zwłaszcza B. Bo go boli jak długo nie spuszcza z krzyża :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana wiesz może i by się nic nie zadziało jak byśmy sie trochę poprzytulali, ale na wszelki wielki wolę dmuchać na zimno.

Haha :D tacy mężczyźni już są. co do tego jego zabiegu to nie mam pojęcia, ale może żadnych przeciwwskazań nie będzie miał :)

• kate55 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam przykaz, żeby miesiąc po operacji usunięcia CP nie współżyć. To była dopiero masakra. Co prawda w pierwsze dwa tygodnie mi się nawet nie chciało, tak mnie wszystko bolało. Ale później tylko czekałam na koniec szlabanu :)

Misiowa, trzymam kciuki za Ciebie <3

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łożesz kur** nie dam rady aż tyle :/

‹‹ 131 132 133 134 135 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ