Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Marcia ty zawsze mnie podtrzymasz na duchu kupilam testy owu oi zobaczymy co pokaza
Marcia ty to ale nowoczesna jestes,nie wspominalas ze zone masz morwa to ma niezle bystre oczymarciaa lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Demsik wrote:Marcia ty zawsze mnie podtrzymasz na duchu kupilam testy owu oi zobaczymy co pokaza
Marcia ty to ale nowoczesna jestes,nie wspominalas ze zone masz morwa to ma niezle bystre oczy
napij się winka z wiśni, dorwij męża i zobaczysz że wiśnia przejdzie do macicy xD
a widzisz... ukrywałam się ale postanowiłam się ujawnić haha xD
Demsik lubi tę wiadomość
-
Kejsi1988 wrote:Hej dziewczyny
Ja dziś mam totalny zawrót...
Jestem 10 dpo test oczywiście negatywny, temperatura też nie powala... ale zastanawiają mnie inne objawy ... bardzo źle się czuję, łamie mnie w kościach, mam uderzenia raz gorąca, raz zimna, co jakiś czas mi albo słabo albo mnie mdli, nawet o dziwo jeść mi się nie chce i nie wiem czy to efekt zbliżającej się @ (przewidywany termin piątek - sobota) czy może upragniona ciąża
już zwariować można -
nick nieaktualny
-
Hej hej! Jak mówilam tak też sie stało. Dzisiaj przylazła @. Dobrze ze dzisiaj łaskawie a nie wczoraj bo mielismy 2 rocznicę ślubu i Męża urodzinki to przynajmiej można było poświętować Cykl nadal był bez owulacji. Przenoszę się na sierpień a tu zaglądam i kibicuje!
-
nick nieaktualnyAJA_S wrote:Ojejku czyżby entuzjazm Morwy się udzielał? Zaraźliwe to chyba jest xD
To ja poproszę też dawkę
Dziś czeka nas poważna rozmowa, zdecydowałam, o naszym dłuższym rozstaniu, może to uleczy naszą relację, chciałabym przerwy na rok nawet, ale jak widze jego kwaśną minę to wydaje mi się, że nie będzie miał nic przeciwko, i tak nie byłom go tyle czasu, odzwyczailiśmy się od siebie po prostu, ale nie zdążyliśmy zatęsknić, stąd ten kwas.
Cytrynka_, Paulette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AJA_S wrote:Ojejku czyżby entuzjazm Morwy się udzielał? Zaraźliwe to chyba jest xD
To ja poproszę też dawkęojejku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny