Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
StyczniowaNadzieja wrote:Hej hej! Jak mówilam tak też sie stało. Dzisiaj przylazła @. Dobrze ze dzisiaj łaskawie a nie wczoraj bo mielismy 2 rocznicę ślubu i Męża urodzinki to przynajmiej można było poświętować Cykl nadal był bez owulacji. Przenoszę się na sierpień a tu zaglądam i kibicuje!
o to widzę, że ślubowaliście tydzień przed nami
a z @ - przykro -
nick nieaktualnyDzięki kochane ale jakoś nie smucę się wcale!
Czekałam na te wredną małpę, bo za chwile zaczynam stymulacje, a w poniedziałek juz 1 podgladanie z racji tego, ze teraz bede miał silniejszy stymulant.
Także ja : cycki do przodu i wiem, wiem że sierpien bedzie moj!!!!!!!!!!!!
Wszystkim które tu pozostały życzę, żeby nie musiały się przenosić na sierpien, a z tymi, z którymi się tam spotkam będę na bieżąco wymieniać informacje
Trzymajcie się lipcówki kochane, fajnie tu z Wami było!!! :*AJA_S lubi tę wiadomość
-
3mm wisienka z bijącym serduszkiem. Jagódka wpatrzona w monitor jak oniemiała przy badaniu
Ślę wiruski, żebyście też ujrzały takie wisienki, albo sierpniowe jeżynkirosax3, Morwa, AJA_S, doty22, ktosiowa, Cytrynka_, Kjopa3, Paulette, ZakreconaŻona, Milka1991, Jagah, Madziulla, Natalek, Marteczka93, monika454, Sylwia_80, gosia89 lubią tę wiadomość
-
StyczniowaNadzieja wrote:Marcia chyba rok i tydzień bo to nasza 2 rocznica a u Ciebie w suwaczku widzę że za kilka dni pierwsza będzie Czas strasznie szybko leci cooo? Ja nawet nie wiem kiedy to zleciało... jak jeden dzień
aaa nie to błąd na suwaczku
my będziemy mieć 2 lata
ojj tak ja nie wiem kiedy to zleciałoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 21:41
-
Mam pytanie nie o staraniach, jest tu jakaś która mieszka w Niemczech, jak tam wygląda żłobek, jak wygląda sytuacja kobiety w ciąży, po jakim czasie legalnej pracy można próbować zajść w ciążę, mąż nie chce tu szukać pracy tylko od razu wyjeżdżać tam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 21:59
-
nick nieaktualny
-
mój brat pracuje w Niemczech legalnie ale bratowa i ich córka są w Polsce więc niewiele pomogę. Socjalne ładne na dziecko dostaje mimo, że są w Polsce.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Mam czas do soboty żeby się namyślec, mąż chce wyjeżdżać a ja? Szyję tu ubranka, zaczęłam się rozkręcać i mam to tak zostawić?On mówi, że tam będę szyć ale chcieliśmy 2 dziecko, mówi ze tam, jestem w kropce nie wiem jak tam to wygląda po ilu latach moglibyśmy się starać