Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze ze dwa i na spokojnie do końca można grać
borsuk, rosax3 lubią tę wiadomość
-
Zarażam Lipcóweczki
Powodzenia
borsuk, Jagah, Omon, ZakreconaŻona, rosax3, Misiowa_mama, Morwa, misia_, vitae13, Fipsik, Magda87, Natalek, AJA_S, justi90, Madziulla lubią tę wiadomość
-
Ania łapę wiruski i gratuluje
-
Omon daj spokój kwiatkom jutro podlejesz
Omon lubi tę wiadomość
-
potforzasta wrote:Ania łapę wiruski i gratuluje
ZakreconaŻona, Morwa, AJA_S, Madziulla lubią tę wiadomość
-
To podwójne gratki a mi nie przeszkadza mogą być bliźniaki
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak dobrze pójdzie i to na ten cykl mam już plan miovarian, clo i żel conceive plus - to na pierwszą fazę cyklu , a później się zobaczy...Zależy co wyhoduję i gdzie ,bo nie posiadam lewego jajowodu , a drugi się nie kwapi aby cokolwiek wyłapywać co nie po jego stronie jak wychoduję coś na prawym jajniku to sterroryzuję lekarza aby dal coś na pęknięcie ,a potem jakiś progesteron na drugą fazę cyklu będzie git
ojejku lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Jak dobrze pójdzie i to na ten cykl mam już plan miovarian, clo i żel conceive plus - to na pierwszą fazę cyklu , a później się zobaczy...Zależy co wyhoduję i gdzie ,bo nie posiadam lewego jajowodu , a drugi się nie kwapi aby cokolwiek wyłapywać co nie po jego stronie jak wychoduję coś na prawym jajniku to sterroryzuję lekarza aby dal coś na pęknięcie ,a potem jakiś progesteron na drugą fazę cyklu będzie git
poprostu..po trupach do celu a co ! -
Morwa wrote:Jak dobrze pójdzie i to na ten cykl mam już plan miovarian, clo i żel conceive plus - to na pierwszą fazę cyklu , a później się zobaczy...Zależy co wyhoduję i gdzie ,bo nie posiadam lewego jajowodu , a drugi się nie kwapi aby cokolwiek wyłapywać co nie po jego stronie jak wychoduję coś na prawym jajniku to sterroryzuję lekarza aby dal coś na pęknięcie ,a potem jakiś progesteron na drugą fazę cyklu będzie git
Conceive plus Uwielbiam ten żel, od listopada go używamy i bez niego sobie już nie wyobrażam serduszek Raz mi za materac spadł i zero przyjemnościMorwa, ojejku lubią tę wiadomość
-
misia_ wrote:właśnie czasami trzeba użyć terroru żeby osiągnąć swój cel:D
poprostu..po trupach do celu a co ! -
nick nieaktualny
-
Mój z tego wszystkiego poszedł spać bo jutro o 6 pobudka ja mam mu powiedzieć jak się skończył ale skakał aż myślałam że mi rozwali ją