Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziulla wrote:Meczy mnie masakrycznie....dzis mdlosci ale nie az takie jak wczoraj.
a wczoraj to wszystkie mozliwe objawy mialam. dreszcze, uderzenia zimna i gorąca bóle pleców jajników mdłości takie ze jesc nie mogłam, zawroty glowy, sennosc i goraczka. pod pacha mialam 38.10 -
nick nieaktualny_Abby_ wrote:juz mi się robi słabo na samą myśl dlatego apeluje do warszawianek dajcie cynk jak macie takiego gina
Hej ja mam w Wawie bardzo fajną Gin-endo, która na wieść, że mam zamiar zajść w ciążę strasznie i się ucieszyła i od razu powiedziała, że jak się uda to mam wpaść po zwolnienie i ona mi je może bez problemów wypisywać Ogólnie nastawienie ma takie, że zrobi wszystko żeby kobitka zaciążyła. Napisz na priv to dam Ci namiaryWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 12:30
Sylwia_80, marciaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie, pozwólcie, że zabiorę głos w sprawie l4 w ciąży.
Jestem na l4 od 7tc, pracuję w przedszkolu i lekarz wystawił mi je gdy tylko okazało się że jestem w ciąży (był wtedy jeszcze tylko pusty pęcherzyk) na l4 mam wpisany kod B i płatne 100%. I jeśli chodzi o te drugie kody to sprawdziłam w karcie ciąży i ja mam przy każdym l4 informację o kodzie 020 (i nie nie krwawiłam wcale ).
Tu wykaz wszystkich kodów http://www.info-med.pl/katalog/choroby/statystyka/15.htmlSylwia_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny