Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Landryneczka wrote:justi jest u ciebie już syndrom poszukiwania objawów?
Właśnie w tym cyklu nie mam objawów ani się zabardzo nie doszukuję, nawet detektor ciąży dał mi dopiero 2 punkty haha więc nie wiem czy coś z tego wyjdzie...a Ty jak tam?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 14:18
justi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla trzymam kciuki za pozytywną betę
U mnie dziś chlusnęła @. Rozczarowałam się, bo ostatnie dni czułam się fatalnie (mdłości, zawroty głowy) do tego temperatura ładnie się trzymała, ale i podejrzewałam, że to nie to, bo w listopadowym cyklu miałam inne objawy na ciążę, przed okresem nigdy mi nic nie dolegało. Nakręcałam się też tym, że w tym roku bociany zrobiły u nas na podwórku gniazdo, ale kilka dni temu odleciały i nic nam nie zostawiły. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla szkoda, ten test tylko narobił Ci nadziei
Czekam, aż ktoś założy wątek sierpniowy i ruszamy z nowym cyklem - w końcu musi się udać! Chociaż od pół roku żyłam myślą, że do lipca muszę zajść w ciążę, bo jak przyjdzie dzień 11 sierpnia a będę w ciąży to nie będę myślała o tym czy gdybym nie poroniła miałabym już dziecko, jakie by było itd. A tak zapowiada się gigantyczny dół...
Ale za Was wszystkie trzymam mocno kciuki! :* -
madziulla ja się nie zgadzam z ta betą i już!!!nasikaj wieczorem zobacz co wyjdzie
omon ja też czuję zbliżającą się @ - chcoiaż cykl mi się wydłuzył, bo zawsze miałam 29-31 dni a dziś już 33. ból brzucha jest nadal i dziś śluz był leciuteńko podbarwiony więc się zacznie lada moment
fipsik hop hopDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualnyOmon wrote:Madziulla szkoda, ten test tylko narobił Ci nadziei
Czekam, aż ktoś założy wątek sierpniowy i ruszamy z nowym cyklem - w końcu musi się udać!
Ja się jeszcze nie poddalam. ciagle wierze ze to jakies nieporozumienie. A za Ciebie trzymam kciuki w sierpniuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 18:34
-
nick nieaktualny