Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Landryneczka wrote:justi jest u ciebie już syndrom poszukiwania objawów?

Właśnie w tym cyklu nie mam objawów ani się zabardzo nie doszukuję, nawet detektor ciąży dał mi dopiero 2 punkty haha więc nie wiem czy coś z tego wyjdzie...a Ty jak tam?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 14:18
justi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla trzymam kciuki za pozytywną betę

U mnie dziś chlusnęła @. Rozczarowałam się, bo ostatnie dni czułam się fatalnie (mdłości, zawroty głowy) do tego temperatura ładnie się trzymała, ale i podejrzewałam, że to nie to, bo w listopadowym cyklu miałam inne objawy na ciążę, przed okresem nigdy mi nic nie dolegało. Nakręcałam się też tym, że w tym roku bociany zrobiły u nas na podwórku gniazdo, ale kilka dni temu odleciały i nic nam nie zostawiły. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja się nie dam tak latwo..nie uwierzę dopóki gin mi nie potwierdzi...jutro sikam ponownie na inny test. jak tylko będzie cien cienia umawiam się do gina
kasieniaczek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Milka1991, potforzasta, AJA_S lubią tę wiadomość
-
Madziulla szkoda, ten test tylko narobił Ci nadziei

Czekam, aż ktoś założy wątek sierpniowy i ruszamy z nowym cyklem - w końcu musi się udać! Chociaż od pół roku żyłam myślą, że do lipca muszę zajść w ciążę, bo jak przyjdzie dzień 11 sierpnia a będę w ciąży to nie będę myślała o tym czy gdybym nie poroniła miałabym już dziecko, jakie by było itd. A tak zapowiada się gigantyczny dół...
Ale za Was wszystkie trzymam mocno kciuki! :* -
madziulla ja się nie zgadzam z ta betą i już!!!nasikaj wieczorem zobacz co wyjdzie
omon ja też czuję zbliżającą się @ - chcoiaż cykl mi się wydłuzył, bo zawsze miałam 29-31 dni a dziś już 33. ból brzucha jest nadal i dziś śluz był leciuteńko podbarwiony więc się zacznie lada moment
fipsik hop hopDemsik

synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualnyOmon wrote:Madziulla szkoda, ten test tylko narobił Ci nadziei

Czekam, aż ktoś założy wątek sierpniowy i ruszamy z nowym cyklem - w końcu musi się udać!
Ja się jeszcze nie poddalam. ciagle wierze ze to jakies nieporozumienie. A za Ciebie trzymam kciuki w sierpniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 18:34
-
nick nieaktualny

)