Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dopiero wróciłam z pracy. Kurwa żałuję, że nie wzięłam urlopu na żądanie. Pierdolę jutro idę po L4.
13dpo, beta 161, progesteron 70. Wysoki, więc plamienia nie od niskiego progesteronu, tylko moja choroba naczyń i krwi się uwidacznia po raz kolejny Mam nadzieję, że nie dostanę krwotoku, jak w ciąży z J, bo nie zostawię jej samej, na żadną patologię ciąży się nie położę. Dziś mnie nie widziała cały dzień i cały dzień wyłaKjopa3, Kim8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, w jakich proporcjach bierzecie Duphaston?
Czy ktos moze mi wytlumaczyc, dlaczego jedne dziewczyny biora lek przez 10 dni, robia test i nawet po pozytywie - nie biora go dalej? A inne musza kontynuowac. I czy wplywa na podwyzszenie temperatury? -
nick nieaktualny
-
jatoszka wrote:Hej
jestem nowa choc czytam was juz dłuzszy czas.
Ja z l4 nie miałam problemu i lekarz wystawiał od razu po pozytywnym tescie.
a jesli chodzi o kod choroby to wystarczy ze wpisze wymioty nudnosci i juz kod jest :-)a kontroli zus-u nie ma co sie bać bo na 99% nie przyjdą wcale
U mnie byli sprawdzić, czy siedzę w domu na l4 ciążowym, czy napewno mi się należy, bo przecież ciąża to nie choroba, a ja pracowałam w biurze wtedy , a skończyło się i tak potem pismem, że zabierają mi macierzyński i chorobowy za czas ciąży jak Jagoda skończyła rok, bo wg szanownego zusu zarabiałam za dużo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 22:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fipsik piękna beta i progesteron i za to polubiłam. Biedna córcia
Madziulla jak dla mnie trzy możliwości:
1/ Beta dopiero rośnie- tego chcemy
2/ wzrosła delikatnie i spada
3/ test oszukał
Ja dwa cykle temu miałam pinki i 9-10 dpo była biel a 12 dpo druga kreseczka bladziutka na zdjęciu widoczna ale beta 13 dpo <0,100. No ale lekarka dał Dupka którego dopiero teraz zaczęłam brać. Trzymam kciuki żeby jutro też pojawiła się druga kreseczka.
A co do Dupka to ja mam 1 tabletkę brać od 18-27 dc. 9 dni chyba trochę dziwnie co? A owu mam ostatnio 17dcWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 22:27
Madziulla lubi tę wiadomość
-
Fipsik gratuluję piękna beta
borsuk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:Fipsik piękna beta i progesteron i za to polubiłam. Biedna córcia
Madziulla jak dla mnie trzy możliwości:
1/ Beta dopiero rośnie- tego chcemy
2/ wzrosła delikatnie i spada
3/ test oszukał
Ja dwa cykle temu miałam pinki i 9-10 dpo była biel a 12 dpo druga kreseczka bladziutka na zdjęciu widoczna ale beta 13 dpo <0,100. No ale lekarka dał Dupka którego dopiero teraz zaczęłam brać. Trzymam kciuki żeby jutro też pojawiła się druga kreseczka.
A co do Dupka to ja mam 1 tabletkę brać od 18-27 dc. 9 dni chyba trochę dziwnie co? A owu mam ostatnio 17dc
dzięki. staram się myslec trzeźwo i zdaje sobie sprawę ze może być trzecia opcja alemusze się upewnić czy jednak nie 1...
musze mieć pewność. -
Dziewczyny a bierzecie witamine D ??
-
nick nieaktualnyJagah wrote:Dzieki dziewczyny
To chyba faktycznie zaryzykuje i wezme 2x1, zeby wspomoc zagniezdzenie
Cykle mam krotkie, bez plamien. Musze sprobowac, bo niewykluczone, ze od wrzesnia zaczne przygotowania do IVF.
IVF? aż tak? Pamiętam cię z innych wątków