Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Omon nie ma problemu żebyś to ty założyła sierpniowki
-
nick nieaktualny
-
Sandra jestem z Tobą ale na razie bez daty na sierpień jak przyjedzie @ to będzie data
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:13 dpo. wczoraj powinnam brac ostatni duphaston ale ze względu na cien na teście nie będę przerywac do wyjaśnienia sytuacji.
teoretycznie @ powinnam dostać od 2 do 7 dni po odstawieniu duphastonu
Madziulla, może być tak, że test był bardzo czuły- tzn, jak kiedys robiłam bete i w tym samym dniu robiła test facelle to wyszła mi kreska, a beta wynosiła 1. Zawsze była >0,1, wiec pozostałosci pregnylu zrobily swoje. U Ciebie może byc tak, ze beta dopiero zaczęła rosnać. Powtórz test sikany jutro, najlepiej ten sam,tzn tej samej firmy, żeby porównać intensywność kresek. Jak bedzie ciemniejsza, to wszystko jasne , beta rośnie. Może dla porównania zrób sobie tez inny test, innej firmy?
Trzymam kciuki i zajrze jutro -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi też się wydaje,że jeśli dziś masz 13 dpo to beta by już coś pokazała jeżeli byłaby to ciąża. Test był pewnie wadliwy jak w moim przypadku, wiem jak to jest zobaczyć dwie kreski,a betę ujemna. Zwłaszcza, że u mnie jeszcze spóźnial się okres.. i odchodzilam od zmysłów. Suma sumarum - @ przyszła... I test z cieniem - wcale nie wróżyl ciąży.10 cs
-
nick nieaktualnynadey wrote:Mi też się wydaje,że jeśli dziś masz 13 dpo to beta by już coś pokazała jeżeli byłaby to ciąża. Test był pewnie wadliwy jak w moim przypadku, wiem jak to jest zobaczyć dwie kreski,a betę ujemna. Zwłaszcza, że u mnie jeszcze spóźnial się okres.. i odchodzilam od zmysłów. Suma sumarum - @ przyszła... I test z cieniem - wcale nie wróżyl ciąży.
ja też tak niestety myślę smutno, ale czasami trzeba się pogodzić tulę mocno Madziulla -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja biorę luteine i jedynie piersi bolą bardziej niż zwykle
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny