Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:13 dpo. wczoraj powinnam brac ostatni duphaston ale ze względu na cien na teście nie będę przerywac do wyjaśnienia sytuacji.
teoretycznie @ powinnam dostać od 2 do 7 dni po odstawieniu duphastonu
Madziulla, może być tak, że test był bardzo czuły- tzn, jak kiedys robiłam bete i w tym samym dniu robiła test facelle to wyszła mi kreska, a beta wynosiła 1. Zawsze była >0,1, wiec pozostałosci pregnylu zrobily swoje. U Ciebie może byc tak, ze beta dopiero zaczęła rosnać. Powtórz test sikany jutro, najlepiej ten sam,tzn tej samej firmy, żeby porównać intensywność kresek. Jak bedzie ciemniejsza, to wszystko jasne, beta rośnie. Może dla porównania zrób sobie tez inny test, innej firmy?
Trzymam kciuki i zajrze jutro -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi też się wydaje,że jeśli dziś masz 13 dpo to beta by już coś pokazała jeżeli byłaby to ciąża. Test był pewnie wadliwy jak w moim przypadku, wiem jak to jest zobaczyć dwie kreski,a betę ujemna. Zwłaszcza, że u mnie jeszcze spóźnial się okres.. i odchodzilam od zmysłów. Suma sumarum - @ przyszła... I test z cieniem - wcale nie wróżyl ciąży.10 cs
-
nick nieaktualnynadey wrote:Mi też się wydaje,że jeśli dziś masz 13 dpo to beta by już coś pokazała jeżeli byłaby to ciąża. Test był pewnie wadliwy jak w moim przypadku, wiem jak to jest zobaczyć dwie kreski,a betę ujemna. Zwłaszcza, że u mnie jeszcze spóźnial się okres.. i odchodzilam od zmysłów. Suma sumarum - @ przyszła... I test z cieniem - wcale nie wróżyl ciąży.
ja też tak niestety myślęsmutno, ale czasami trzeba się pogodzić
tulę mocno Madziulla
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny