Lipiec 2012 - szczęśliwy miesiąc :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieszka piękny wynik Wszystko wygląda wzorcowo
Moja wizyta u gina nic nie wyjaśniła niestety Wiem, że endometrium ładnie urosło i tyle. Przy wyjściu zrobiłam betę ale wyniki dopiero w środę! No przecież zwariuję! Teraz sobie pluję w brodę, że nie poszłam rano na betę, miałabym wyniki na jutro. Ech szkoda gadać. I znowu czekanie.
Kancialupka wiesz już coś? Odezwij się -
matylda wrote:Super. cieszymy sie z toba. troche tych wspomagaczy bralas. ale jak widac warto.
Ech mi sie wydaje, ze i tak nie bylo tego tak duzo szczegolnie jak czytam zestawy lekow brane przez niektore staraczki, to wychodzi prawie jak pol tablicy MendelejewaFlava lubi tę wiadomość
-
trzy mam za was kciuki kochane staraczki niech w końcu fasolki wa się w brzuszku zalegną. U mnie jeszcze nic nie wiadomo wyjdzie pewnie pod koniec tygodni. @ mial przyjsc i nie ma go jeszcze tylko ja mdlosci ktore utrzymuja sie juz 2 dni wiec zobacze, testowac bede pod koniec tygodnia może i mi sie uda wkoncu po tak dlugim wyczekiwaniuW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Flava ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^pozytywne fluidy heh śmieje się teraz zama z siebie bo tak przeklinałam bromergon, przez który myślałam, że mam skutki uboczne typu jedzenie za dwoje a to dzięki temu cudowi zaskoczyło u mnie.
-
KANCIALUPKA wrote:Aguż piękny wynik. Do mnie właśnie pół godziny temu zadzwoniła babeczka, jestem w ciężkim szoku mój wynik to 754!!!!!!!!!!!!!!! Jupi ale się cieszę, dziękuję kochane, że trzymałyście za mnie kciuki wszystkie i za wsparcie;)
moje gratulacje kochaniutka, niech teraz rosnie zdrowo twoja fasolakW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
KANCIALUPKA wrote:Aguż piękny wynik. Do mnie właśnie pół godziny temu zadzwoniła babeczka, jestem w ciężkim szoku mój wynik to 754!!!!!!!!!!!!!!! Jupi ale się cieszę, dziękuję kochane, że trzymałyście za mnie kciuki wszystkie i za wsparcie;)
No to pieknie GRATULUUUUJE i trzymam kciuki za nudna ciaze ))))Trzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
Staramy sie o kolejnego... -
kochane moje a ja mam dziś wizyte u gina mam miec robiona cytologie ale czy mi zrobią to nie wiem bo pierwszy raz ide do tej babki wczesniej chodziłam do innej ale nie byłam z niej zadowolona jesli babka będzie spoko to poproszę ją zeby mi na usg sprawdziła czy była owulka bo sama nie wiem ;/
-
Gratuluje -
matylda wrote:ja sluszalam ze cos takiego moze byc w trakcie owulacji jak pecherzyk peka i wypuszcza jajeczko. Popatrz sobie jak to wyglada na yutubie, jakby wykluwal sie pecherzyk z jajnika, ja osobiscie nie wiedzialam ze to tak wyglada, myslalam ze te pecherzyki sa na jajniku.Moze ktoras z dziewczyn przeczyta ten post i miala podobnie.
Matylda poczytałam sobie i oglądałam jak to faktycznie wygląda i to normalne człowiek się uczy całe życie.
dzięki dziewczyny za wypowiedzi w tym tamacie:) -
sisi wrote:hej dziewczyny, mi sie niestety nie udalo w tym cyklu, w sobote przyszla @. w takim razie zaczynam 5 miesiac staran, oby udalo sie w sierpniu
sisi no szkoda że @ przyszła buuu ale głowa do góry otwierasz sierpień z nową nadzieją nastawiaj się pozytywnie na następny miesiąc. -
Wspaniale! Tak czułam, że wszystko będzie w porządku u ciebie Gratulacje kochana a teraz spokojnej, nudnej ciąży
-
Agnieszka wrote:ja już mam wyniki - 5096.00 przez tydzień ładnie przyrosła więc tak na chłopski rozum wychodzi na to, że Bąbelek dobrze się rozwija
ja jak zaczęliśmy starania brałam tylko folik, potem przez 3 miechy brałam magnez+b6, jak zmieniłam lekarza i zrobiłam sobie badania na prolaktynę, które wykazły lekką hiperprolaktymię, którą mój lekarz nie kazał się przejmować, to zaczęłam brać taki ziołowy preparat castagnus, o którym słyszałam, że pomaga dziewczynom zafasolkować, ale ja nie wiedziałam jakiś szczególnych efektów, choć 3 opakowania nie dokończyłam, bo zaszłam w ciąże
w tym ostatnim cyklu odstawiłam wszystkie suplementy oprócz castagnus, bo szkoda było przerywać po 2 miesiącach brania jak trzeba go łykać trzy no i brałam clo ( lek stymulujący pracę jajników)
trzymam mocno kciuki Flavia aby małpiszon nie przyszedł, a w Twoim brzuszku zagościł mały Lokator
Agnieszko Twoja beta jest bardzo dobra i wychodzi na 6-7 tydzień ciąży super chyba zakupię sobie ten castagnus -
o kurczę ale dużo dobrych wieści u nas KANCIALUPKA to jakiś początek fasolki no pięknie cięsze się niesamowicie !!!! -
dziewczynki ja już po owulacji wczoraj robiłam test owulacyjny i nie było dwóch kresek, w niedziele były dwie kreski(owu pewnie była w sobotę jak wystąpiło to plamienie)w niedziele przytulanko było i przed owulacją było ale na 2-3 dni przed także staranka w dobrtym momencie i czekam teraz na rezultaty trzymajcie kciuki za moje zafasolkowanie