Lipiec 2012 - szczęśliwy miesiąc :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
KANCIALUPKA wrote:Jeszcze raz wszystkim dziękuję za cudowne wsparcie, trzymanie kciuków bardzo mi pomogło. Wróciłam właśnie od ginekologa. Mam zdjęcie mojej kropeczki Moja fasolka ma jakieś trzy i pół tygodnia. Trzymam mocno kciuki za wszystkie staraczki
kawowa panienko czekam z niecierpliwością na jutrzejsze wieści od ciebie
Dziękuję ci bardzo Chodzę już po ścianach i zupełnie nie wiem co ze sobą zrobić. Każdy kolejny Kropek dodaje jednak uśmiechu Niechby się tylko ten lipiec okazał szczęśliwy też dla mnie -
Ech a dla mnie się ten dzień kończy smutno kochane... tyle szczęścia dziś było, że musiało coś mi go popsuć ; ( właśnie się okazało, że nie zdałam egzaminu jednego na uczelni i przeleciało mi stypendium roczne, naukowe koło nosa w wysokości 5 tysięcy ;(((((
-
KANCIALUPKA wrote:Ech a dla mnie się ten dzień kończy smutno kochane... tyle szczęścia dziś było, że musiało coś mi go popsuć ; ( właśnie się okazało, że nie zdałam egzaminu jednego na uczelni i przeleciało mi stypendium roczne, naukowe koło nosa w wysokości 5 tysięcy ;(((((
przykro mi z tego powoduWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2012, 21:43
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
KANCIALUPKA wrote:Ech a dla mnie się ten dzień kończy smutno kochane... tyle szczęścia dziś było, że musiało coś mi go popsuć ; ( właśnie się okazało, że nie zdałam egzaminu jednego na uczelni i przeleciało mi stypendium roczne, naukowe koło nosa w wysokości 5 tysięcy ;(((((
Kancialupka tak to w zyciu jest, tzw zyciowa rownowaga- jak cos jest super to za chwile walnie cos zeby sie waga za bardzo na WESOOLE rzeczy nie przechylala. Glupie ale takie zycie.......ciesz sie Kochana z tej najbardziej radosnej wiadomosci i nie pozwol sobie tej chwili zepsuc ))) przez zamartwianie sie z tamtego powodu ( wiem ze dla Ciebie to bylo wazne) ucieka Ci radosc z tego czego pragneas najbardziej trzymaj sie cieplo !!!Trzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
Staramy sie o kolejnego... -
Kochane moje byłam wczoraj u lekarza na badaniu cytologicznym. Trafiłam na inną babkę i jestem bardzo zadowolona kobieta naprawdę super, rozmowna miła wogóle nie czułam się zestresowana. Poprosiłam czy może mi sprawdzić czy miałam owulke w tym cyklu bo wydaje mi się ze nie aczkolwiek pobolewał mnie lewy jajnik w poniedziałek. Lekarka bez problemu zrobiła mi usg i stwierdziła ze owulka była ale z prawego jajnika i ze jeszcze parę pęcherzyków tam jest. Z tym, że temperatura mi coś nie pasuje bo jest znikomy skok, wczoraj miałam 36,65 a dziś 36,68 w poniedziałek miałam 36,3. Niby jakiś tam skok jest ale zawsze po owulce miałam tempke conajmniej 36,8 lub 36,9 i sama nie wiem co o tym myśleć ;/
-
welurka, wyglada na to ze owulacje mialas w poniedzialek, a pozniej skok temperatury 0,3 stopnia co jest dobrym skokiem. ja tez nie mam wzrostu do 37 w 2 fazie, pierwsze tempki utrzymuja sie w granicach 36,2 albo 36,3 a w 2 fazie 36,6, 36,7.20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Dziękuję dziewczyny. Anette masz w zupełności rację są poważniejsze problemy, w dupie ich wszystkich mam, już mi lepiej ; p
welurka ja myślę, że owulacja była u Ciebie, a że inne troszkę temperatury, myślę, że nie wszystko działa u nas kobiet jak w zegarku. Pamiętaj spodziewaj się niespodziewanego ; ) -
welurka wrote:Dziewczyny mam nadzieje ze owulka faktycznie była choć kalendarz jeszcze nic nie zaznaczył, cały ten cykl jakiś porąbany jest i jeszcze akurat w terminie spodziewanej @ idziemy z moim m. na wesele ;/
To zycze udanej zabawy na weselu.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
KANCIALUPKA wrote:Dziękuję dziewczyny. Anette masz w zupełności rację są poważniejsze problemy, w dupie ich wszystkich mam, już mi lepiej ; p
welurka ja myślę, że owulacja była u Ciebie, a że inne troszkę temperatury, myślę, że nie wszystko działa u nas kobiet jak w zegarku. Pamiętaj spodziewaj się niespodziewanego ; )
no szkoda że się nie udało z tym stypendium ale cieszę się że już nie masz złego humorku z tego powodu! trzeba iść dalej ale wygadać i wyżalić zawsze nam się możesz....
teraz ciesz się swoim szczęściem bycia w ciąży nowy etap.... -
welurka wrote:Kochane moje byłam wczoraj u lekarza na badaniu cytologicznym. Trafiłam na inną babkę i jestem bardzo zadowolona kobieta naprawdę super, rozmowna miła wogóle nie czułam się zestresowana. Poprosiłam czy może mi sprawdzić czy miałam owulke w tym cyklu bo wydaje mi się ze nie aczkolwiek pobolewał mnie lewy jajnik w poniedziałek. Lekarka bez problemu zrobiła mi usg i stwierdziła ze owulka była ale z prawego jajnika i ze jeszcze parę pęcherzyków tam jest. Z tym, że temperatura mi coś nie pasuje bo jest znikomy skok, wczoraj miałam 36,65 a dziś 36,68 w poniedziałek miałam 36,3. Niby jakiś tam skok jest ale zawsze po owulce miałam tempke conajmniej 36,8 lub 36,9 i sama nie wiem co o tym myśleć ;/
welurka a po owulacji tempka powinna skoczyć w górę ?
ja miałam przed owu 36,2 a dziś np 37,2 pomożecie to rozszyfrować?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2012, 20:36
-
nick nieaktualny
-
magdalena wrote:welurka wrote:Kochane moje byłam wczoraj u lekarza na badaniu cytologicznym. Trafiłam na inną babkę i jestem bardzo zadowolona kobieta naprawdę super, rozmowna miła wogóle nie czułam się zestresowana. Poprosiłam czy może mi sprawdzić czy miałam owulke w tym cyklu bo wydaje mi się ze nie aczkolwiek pobolewał mnie lewy jajnik w poniedziałek. Lekarka bez problemu zrobiła mi usg i stwierdziła ze owulka była ale z prawego jajnika i ze jeszcze parę pęcherzyków tam jest. Z tym, że temperatura mi coś nie pasuje bo jest znikomy skok, wczoraj miałam 36,65 a dziś 36,68 w poniedziałek miałam 36,3. Niby jakiś tam skok jest ale zawsze po owulce miałam tempke conajmniej 36,8 lub 36,9 i sama nie wiem co o tym myśleć ;/
welurka a po owulacji tempka powinna skoczyć w górę ?
ja miałam przed owu 36,2 a dziś np 37,2 pomożecie to rozszyfrować?
magdaleno około 2 dni po owulce tempka powinna podskoczyć w góre i utrzymywać się tak do dnia wystapienia miesiączki (może trochę spadać tuż przed miesiączką) jeśli natomiast jesteś w ciąży to tempka pozostaje podwyższona, Twoja tempka jest prawidłowa dla fazy lutealnej czyli tej po owulacji -
nick nieaktualny