X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Lipiec 2012 - szczęśliwy miesiąc :)
Odpowiedz

Lipiec 2012 - szczęśliwy miesiąc :)

Oceń ten wątek:
  • welurka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2012, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u mnie tempka pieknie wzratsa wiec przyajmneij wiem ze owulka faktycznie była <jupi> a nastawiałam się psychicznie ze ten cykl bedzie bezowulacyjny. Teraz spokojnie czekam.

Kacialupka nie denerwuj sie chłopy sa bardziej zmierzłe niż my kobitki iec trzeba ich traktować trochę z przymrużeniem oka :P

flava przykro mi ze w tym cyklu Ci sie ie udało ale trzymam kciuki za Twój koleny cykl :) może sierpien okaze się szczęśliwy ;)

2fwahqvkbpejvho7.png
    gg64jw4z7o472jre.png
  • kawowa.panienka Koleżanka

Wysłany: 28 lipca 2012, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz welurka a tak się martwiłaś :) Cierpliwości więcej i wszystko będzie dobrze. Załóż wątek sierpniowy :) Trzeba zaklinać przyszłość ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2012, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za Wasze ciepłe słowa :) Jak to mówią.. Najciemniej jest zawsze przed wschodem słońca :) Więc i dla mnie kiedyś zaświeci słoneczko :) Tego samego życzę pozostałym staraczkom :) Trzymam mocno kciuki za powodzenie :)

• KANCIALUPKA Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2012, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    welurka czyli jednak była owulka to dfajnie, czyli wszystko idzie zgodnie z planem ;) ech u mnie dziś gorąco jak diabli, w taki dzień nic tylko bym spała i wylegiwała się ;)

relg3e5eu7qme10h.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2012, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też gorąco na maksa ale ja wynalazłam sobie zajęcie mycie okien he he he niezle się przeciągnęłam! ale ostatnio wynajduję sobie zajęcia dobre to jest bo się nie stresuje i głupie myśli do głowy nie przychodzą:)

dqpri09knl7nzqjn.png
  • sisi Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2012, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jasmin wrote:
    sisi wrote:
    hej hej, ja tez biore wiesiolka, w zeszlym miesiacu bralam po jednej tabletce rano i wieczorem i nie zauwazylam zadnej poprawy dlatego w tym biore po 2 naraz. jesli nic sie nie zmieni to nie kupuje wiecej.
    a tak poza tym to dzisiaj jade na 2 dniowy biwak z moim M. pierwszy raz pod namiotem od 8 lat :D uwielbiam takie spontany, idealny sposob na odciagniecie uwagi od staranek o dzidzie :)
    pozdrawiam

ja wiesiołka biorę 3 razy dziennie po 2 kapsułki:) wtedy to mam efekt pożądany :D

Jasminku a jakiego wiesiolka bierzesz?? chodzi mi o nazwe, bo ja mam oeparol i tam jest chyba 50 tabletek i 3x po 2 tabletki to takie opakowanie nie starczy nawet na jeden cykl.
    dziekuje dziewczyny za zyczenia udanego wypadu, bylo super i za 3 tygodnie jedziemy znowu. :) :) :)

20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
    19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
    19/02/2021 Anielka 2860
  • jasmin Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2012, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zimnotłoczony olej z wiesiołka,producent GAL... 150 kapsułek :) zielony pojemnik :D

relg2n0abn31771x.png
  • sisi Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2012, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok, dzieki wielkie, wyprobuje go w nastepnym cyklu jesli nadal bedzie mi potrzebny :D

20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
    19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
    19/02/2021 Anielka 2860
  • jasmin Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2012, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sisi wrote:
    ok, dzieki wielkie, wyprobuje go w nastepnym cyklu jesli nadal bedzie mi potrzebny :D

życzę Ci tego ,aby nie był potrzebny :)

relg2n0abn31771x.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2012, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jasmin mam pytanko odnosnie oleju z wiesiolka ile twoj ma (mg) w talbecce bo moj ma 1000 mg i mam lykac go jedna tabletke dziennie ale chcial bym 2 dziennie zeby byl dobry efekt tylko boje sie zebym sobie nie zaszkodzila.

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • jasmin Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2012, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój ma 500 mg/1 kapsułka

relg2n0abn31771x.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2012, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ile dziennie tego biezesz? i czy biezesz to przez caly miesiac czy masz jakis odstep?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2012, 14:46

• welurka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2012, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała29 olej z wiesołka powinno się zażywac tylko do momentu wystapienia owulacji bo powoduje on skurcze macicy i przy ewentualnym zapłodnieniu mopże zaszkodzic płodowi wieć bierzesz go tylko w I fazie cyklu :)

2fwahqvkbpejvho7.png
    gg64jw4z7o472jre.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2012, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie to tez wyczytalam ostatnio w internecie tylko niewiem jak duzo mozna go zazywac czy 2000mg dziennie to nie bedzie za duzo :)

• jasmin Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2012, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    a ile dziennie tego biezesz? i czy biezesz to przez caly miesiac czy masz jakis odstep?

biorę to 3 razy dziennie po 2 kapsułki..zdarza się ,że zapomnę o tej dawce w południe...
    biorę do skoku temperatury :)

relg2n0abn31771x.png
  • Jessica Ekspertka

Wysłany: 30 lipca 2012, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki :D
    Ja też zażywam olej z wiesiołka, 2x dziennie po dwie tabl. na opakowaniu jest napisane 3x dziennie, ale jakoś nie lubię ogólnie tabletek i zawsze zażywam konieczne minimum ;)
    Myślałam, że dla mnie lipiec będzie szczęśliwy jak w temacie ... jednak, miesiączka przyszła i dziś 3 d.c.
    Pozdrawiam serdecznie!

"Tylko wytrwali zostaną ukoronowani."
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2012, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki muszę się wyżalić :( od wczoraj trzyma mnie mega stres i myśli tylko w koło jestem czy nie jestem masakra!!!!
    i rezultat taki że dziś rano zrobiłam test wyszedł negatywny:(
    ale co się ze mną działo w pracy masakra bez kija nie podchodź pokłóciłam się z moją koleżanką z pracy wyprowadziła mnie z równowagi potem szefowa dopytywała co mi jest... ponoć kwaśną minę miałam a we mnie się gotowało na szczęście troszkę się humorek poprawił po rogalu z czekoladą i mam zamiar sobie jeszcze dziś kupić pyszną czekoladę i ją zjeść!!!
    na lepszy humorek no bo co?!

dqpri09knl7nzqjn.png
  • Jessica Ekspertka

Wysłany: 31 lipca 2012, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalenko! Trzymaj się mocno Kobietko, koleżance jutro kup dobre ciastko do kawy, uśmiechnij się rano do szefowej witając się i wszystko wróci do normy, a z tą niecierpliwością, to tak już jest podczas starań, że trzeba się uzbroić i czekać... a im dłużej się staramy tym trudniej o cierpliwość i spokój, gdy nerwy się kończą.

"Tylko wytrwali zostaną ukoronowani."
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2012, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalena wrote:
    dziewczynki muszę się wyżalić :( od wczoraj trzyma mnie mega stres i myśli tylko w koło jestem czy nie jestem masakra!!!!
    ale co się ze mną działo w pracy masakra bez kija nie podchodź pokłóciłam się z moją koleżanką z pracy wyprowadziła mnie z równowagi potem szefowa dopytywała co mi jest... ponoć kwaśną minę miałam a we mnie się gotowało na szczęście troszkę się humorek poprawił po rogalu z czekoladą i mam zamiar sobie jeszcze dziś kupić pyszną czekoladę i ją zjeść!!!

nie martw sie to ze test ci wyszedl negatywny to nic nie znaczy czasem moze i taka anomalia wyjsc ze jestes w ciazy a test mowi co innego :) i zycze ci zeby tak bylo powtoz test za kilka dni jak ci @ nie przyjdzie :) a slodycze najlepiej lecza rany tylko potem tylek rosnie hehe :)

• Anette Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2012, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalena wrote:

Glowa do gory :) Chociaz masz taka szefowa co Cie zapyta czy sie cos stalo, bo u to nawet jak sie poryczalam to nikogo nie wzruszylo. Kazdy ma czasami gorszy dzien, wiec praca sie nie martw :) Niestety czasu nie mozna przyspieszyc i pomysl-jesli Ci to troche poprawi humorek- ze kazda z nas tutaj przezywa to samo. Magdalena- nie jestes sama :)
    Mysl tez duzo sobie i rob sobie czasami male prezenciki....to zawsze pomaga.

Trzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi :-)
    Staramy sie o kolejnego...
‹‹ 16 17 18 19 20
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ