Lipiec 2012 - szczęśliwy miesiąc :)
-
WIADOMOŚĆ
-
i widze ze co odrazu humorek poprawily bo juz sie cieszysz na sam mysl ze je kupilas hehe ja jestem ciekawa jaki ja jutro bede miala humorek mam wizyte u lekarza i boje sie ze wyniki wyszly zle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2012, 23:11
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
juz jestem po wizycie. Dowiedzialam sie tyle ze wyniki wszystkie sa dobre ale jesli chodzi o miesniaka to powiekszyl sie dwu krotnie ale nie zagraza poczeciu malenstwa wiec tu mi kamien z serca spadl i teraz nastepna wizyte mam juz u ginekologa i on zadecyduje co dalej z tym robic. Wiec ciesze sie ze wyniki wyszly dobre i guz nie bedzie wrazie czego zagrazc ciazy jak sie pojawiW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
No to SUPER !!!! Ciesze sie A pamietasz jak Ci pisalam, ze tez mam miesniaka? Tutaj w Niemczech tego raczej nie operuja, no chyba ze jest usadowiony w niebezpicznym dla malenstwa miejscu albo cos zlego sie z nim dzieje. Trzeba go tylko obserwowacTrzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
Staramy sie o kolejnego... -
magdalena wrote:dzięki Anette dlatego Wam się wyżaliłam:)bo wiem że mnie zrozumienie
no prezencik sobie zrobiłam czekolada z bakaliami i 2 z migdała mniam
No to fajnie Ciesze sie! Tak trzymac !Trzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
Staramy sie o kolejnego... -
mala29_ wrote:juz jestem po wizycie. Dowiedzialam sie tyle ze wyniki wszystkie sa dobre ale jesli chodzi o miesniaka to powiekszyl sie dwu krotnie ale nie zagraza poczeciu malenstwa wiec tu mi kamien z serca spadl i teraz nastepna wizyte mam juz u ginekologa i on zadecyduje co dalej z tym robic. Wiec ciesze sie ze wyniki wyszly dobre i guz nie bedzie wrazie czego zagrazc ciazy jak sie pojawi
mala29 bardzo się cieszę, że wszystko w porządku i nic nie stoi na przeszkodzie byś myślała o zafasolkowaniu. Trzymam kciuki by szybko to nastąpiło