Lipiec 2012 - szczęśliwy miesiąc :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
"nie moge się doczekać kiedy założe temat pn. "wyglądam jak orka i dobrze mi z tym" na ciezarówkowym forum "
dobry pomysł na temacik ale zastanawiam sie czy potem pomieścimy się tam wszystkie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2012, 12:11
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny nie dziękuje za gratki, żeby nie zapeszyć ogólnie moja droga była dość długa i wyboista, po tym jak trafiłam do lekarza, który leczył mnie na zapalenie przydatków, których nie miałam, a o ciąży kazał mi sobie poczytać w internecie i potem wybić ja sobie z głowy, w marcu br. roku trafiłam do lekarza z prawdziwego zdarzenia a nie jakiegoś konowała
ten lekarz w ciągu jednego cyklu postawił mi diagnozę, braku dojrzewania pęcherzyków i co za tym idzie barku owu, dostałam clo i w trzecim cyklu się udało, a już na pierwszym monitoringu w tym cyklu dostałam skierowanie na badanie hsg jeżeli miałabym dostać @ całe szczęście zamiast @ pojawił się +
ogólnie cykli, których się staraliśmy było 10, a tych z lekami 3 czyli stosunkowo krótko
dziewczyny trzymam mocno kciuki za Wasze pozytywne starania dobry lekarz to podstawa -
Ale wam zazdroszcze pozytywnego myslenia...
My sie staramy od 8 cykli i nic, powoli trace nadzieje. Ten miesiac zabralismy sie za badania, w sumie to wyslalam mojego na badanie i czekamy na wyniki. Dalej pewnie zajme sie soba. Mialam juz jedna ciaze-pozamaciczna, rok temu w lipcu i podejrzewam, ze mam problem z droznoscia jajowodow. Ale jak wspomnialam, czekamy na wyniki mojego partnera.Trzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
Staramy sie o kolejnego... -
Agnieszka wrote:dziewczyny nie dziękuje za gratki, żeby nie zapeszyć ogólnie moja droga była dość długa i wyboista, po tym jak trafiłam do lekarza, który leczył mnie na zapalenie przydatków, których nie miałam, a o ciąży kazał mi sobie poczytać w internecie i potem wybić ja sobie z głowy, w marcu br. roku trafiłam do lekarza z prawdziwego zdarzenia a nie jakiegoś konowała
ten lekarz w ciągu jednego cyklu postawił mi diagnozę, braku dojrzewania pęcherzyków i co za tym idzie barku owu, dostałam clo i w trzecim cyklu się udało, a już na pierwszym monitoringu w tym cyklu dostałam skierowanie na badanie hsg jeżeli miałabym dostać @ całe szczęście zamiast @ pojawił się +
ogólnie cykli, których się staraliśmy było 10, a tych z lekami 3 czyli stosunkowo krótko
dziewczyny trzymam mocno kciuki za Wasze pozytywne starania dobry lekarz to podstawa
Agnieszka a ten lekarz który ci pomógł gdzie przyjmuje tzn w którym rejonie Polski i czy długo trzeba czekać na wizytę.
-
Anette 8 cykli..i tracisz nadzieję..nie wolno
a co mam powiedzieć ja...półtora roku staramy się intensywnie...pomijam już że 3 lata bez antykoncepcji..na zasadzie..co ma być to będzie...i nadal jak ciąży nie było tak nie ma. Niestety nie wszystkim przychodzi to łatwo..czasami trzeba ''odcierpieć'' albo jak kto woli ''odczekać'' swoje. Owszem mam chwile zwątpienia..nawet teraz...bo jestem zwyczajnie już zmęczona tym wszystkim..ale nie poddam się dopóki nie zobaczę tych dwóch kresek :)Problemy zdrowotne też mamy i ja i mój mąż...ale ja jestem dobrej myśli..więc głowa do góry kochana . -
mala29_ wrote:"nie moge się doczekać kiedy założe temat pn. "wyglądam jak orka i dobrze mi z tym" na ciezarówkowym forum "
dobry pomysł na temacik ale zastanawiam sie czy potem pomieścimy się tam wszystkie
jesli sie nie zmieścimy to załozoymy wątpek pn. "pogaduchy ciężarnych waleni " -
Kochane moje ja w tym cyklu wyluzowałam sie az tak za zapomniałam zupełnie o mierzeniu temp. przez weekend i o testach owulacyjnych patrze dziś a mi tu kalendarz zaznacza ze mam dni płodne tak więc wróce z zakupów z moim M. i jesli mi coś kupie to dziś z nim poszaleje a jak nie to zrobie mu kare do jutra hahhaha :
-
welurka wrote:Kochane moje ja w tym cyklu wyluzowałam sie az tak za zapomniałam zupełnie o mierzeniu temp. przez weekend i o testach owulacyjnych patrze dziś a mi tu kalendarz zaznacza ze mam dni płodne tak więc wróce z zakupów z moim M. i jesli mi coś kupie to dziś z nim poszaleje a jak nie to zrobie mu kare do jutra hahhaha :
Hihi i tak trzymać welurka ; ) ja odliczam do dnia @. Dziś 27 dc więc testowanie tuż tuż ; ) -
kopciuszek126 wrote:gratulacje Agnieszka!!!a który to Twój cykl starań?brałaś jakieś leki?bo nie doczytałam nic...pierwsze dzieciątko?zdrówka życzę
bez leczenia było 7 cykli z leczeniem 3 jesteśmy ze sobą ponad 9 lat niecałe 2 lata po ślubie i to jest nasze pierwsze dziecko przez 3 cykle brałam jedynie clo lek wspomagający owulacje
Monia
tylko, że on nie przyjmuje w Lublinie tylko w Puławach w Centrum Medycznym INTERNUS na ul. Gen. Fieldorfa NILA 10 tel. do rejestracji 081 8886877 a lekarz nazywa się Robert Łyszcz koszt wizyty to 90zł i oddzielnie jest koszt badania usg, które tez kosztuje 90złWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2012, 16:40
-
Ja przejeżdżam przez Puławy bo jadę od świętokrzyskiego skarżysko radom.... dziękuję Ty jesteś żywym przykładem że pomaga i jak w tym m-e przyjdzie @ to od razu się umawiam. Powiem Ci że 180 zł to nie wiele ja byłam u gina w kielcach i zapłaciłam 300 zł za badanie usg i obejrzenie cykli z ovu.