LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
hej:) gratulacje dla zaciążonych ja czekam na owulację ale to jeszcze w następnym tyg bo ja mam tak ok 20dc, jutro wizyta u gine, mam już wszystkie badania moje i męża, ma mi zrobić jeszcze raz USG żeby zobaczyć czy jajko jest:) i przepisać ewentualne leki na cykl:)
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:A w lutym skąd wiedziałas że byłaś w ciązy[współczuję i przepraszam że pytam jeżeli sprawia Ci ból nie pisz]
po krótkiej @ przez ponad tydzień miałam objawy ciążowej więc zrobiłam testy no i były + po kilku dniach beta no i już spadkowa czyli za mała na domniemany wiek ciąży. Po kilku dniach dostałam normalny okres.Andzia33 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
a ja już odliczam dni do owu jakoś tak mimo wszystko na luzie wszystko w tym miesiącu. chociaż 8 dzień @ męczy. nigdy tak nie miałam. wydaje mi się, że to był mój pierwszy porządny cykl po tabletkach i teraz pierwsza porządna @. miała któras tak po tabletkach?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:ja czekam sobie na owulke, teraz jest 13 dc i powinna byc dzis lub jutro. narazie nic nie wskazuje na to zeby była. bolu owulacyjnego brak, jakos i tego sluzu brak. juz sama nie wiem
kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam się pierwszy raz w tym miesiącu starałam się nie stresować i nie przeżywać za bardzo aż do dzisiaj... byłam pewna, że owulkę miałam w 11dc a dziś jest 14dc i tempka spadła tak jak wtedy... dziwne, nawet jak miałam rację to i tak z ciąży raczej nici z takim spadkiem już na początku a szyjka i śluz potwierdzają 11dc. miała któraś taki spadek już 2 dni po owulacji? chyba to niemożliwe...
-
nick nieaktualny
-
mnie wzięła wściekłość bo tak się staraliśmy z , były 4 pod rząd żeby na pewno nie można było sobie nic zarzucić, jak wczoraj zrobiłam przerwę to dzisiaj spadek a już było tak spokojnie... czasami mam wrażenie, że tempka mi robi na złość bo ciągle tak jest...
-
Witajcie moje kochane wytrwale staraczki!!!! W ten piękny lipcowy poranek wpisuje się do Was. @ wyjechala do cieplych krajów a ja zaczynam oczekiwanie na owulke. Wiem ze nadzejdzie w końcu ten piękny miesiąc kiedy uda nam się i zobaczę 2 kreseczki:-)))
Trzymam za WAs mocmo kciuki i wspieram pamiecia!!!!eunika, Nusia, mia6, kaarolaa, fabii, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEunika no ja właśnie czuję to samo - wściekłość! bo nawet pierwszy raz od kilku miesięcy miałam płodny ślub, pięknie rozciągliwy. W tamtym miesiącach go nie było a była owulka, no i jak tu nie zwariować!
Eavonne powodzenia w starankach!eunika lubi tę wiadomość
-
Nusia wrote:Eunika no ja właśnie czuję to samo - wściekłość! bo nawet pierwszy raz od kilku miesięcy miałam płodny ślub, pięknie rozciągliwy. W tamtym miesiącach go nie było a była owulka, no i jak tu nie zwariować!
Eavonne powodzenia w starankach!
trzeba sobie czasami ponarzekać, może w następnym cyklu będzie lepiej, ja jeszcze nie spisuje tego na straty ale już nie liczę na wiele...