LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
ecencia wrote:siedzę w domu i się zastanawiam czy iść na betę dziś test znów negatywny a to 27dc brzuch boli jak na @ ale co dziwne nie mam plamienia a od trzech cykli miałam za każdym razem na co najmniej dzień przed @, całkiem głupieję
ja bym jeszcze zaczekała parę dni. Ale jeśli to Cię uspokoi, to idź zrób betę.Mama najcudowniejszych skarbów -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatylda36 wrote:Są mężczyźni i mężczyźni. Leżałam z taką sympatyczną panią w szpitalu. Miała operację pod pełną narkozą. Mąż jak ją odbierał ze szpitala to wszedł na salę, złapał torbę i wyciął jak strzała do drzwi. Ja akurat szłam do łazienki. Pani ledwo szła, a pan popędzał ją rzucając teksty: "no chodź szybciej bo wiesz, że nie lubię szpitali, "zaraz rozpocznie się nowa godzina parkowania", no i najlepsze "musiałaś wybrać taki zły czas na tę operację i teraz kłaść się do szpitala. Wiedziałaś, że jest dużo roboty".
Tak na marginesie, pani miała raka i trzeba było natychmiast ją operować.
Jak wróciłam do domu, to dziękowałam, że mój mąż jest normalny -
a co do dzisiejszego tematu rozmów to mój mąż narazie się nie przejmuje niepowodzeniami tylko ja ale zawsze brał pod uwagę, że taki problem może być i może to być jego wina, jak minie pól roku starań to pójdzie na badanie spermy tak na wszelki wypadek
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Mój N to cudowny człowiek , wspiera mnie od zawsze nawet kiedy naprawdę miałam momenty , ze zejdę z tego świata.. To ciepły zawsze życzliwy uśmiechnięty facet , z lekka filozof ale w takim innym znaczeniu .. zakochałam się w jego dobrym sercu i duszy..cieszy się moimi sukcesami jest uczynny i jak każdy facet leniwy na sprzątanie . brudu nie lubi sam czasem tworzy bałagan ale z czystego lubi zjeść. Bardzo rodzinny , jak nie liczny wita się ze swoja rodzina ( z damska jej częścią) uściskiem czy pocałunkiem .. ale w ręce nie całuje , bardzo lubi dzieci , świetnie tańczy , zabawa z nim to coś świetnego Bardzo uczuciowy czyjeś potrzeby przekłada przed swoje i chyba dlatego czuje się tak , .że nie sprosta wymaganiom które sam sobie narzucił.. Ja chce tylko by był blisko kochał mnie i tulił do snu..żeby budząc się co ranek czuła jego oddech na moim karku ... bo to moja prawdziwa miłość... nawet jeśli życie zadecyduje inaczej to już zawsze nią będzie ..i nikt mi nie odbierze tego ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2013, 14:26
kaarolaa, Matylda36, Andzia33, Miriam, fabii lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Miłego dnia kobietki
dziś kupiłam sobie nowe bikini .. jest nadzieja bo pogoda ma być w mój urlop.byle jeszcze to nasze Szczeście z promykami słonecznymi chwycić jak opaleniznę .. to będzie dobrze..
a strój to Ed hardy .. tatuażowe chyba wiedza kto to..
Miriam lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitajcie kochane :* przepraszam,ze tak rzadko zagladam ale jakos mi sie odechciewa tego wszystkiego jest jak jest i jest dobrze :d sex kiedy nam sie chce bez liczenia do dni plodnych i calej reszty dobrze mi tak jak jest mysle o dzidzi jasne ze tak ale nie tak BAAAARDZO Pozdrawiam
Miriam, eunika, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Witam mało się udzielam, ale wszyściutko czytam :-* U mnie wydaje się, że już po owulce ale czekam na jej wyznaczenie przez ovu i wtedy napiszę termin testowania Ogólnie u mnie cudownie, jakoś się wyluzowałam i znalazłam nowe hobby, choć może zabrzmieć trochę śmiesznie zajęłam się układaniem puzli Relaksuje mnie to . Jutro mam nadzieję, że znajdę więcej czasu i zajrzę na forum Miłego wieczorku życzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2013, 21:16
basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
Dla naszej solenizantki dziś ...życzenia
Kaarola
Kwiatów Ci nie dam, mimo szczerych chęci,
Lecz słowa, które zostaną w pamięci:
Życzę Ci szczęścia, dużo radości
I długiej, szczęśliwej przyszłości.
Niech los Ci z oczu łez nie wyciśnie,
Niechaj się wszystko wiedzie pomyślnie,
Wszystko, co piękne i wymarzone,
W dniu Twego święta niech będzie spełnione!
kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
nick nieaktualnyKAAROLA WSZYSTKIEGO DOBREGO I SPELNIENIA MARZEŃ!!!!!
dostalam @ szlachtuja świnie.... nastepny bedzie w sierpniu ... wiec chyba juz się niezalapie na lipcowa mamę .Dostalam strasznego dola jak zmowu sie nieudalo no ale cóż życie z matka natura sie nie wygra a jedza jest strasznie wredna w tym roku.
może to nie jest odpowiednie na to forum ale wcziraj w uwagach pokazywali kobiete z olsztyna chyba ktora ridzila tam w szpitalu.i urodzila martwe dziecko silami natury mimo skierowania na cesarke.miwila lekarzowi że cos jest nie tak chyba z dzieckiem a duren to zlał.tragedia.mam nadzieje że poniesie konsekwencjękaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nusia bedzie dobrze .. ja tez sie czuje jak napompowana dziwnie , to chyba przemeczenie .. ale od dzis zaczynam 2 tygodniowy urlop.. i odpoczne sobie psychicznie i fizycznie .. w sumie to nie wiem co sie dzieje w moim organizmie , wszytskie objawy które mi dolegakja niweluje , i nie utożsamiam z ciaza ..przetsałam sobie wkrecac , ze jak mnie w cyckach zakuje to napewnoo to, i całą reszte .. spokonie i tyle , co jest i bedzie to juz nie zalezy od mnie .. w tym cykluaniołek 13.11.2012 r.
hej trochę się nieudzielałam od ostatniego razu ale jakimś cudem chyba test ponownie wyszedł dodatni, byłam już na pierwszym usg i widziałam pulsujące serduszko, życzę Wam również z całego serca powodzenia
Matylda36, MariaAntonina, kaarolaa, ;oniqa, patrycja, patrycja, kalitria, mia6, Andzia33, Konwalia, Iwka lubią tę wiadomość