LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny Miłego dnia
Samira - uszy do góry! Nie poddajemy się! Przesyłam pozytywna energię!
W końcu mam zaznaczoną owulacje na wykresie i zaczęło się odliczanie (dzisiaj 3 dzień) w związku z tym mam do Was pytanie: kiedy mam zacząć brać luteinę? Mam stosować dwa razy dziennie i nie wiem czy powinnam już dzisiaj wieczorem zacząć czy jutro rano? To mój pierwszy cykl z luteiną i do końca nie wiem na co ją mam, czy na plamienia przed @, czy na podtrzymanie ewentualnej ciąży. Od lekarki wiem tylko tyle, że po piku miałam zacząć. Pomocy!samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam ja od rana nie mam czasu nawet tu zajrzec
robie jedzonko na wieczorna imprezke beda zeberka, kurczak faszerowany, sałatka gyros, pierogi, a co tam jeszcze znajomi przyniosa to nie wiem. troszke tego jedzonka bedzie trzeba sie pozegnac ze znajomymi na całe wakacje
a i jeszcze nie bede tu zagladała. moze raz na jakis czas bo za bardzo nie bede miała neta pod reka. zycze Wam kochane udanych wakacji, miłych urlopow i oczywiscie zielonych kropeczek
bede za Wami teskniłamia6, insoomnia, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny! jestem tu nowa, dopiero zaczynam przygode z tym portalem, jednak ze o dzidzie staramy sie juz z męzem ok 5 lat tzn, nie zabezpieczamy sie, zawsze było na luzie bedzie to bedzie, jednak teraz kurcze chyba budzi mi sie instynkt macierzynski i zaczełam obserwacje z wykresem, od 13 czerwca miałam przewidywana owulke, 14 maiłam chwilowe plamienie dosłownie pare kropli, 4 lipca miała nadejsc @ jednak jej nie ma pobolewa mnie pod paru dni podbrzusze, tempka utrzymuje sie na poziomie 37.5-.37.9. nie wiem sama co o tym sadzic, nie chce sie nastwaiac, a pozniej rozczarowac:(
swego czasu miała problemy z nadczynnością tarczycy.
jesli @nie pojawi sie do 10 lipca bede testowac, a nóz widelec;)
A tak wogule nie zapytałam czy przymięcie mnie do swego grona?samira, Makak, eunika, Iwka, basiulkaa_89, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aneczka2076 wrote:hej dziewczyny! jestem tu nowa, dopiero zaczynam przygode z tym portalem, jednak ze o dzidzie staramy sie juz z męzem ok 5 lat tzn, nie zabezpieczamy sie, zawsze było na luzie bedzie to bedzie, jednak teraz kurcze chyba budzi mi sie instynkt macierzynski i zaczełam obserwacje z wykresem, od 13 czerwca miałam przewidywana owulke, 14 maiłam chwilowe plamienie dosłownie pare kropli, 4 lipca miała nadejsc @ jednak jej nie ma pobolewa mnie pod paru dni podbrzusze, tempka utrzymuje sie na poziomie 37.5-.37.9. nie wiem sama co o tym sadzic, nie chce sie nastwaiac, a pozniej rozczarowac:(
swego czasu miała problemy z nadczynnością tarczycy.
jesli @nie pojawi sie do 10 lipca bede testowac, a nóz widelec;)
A tak wogule nie zapytałam czy przymięcie mnie do swego grona? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny
nareszcie upalny weekend, tu pogoda jest zazwyczaj do dupy
wczoraj miałam małą imprezke urodzinową więc caly ranek przy garach spedzilam.Dzis odpoczywal
niby po dniach plodnych bo dzis 20 dzien cyklu a brzuch dalej pobolewa i dzis mialam mnóstwo rozciągliwego śluzu, czyzby owulka sie przesunela? na wszelki wypadek dużo dużo .kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewuszki! Ja dzisiaj dostalam zielone swiatlo od brata gaszka powiedzial ze jesli mysle o swoich dzieciach (moj ma 2 corki z 1szego malzenstwa) to czas juz kombinowac. ha ha. to milo. jak maly smyk podrosnie i bedzie psocił powiem wujkowi, radziłeś? to teraz masz! ty go lej! a tak poważnie - fajnie by było powiedzieć niebawem: idąc za radą zaciążyłam!!!