LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny wyjeżdżam na dwa tygodnie i najprawdopodobniej nie będę miała internetu. Uzupełnię wszystko/zaktualizuje jak wrócę. Oby to był ciągle ten sam sykl, tylko, że z zielonymi kropkami i plusami
Wszystkim testującym w ciągu najbliższych dwóch tygodni życzę pozytywnych testów, a tym, które rozpoczną nowe cykle- powodzenia i przyjemnego
Trzymam za Nas wszystkie kciuki!Miriam, Iwka, Andzia33, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymia6 wrote:Dziewczyny wyjeżdżam na dwa tygodnie i najprawdopodobniej nie będę miała internetu. Uzupełnię wszystko/zaktualizuje jak wrócę. Oby to był ciągle ten sam sykl, tylko, że z zielonymi kropkami i plusami
Wszystkim testującym w ciągu najbliższych dwóch tygodni życzę pozytywnych testów, a tym, które rozpoczną nowe cykle- powodzenia i przyjemnego
Trzymam za Nas wszystkie kciuki!
Udanego wyjazdu i wracaj do nas z zieloną kropkąEavonne lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:witam ja od rana nie mam czasu nawet tu zajrzec
robie jedzonko na wieczorna imprezke beda zeberka, kurczak faszerowany, sałatka gyros, pierogi, a co tam jeszcze znajomi przyniosa to nie wiem. troszke tego jedzonka bedzie trzeba sie pozegnac ze znajomymi na całe wakacje
a i jeszcze nie bede tu zagladała. moze raz na jakis czas bo za bardzo nie bede miała neta pod reka. zycze Wam kochane udanych wakacji, miłych urlopow i oczywiscie zielonych kropeczek
bede za Wami teskniła
Kaarolaa a gdzieś TY wyjeżdżasz??? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny, ja mam urlop, 5 dni- ale zawsze dziś zaplamiłam lekko z rana, ale minęło...
Andzia33, basiulkaa_89, Iwka lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:Witam dziewczyny, ja mam urlop, 5 dni- ale zawsze dziś zaplamiłam lekko z rana, ale minęło...
Emilko oby minęło i nie wróciło
No i miłego urlopowania odpoczywajWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2013, 08:57
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Nusia wrote:Emilko oby minęło i nie wróciło
No i miłego urlopowania odpoczywajAndzia33 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:Mój D. mówił, że to może maluch się tam zaczepia, ale kto wie...biorę luteinę więc okres raczej wykluczony... Odpocznę, oj odpocznę zwłaszcza moje biedne nogi no i was tu nadrobię
Bardzo możliwe Emilko oby tak było rzeczywiścieAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Nusia wrote:Bardzo możliwe Emilko oby tak było rzeczywiścieZawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualnyNusia wrote:Kaarolaa a gdzieś TY wyjeżdżasz???
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolka dużo odpoczywaj i dzialajcie tam ładnie
kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyKaarolaa to w takim razie życzę Ci udanego wypoczynku zazdroszczę tego beztroskiego czasu a to, że nie będziesz miała netu to może i dobrze czasami takie oderwanie się od wszystkiego jest wręcz wskazane.
Miłych wakacji Kochana no i wróć do nas z zieloną kropeczkąkaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia wrote:Kaarolaa to w takim razie życzę Ci udanego wypoczynku zazdroszczę tego beztroskiego czasu a to, że nie będziesz miała netu to może i dobrze czasami takie oderwanie się od wszystkiego jest wręcz wskazane.
Miłych wakacji Kochana no i wróć do nas z zieloną kropeczką
nie znikam na całe wakacje, bede sie udzielała ale troszke mniej i rzadziej. mam nadzieje, ze potem bede nadazała wszystko nadrabiacAndzia33 lubi tę wiadomość