LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
Smutas wrote:Cześć dziewczyny co myslicie o moim cyklu, chyba nie da rady zajść w ciaze przy tak długim?
Jestem po łyzeczkowaniu i nie wiem kiedy sie to wszystko unormuje
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
To zależy ile dniowe masz cykle. Ja też używałam testów owulacyjnych z allegro i pokazały mi owulację niestety dzidzia się nie utrzymała
Ja testów używałam od 8 dc i niestety 10 testów czasem jest mało bo nie wiadomo kiedy będziesz mieć owulkę. Ja robiłam codziennie o tej samej porze dnia. -
nick nieaktualnyja mam 28 dniowe cykle,ostatnio tylko 26dniowy wyszedl. Najlepiej to pewnie od ostatniego dnia @ i az do owulacji:) no to kolo 20 najelpiej testow by sie przydalo;)
Ale slyszalam, ze z rana nie mozna, najlepiej wieczorem?
Chyba zaczne od 9dc. bo ovu mi wstawilo przewidywany na 13-17dc to akurat jeszcze zostanie jeden na 18dc i jak nie wyjdzie nic to dokupie wtedy -
W instrukcji macie taka tabelkę gdzie jest napisane w jakim dniu cyklu należy zacząć robić test w zależności od długości cykli.
I rzeczywiście jest napisane, żeby testów owulacyjnych, nie robić z pierwszego porannego moczu. Ja robiłam w różnych miesiącach w pierwszym o 12tej, w drugim o 14tej.
Więcej nie robiłam, bo zaszłam w ciążęMama najcudowniejszych skarbów -
Smutas wrote:Cześć dziewczyny co myslicie o moim cyklu, chyba nie da rady zajść w ciaze przy tak długim?
Jestem po łyzeczkowaniu i nie wiem kiedy sie to wszystko unormuje -
Hej wam z urlopu kochane .. bedzie mnie mniej , ale duszą jestem codziennie..
1 dzien urlopu- robia szafe w salonie .. jaki bedzie efekt chorera wie ? moj N sie tym zajął, więc myslę ze stanął na wysokosci zadania...
W sobote grasowałam po IKEI .. nakupiłam bzdetów do kuchni ... w sumie nic ciekawego , ale zawsze sie coś przyda...
Wczoraj się plażował smażyłam jak kotlet .. jutro też zamierzam
Chyba nie było takiego cyklu jak teraz .. wg nie mysle o ciąży.. o tym czy moje oznaki to napewno mogą być zwiazane z tym... jakoś chyba odpusciłam , szkoda bo czuje że sie poddałam bardziej niz sie dokszukiwałam ..ale może tak ma być...
Ogólnie to życze sobie odpoczynku i duchowego spokoju.. no i własnie szafa o 200 zł. drozsza.. haaa i umawiaj sie z takimi .. zawsze cie wyroluja bo coś tam..
Dziewczeta ja testuje 17 lipca dzis mój 21 dc.. i zero dczuć...kaarolaa, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Pozdrawiam Was kochane i trzymam kciuki...
Matyldo a tobie spokojnego wylegwania w wyrku...
I tusiaczku .. mam nadzieje ze jest jakas szansa..ide na czerwcowe ...
papa...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2013, 19:04
Nusia, Andzia33 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
witam Was dziewczynki!
byłam w niedzielę na obserwacji cyklu bo 3 dni wcześniej miałam pęcherzyk 14 mm a teraz pani gine nic nie widziała, żadnego pęcherzyka, za to nie podobało jej się endometrium i była raczej pewna że jest tam polip:(((((
jestem załamana...potwierdzi to w następ. cyklu w 5 dniu:((
jak to polip to podczas kolejnej @ robimy zabieg łyżeczkowanie albo histeroskopię ale się boję bo nie wiem nic co i jak:(
miała któraś z Was taki zabieg?słyszałam że chyba lepiej histeroskopią?Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyModnisia wrote:witam Was dziewczynki!
byłam w niedzielę na obserwacji cyklu bo 3 dni wcześniej miałam pęcherzyk 14 mm a teraz pani gine nic nie widziała, żadnego pęcherzyka, za to nie podobało jej się endometrium i była raczej pewna że jest tam polip:(((((
jestem załamana...potwierdzi to w następ. cyklu w 5 dniu:((
jak to polip to podczas kolejnej @ robimy zabieg łyżeczkowanie albo histeroskopię ale się boję bo nie wiem nic co i jak:(
miała któraś z Was taki zabieg?słyszałam że chyba lepiej histeroskopią?
miałam łyżeczkowanie po poronieniu nic przyjemnegoAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Witajcie kochane, u mnie plamienia się skończyły, test ciążowy -, test owu +, być może miałam wczoraj owulkę, lub maluch się zadomawiał dopiero... Problem w tym, że biorę luteinę i...i co zrobić, odstawić? czy brać? Gdy odstawię a maluszek jest to go stracę, a jeśli go nie ma (jeszcze-bo będzie w koncu napewno) to lutką zablokuję sobię przyszłą owulację...
Andzia33 lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!