LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny, ja wiem ze marudze tu Wam, ale mam pytanie, czy ktoraś z Was miała tak ze np. zaczol jej sie podobac np. zapach ala domestos, wanish?choc szybciej to ich nie cierpiałam, i drugie to to ze jak tylko dzis zaczełam myc zeby to odrazu był odruch ...wiecie jaki;) bo u mnie tak poza tym to dalej bez @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2013, 18:02
Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaneczka2076 wrote:hej dziewczyny, ja wiem ze marudze tu Wam, ale mam pytanie, czy ktoraś z Was miała tak ze np. zaczol jej sie podobac np. zapach ala domestos, wanish?choc szybciej to ich nie cierpiałam, i drugie to to ze jak tylko dzis zaczełam myc zeby to odrazu był odruch ...wiecie jaki;) bo u mnie tak poza tym to dalej bez @
Kochana a robiłaś test ciążowy? ile dni jesteś po terminie spodziewanej @?Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkich
Wpadłam by wnieść trochę nadziei - otóż UDAŁO SIĘ!!! w trzecim cyklu starań! Robiłam dwa testy ale takie bladziuchne wyszły więc wczoraj byłam na becie i wyszła 75,76 (czwarty tydzień). Wg owu i moich wyliczeń dziś rozpoczęłam piąty tydzień. Jutro powtarzam betę i idę do gina.
Nie wiem czy nie za szybko ta wizyta, ale jest we mnie tyle niepokoju i obaw, że nie mogę sobie z tym poradzić i trochę to zagłusza moją radość;oniqa, Nusia, Iwka, Matylda36, MM28, patrycja, Koza, kaarolaa, Andzia33, Modnisia lubią tę wiadomość
-
Jui wrote:Witam wszystkich
Wpadłam by wnieść trochę nadziei - otóż UDAŁO SIĘ!!! w trzecim cyklu starań! Robiłam dwa testy ale takie bladziuchne wyszły więc wczoraj byłam na becie i wyszła 75,76 (czwarty tydzień). Wg owu i moich wyliczeń dziś rozpoczęłam piąty tydzień. Jutro powtarzam betę i idę do gina.
Nie wiem czy nie za szybko ta wizyta, ale jest we mnie tyle niepokoju i obaw, że nie mogę sobie z tym poradzić i trochę to zagłusza moją radośćAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJui wrote:Witam wszystkich
Nie wiem czy nie za szybko ta wizyta, ale jest we mnie tyle niepokoju i obaw, że nie mogę sobie z tym poradzić i trochę to zagłusza moją radość
Gratuluję! -
nick nieaktualny
-
Jui wrote:Witam wszystkich
Nie wiem czy nie za szybko ta wizyta, ale jest we mnie tyle niepokoju i obaw, że nie mogę sobie z tym poradzić i trochę to zagłusza moją radość -
Witam dziewczyny;) dawno mnie nie było... widze ze dużo się zmienilo;) ja sobie odpuscilam z notatkami i tym zaznaczaniem ... chciałam się was poradzić ... miałam okres dużo skrzepów ale krotko. Dziwnie się czuje mysle o ciąży caly czas ... mój 12 dc a sluz mam bialy gesty i kleisty ... dziwne uczucie wgl gnębi mnie myśl zrobienia testu ... w poprzedniej ciąży miałam okres a później okazało się ze ciaza...wiec tak mysle może...??? proszę was o odp
Lenka19