X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
Odpowiedz

LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!

Oceń ten wątek:
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nika86 wrote:
    Jaga, widzę, że z okolic Łodzi- ja jestem z Lublina, ale mieszkam w Piotrkowie Tryb. :-)

Pozdruffki :-)

Ja jestem rodowitą Łodzianką ale mieszkam za Rawą Mazowiecką, więc jeszcze bliżej :)

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2013, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny czy taki wysoki skok mojej tempki moze byc spowodowany choroba? tzn akurat od wczoraj mam powiekszony migdal i gardlo mnie ogolnie boli:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2013, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam kochane ja tylko zajrzałam poczytac co u Was słychowac i juz uciekam :)buziaki...

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozdrawiam wszystkie
    Emilka zrób bete,czekamy na pozytywny wynik

Modnisia lubi tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2013, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, ja wiem ze marudze tu Wam, ale mam pytanie, czy ktoraś z Was miała tak ze np. zaczol jej sie podobac np. zapach ala domestos, wanish?choc szybciej to ich nie cierpiałam, i drugie to to ze jak tylko dzis zaczełam myc zeby to odrazu był odruch ...wiecie jaki;) bo u mnie tak poza tym to dalej bez @ ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2013, 18:02

Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2013, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka2076 wrote:
    hej dziewczyny, ja wiem ze marudze tu Wam, ale mam pytanie, czy ktoraś z Was miała tak ze np. zaczol jej sie podobac np. zapach ala domestos, wanish?choc szybciej to ich nie cierpiałam, i drugie to to ze jak tylko dzis zaczełam myc zeby to odrazu był odruch ...wiecie jaki;) bo u mnie tak poza tym to dalej bez @ ;)

Kochana a robiłaś test ciążowy? ile dni jesteś po terminie spodziewanej @?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2013, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziś 6 dzień, testu nie robiłam jeszcze planuje na jutro chyba ze @ zawita.

Iwka, MM28, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Jui Znajoma

Wysłany: 9 lipca 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich :)
    Wpadłam by wnieść trochę nadziei - otóż UDAŁO SIĘ!!! w trzecim cyklu starań! Robiłam dwa testy ale takie bladziuchne wyszły więc wczoraj byłam na becie i wyszła 75,76 (czwarty tydzień):). Wg owu i moich wyliczeń dziś rozpoczęłam piąty tydzień. Jutro powtarzam betę i idę do gina.

Nie wiem czy nie za szybko ta wizyta, ale jest we mnie tyle niepokoju i obaw, że nie mogę sobie z tym poradzić i trochę to zagłusza moją radość :(

;oniqa, Nusia, Iwka, Matylda36, MM28, patrycja, Koza, kaarolaa, Andzia33, Modnisia lubią tę wiadomość

qdyf61f.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powodzenia aneczka :)

aneczka2076 lubi tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratulacje Jui :)

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jui wrote:
    Wpadłam by wnieść trochę nadziei - otóż UDAŁO SIĘ!!! w trzecim cyklu starań! Robiłam dwa testy ale takie bladziuchne wyszły więc wczoraj byłam na becie i wyszła 75,76 (czwarty tydzień):). Wg owu i moich wyliczeń dziś rozpoczęłam piąty tydzień. Jutro powtarzam betę i idę do gina.

Nie wiem czy nie za szybko ta wizyta, ale jest we mnie tyle niepokoju i obaw, że nie mogę sobie z tym poradzić i trochę to zagłusza moją radość :(
    ja niby miałam 8 tydzień a jak poszłam do gina to okazało się że to około 6 było

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2013, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jui wrote:

Gratuluję! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2013, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka2076 wrote:

powodzenia Aneczko, daj znać co i jak :)

aneczka2076, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Iwka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka2076 wrote:
    Bez testu GRATULUJE <3

aneczka2076 lubi tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jui wrote:

SUPER :) Teraz trzymam kciuki aby zdrowo rosło <3

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • Matylda36 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jui gratulacje !!!

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
  • MM28 Znajoma

Wysłany: 9 lipca 2013, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest piękny pęcherzyk, ale endometrium na granicy normy. możliwe niedomaganie ciałka żółtego. Hormony do zbadania. Ehhh. Ale dalej działamy, może to jeszcze nie stracony cykl. Gratulacje dziewczyny :)

• Jui Znajoma

Wysłany: 9 lipca 2013, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuje Kochane :) Dam znać po jutrzejszej wizycie i czy mnie lekarz przepędził ... :D

qdyf61f.png
  • Lenka19 Koleżanka

Wysłany: 9 lipca 2013, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny;) dawno mnie nie było... widze ze dużo się zmienilo;) ja sobie odpuscilam z notatkami i tym zaznaczaniem ... chciałam się was poradzić ... miałam okres dużo skrzepów ale krotko. Dziwnie się czuje mysle o ciąży caly czas ... mój 12 dc a sluz mam bialy gesty i kleisty ... dziwne uczucie wgl gnębi mnie myśl zrobienia testu ... w poprzedniej ciąży miałam okres a później okazało się ze ciaza...wiec tak mysle może...??? proszę was o odp ;)

Lenka19
  • kalitria Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jui super wiadomosc - gratuluje!!!

zud3vfxm61o98pcc.pngrelgtrd8tf5uttyg.png
‹‹ 27 28 29 30 31 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ