LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja wczoraj 3,5 godz. piekłam ... 3 ciasta , 1 raz w zyciu taki hurt... z racji kalendarzowych .. zamiast isc głupia do sklepu i kupic to sie bawiłam , ale przynajmniej jestem z siebie zadowolona bo wyszło dobre ..
Wpadłam w samozachwyt i uwielbienie .. heeeekaarolaa, ;oniqa, Nusia, Modnisia lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
KlaraM wrote:hej trochę się nieudzielałam od ostatniego razu ale jakimś cudem chyba test ponownie wyszedł dodatni, byłam już na pierwszym usg i widziałam pulsujące serduszko, życzę Wam również z całego serca powodzenia
No to mamy jeszcze czerwcowa mamę.. pytanie kiedy pojawią sie te lipcowe ..KlaraM lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
nick nieaktualnywitajcie kochane
dziekuje za zyczenia, az mi sie łzy w oczach zakreciły.
jestescie kochane, z jednej strony to taki fajny dzien a z drugiej smutny
2 lata temu własnie w imieniny spotkała mnie najgorsza rzecz na swiecie. dowiedziałam sie, ze maluszek jest martwy.
ale dzisiaj musze sie cieszyc bo akurat dzisiaj owulka juz mnie lewy jajnik zaczyna bolec czyli jest dobrze. mam nadzieje ze cos z tego bedzie...MariaAntonina, ;oniqa, Iwka lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Witajcie
Gratulacje Klara M.
Karola i Maria antonina spełnienia marzeń i wszystkiego dobrego!!!
Andzia jakby co to jestem Antoni ...
dziękuje ..za życzenia>;oniqa, Andzia33, samira lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
nick nieaktualny
-
kaarolaa - radości, zdrówka i spełnienia tego najważniejszego marzenia cudownego dnia i... owocnej nocy
MariaAntonina - Tobie również radości z każdego dnia, dobrego zdrowia, spokoju i spełnienia marzeń wspaniałego dnia
KlaraM - wielkie gratulacje! spokojnej, zdrowej ciążyKlaraM, Andzia33, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeszcze raz dziekuje
ale mnie dzisiaj jajniki zabolały masakra, az sie wyprostowac nie mogłam.
a tak dopiero z plazy wrociłam, maz mnie zaprosił na wycieczke rowerowa nad jeziorko. nawet do wody weszłam, choc ja straszny zmarźlak jestem, ale woda ciepła w miare.
samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, gratki za zaciążonych - tez tak chceeeee
Mam pytanko. Nie daje mi spokoju pewna myśl. Mam niezgodność grup krwi z małżem. Ja 0- a On AB+. Czy jeśli przypuszczalnie byłam w ciąży i poroniłam baardzo wcześnie (3-4 tydz)to mój organizm mógł już wytworzyć przeciwciała i w kolejnej ciąży będzie konflikt serologiczny?
Wybaczcie zaśmiecanie wątku...Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Witajcie ja tak na chwilkę Wszystkiego Najlepszego , spełnienia marzeń , miłosci miłosci jeszcze raz miłości i i tego co najbardziej pragniesz dzieciątka pod serduszkiem
a dla zafasolkowanych gratulacje , spokojnych miesięcy
czasem wchodzę na Ovu ( ale narazie się nie udzielam ) żyję teraz bez stresu ;P;) totalny luzikNusia, kaarolaa, Matylda36, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyteraz już tu będę pisała bo dziś zaczęłam kolejny cykl
a to pisałam na innym wątku WCZORAJ cyt siebie :a ja ryczę i jestem załamana ,już plamię ,zawsze cykl długi (47,43dni)to się skrócił,(jeśli jutro się rozkręci to będzie 28dniowy cykl) niby jest normalny ale co z tego,,jak był wiedziała to bym serduszkowała przynajmniej od 7dc codziennie a tak następny na pewno się przeciągnie i zaś dupa ,jebie(Sorki) mi to wszystko ,czuję się do dupy i do niczego...mam nadzieje ze wam się dziewczyny uda...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2013, 20:34
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:jeszcze raz dziekuje
ale mnie dzisiaj jajniki zabolały masakra, az sie wyprostowac nie mogłam.
a tak dopiero z plazy wrociłam, maz mnie zaprosił na wycieczke rowerowa nad jeziorko. nawet do wody weszłam, choc ja straszny zmarźlak jestem, ale woda ciepła w miare.kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaarola spełniania marzeń i najpiękniejszego bobaska:*
Gratulacja do KlaraM!!! spokojnej i nudnej ciąży;p
ja jestem po wczorajszej wizycie u gine w 13dc, jest pęcherzyk 14 mm, teraz mam w niedziele USG zobaczymy jak urósł do tej pory, tylko jest problem, z mężem widze sie tylko w weekendy a owu pewnie będzie w tyg....;/ kurcze...
na USG pani gine zauważyła jeszcze coś niepokojącego, tak jakby polip na macicy, coś się jej endometrium nie podobało, ale to możemy spr dopiero w następnym cyklu...
z pozytywnych wiadomości mąż jest zdrowy:)Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydoris85 wrote:Hej dziewczyny, gratki za zaciążonych - tez tak chceeeee
Mam pytanko. Nie daje mi spokoju pewna myśl. Mam niezgodność grup krwi z małżem. Ja 0- a On AB+. Czy jeśli przypuszczalnie byłam w ciąży i poroniłam baardzo wcześnie (3-4 tydz)to mój organizm mógł już wytworzyć przeciwciała i w kolejnej ciąży będzie konflikt serologiczny?
Wybaczcie zaśmiecanie wątku...Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny