X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
Odpowiedz

LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!

Oceń ten wątek:
  • patrycja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Insidia89 wrote:
    Hej dziewczyny. Widzę ze nowy watek lipcowy sie pojawil a jeszcze nie dawno pisalam na majowym:)niestety nie mialam laptopa przez dluzszy czas i nie moglam jak do was zajrzec.. Ja wlasnie 1 lipca robilam test ciazowy i wyszedl pozytywny:) Jestem szczesliwa i jednoczesnie sie boje:) ZYje nadzieja ze wszystko bedzie w koncu ok:)

W takim razie gratuluję :-) A ile się starałaś ?

Andzia33 lubi tę wiadomość

bfarljmzlmrs7kj3.png

Jeśli wiara czyni cuda, musisz wierzyć, że się uda :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2013, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Insidia89 wrote:
    Hej dziewczyny. Widzę ze nowy watek lipcowy sie pojawil a jeszcze nie dawno pisalam na majowym:)niestety nie mialam laptopa przez dluzszy czas i nie moglam jak do was zajrzec.. Ja wlasnie 1 lipca robilam test ciazowy i wyszedl pozytywny:) Jestem szczesliwa i jednoczesnie sie boje:) ZYje nadzieja ze wszystko bedzie w koncu ok:)

Gratulacje Kochana :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2013, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Insidia gratulacje <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2013, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratuluje kochana :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2013, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety kino pod gwiazdami nie wypaliło bo przyszła burza i deszcz :(

• Insidia89 Koleżanka

Wysłany: 2 lipca 2013, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patrycja wrote:
    W takim razie gratuluję :-) A ile się starałaś ?
    Razem 9miesiecy!W 2010 roku doczekalam sie corci, No i jestem po II poronieniach niestety:(
    Dziękuję za gratki, wszystko w rekach Boga..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2013, 22:48

nzjddqk3gxzyvnum.png
    916axzdv0phl1wge.png
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 00:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc moje przyszłe mamusie GRATULACJE!!!!

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • Natalia Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Insidia gratulacje.:)
    Kaarolaa mnie niestety tez,mozna wykreślić temperatura spadla , plamienie jest i za,kilka godzin @, nawet tym razem wcześniej niż powinna :\
    nie tracę nadziei - moze sierpień będzie mój :)
    za reszte testujaca trzymam mocno kciuki - potrzebujemy fasolkowych wiruskow :)

kaarolaa, Andzia33, Modnisia lubią tę wiadomość

relgh371zv6v421k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    insidia gratki:)

u mnie to samo co u Natalii,wczoraj po 20-tej plamienie i niestety dzis rano szok...wielkie krwawienie:/ przez cala noc, zatem moje kolejne testowanie dopiero bedzie 29.07:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam Dziewczynki o poranku :)

Kurcze ja nie wiem co jest u mnie w tym cyklu...dzisiaj jest 16 dc a u mnie nadal nie ma większego skoku temperatury, w sobote na wizycie ginek powiedział, że owulka będzie max w 14 dc. Nie wiem co o tym mysleć, może ten cykl będę miała bezowulacyjny po prostu :(

• MariaAntonina Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    witam Dziewczynki o poranku :)

Kurcze ja nie wiem co jest u mnie w tym cyklu...dzisiaj jest 16 dc a u mnie nadal nie ma większego skoku temperatury, w sobote na wizycie ginek powiedział, że owulka będzie max w 14 dc. Nie wiem co o tym mysleć, może ten cykl będę miała bezowulacyjny po prostu :(

Nusia bedzie dobrze...głowa do góry .. niestety tak jest , że każdy cykl jest inny

aniołek 13.11.2012 r.

GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.

Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jakoś to musi być...na ten cykl i tka za bardzo nie liczyłam, ale byłam pewna, że chociaż owulka będzie...zobaczymy jutro jaka temperatura będzie.
    A jak Kochana u Ciebie staranka? :)

• MariaAntonina Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    No jakoś to musi być...na ten cykl i tka za bardzo nie liczyłam, ale byłam pewna, że chociaż owulka będzie...zobaczymy jutro jaka temperatura będzie.
    A jak Kochana u Ciebie staranka? :)

U mnie dzis 16 dc .. owu w poprzednim cyklu własnie była w tym dniu choc pewnosci tez nie ma do konca .. czekam teraz sobie , starania poszły .. nic wiecje nie moge juz zrobic .. nie poprawie dziś bo juz jestem u siebie w domu nr 2 ..kidys w koncu musi zaskoczyć.. nie ma innej opcji , i ja tez nie przewiduje innej , jesli naturalnie nie pojdzie to inseminacja a jesli sie nie da to in vitro... nie zrezygnuje z dziecka z moim N .. daje nam czas do grudnia jesli sie nie uda to inseminacja .. nie chce tracić czasu a w tej kwestii pieniądze nie graja większej roli..

Na dzien dzisiejszy oddała bym ostatniego grosza na moje II kreski 17 lipca .. Moj N ma imieniny 25 lipca .. miałby cudowny prezent..:)

aniołek 13.11.2012 r.

GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.

Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana kiedyś musi nam się udać!!! Ja też daję sobie jeszcze troszkę czasu, do końca wakacji a potem będę myśleć o in vitro bo też nie chcę więcej czasu marnować.

My w tym cyklu idziemy łeb w łeb :) mój mąż za to ma urodziny 19 lipca i też marzę o II kreseczkach dla Niego, to byłoby spełnienie marzeń :)

• mia6 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Insidia89 - wielkie gratulacje :) spokojnej ciąży :)

kaarolaa- skoro kino nie wyszło, to mam nadzieję, że był romantyczny wieczór w domu z mężem :)

Nusia - u mnie 15 dc i też nie widzę póki co skoku temperatury :( ostatnio owulacje miałam najprawdopodobniej 19 dc, ale i tak już się nakręcam, że to może być cykl bezowulacyjny.

MariaAntonina - my na początku sierpnia mamy 1 rocznicę ślubu i najpiękniejszym prezentem byłby pozytywny test ciążowy w okolicach 20 lipca :)

kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość

ckai3e3kq5o7xu9o.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mia6 a może miałaś owulke w 13 dc???

ja nie sądzę, że u mnie aż tak może się przesunąć owulacja, bo w sobotę pęcherzyk miał już 21 mm, więc jak jutro nie będzie skoku to mogę ten cykl spisać na straty niestety

• patrycja Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mia6 wrote:
    my na początku sierpnia mamy 1 rocznicę ślubu i najpiękniejszym prezentem byłby pozytywny test ciążowy w okolicach 20 lipca :)

My też mamy na początku sierpnia rocznicę tylko, że drugą ;)

kaarolaa- szkoda że kino nie wypaliło, ale mam nadzieję, że mimo to wieczór był udany

I witam wszystkie kobietki :)

Nusia, kaarolaa lubią tę wiadomość

bfarljmzlmrs7kj3.png

Jeśli wiara czyni cuda, musisz wierzyć, że się uda :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Insidia 89 gratuluje :)
    jako że to mój pierwszy cykl starań strasznie się nakręcam,nie mogę się doczekać momentu zrobienia testu :)
    Kaarolaa szkoda że kino nie wypaliło :/ moja siostra mówiła wczoraj że u nas w mieście też nie bo była burza, dziwny zbieg okoliczności czy obie jesteśmy z tego samego miasta?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podaj nazwe miasta, ja teraz w ełku mieszkam od 2 lat :)

fabii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    podaj nazwe miasta, ja teraz w ełku mieszkam od 2 lat :)
    haha wiedziałam, moje kochane rodzinne miasteczko :)

kaarolaa lubi tę wiadomość

‹‹ 17 18 19 20 21 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ