LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
Insidia89 wrote:Hej dziewczyny. Widzę ze nowy watek lipcowy sie pojawil a jeszcze nie dawno pisalam na majowym:)niestety nie mialam laptopa przez dluzszy czas i nie moglam jak do was zajrzec.. Ja wlasnie 1 lipca robilam test ciazowy i wyszedl pozytywny:) Jestem szczesliwa i jednoczesnie sie boje:) ZYje nadzieja ze wszystko bedzie w koncu ok:)
W takim razie gratulujęA ile się starałaś ?
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInsidia89 wrote:Hej dziewczyny. Widzę ze nowy watek lipcowy sie pojawil a jeszcze nie dawno pisalam na majowym:)niestety nie mialam laptopa przez dluzszy czas i nie moglam jak do was zajrzec.. Ja wlasnie 1 lipca robilam test ciazowy i wyszedl pozytywny:) Jestem szczesliwa i jednoczesnie sie boje:) ZYje nadzieja ze wszystko bedzie w koncu ok:)
Gratulacje Kochana -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
patrycja wrote:W takim razie gratuluję
A ile się starałaś ?
Dziękuję za gratki, wszystko w rekach Boga..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2013, 22:48
-
Insidia gratulacje.
Kaarolaa mnie niestety tez,mozna wykreślić temperatura spadla , plamienie jest i za,kilka godzin @, nawet tym razem wcześniej niż powinna
nie tracę nadziei - moze sierpień będzie mój
za reszte testujaca trzymam mocno kciuki - potrzebujemy fasolkowych wiruskow
kaarolaa, Andzia33, Modnisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam Dziewczynki o poranku
Kurcze ja nie wiem co jest u mnie w tym cyklu...dzisiaj jest 16 dc a u mnie nadal nie ma większego skoku temperatury, w sobote na wizycie ginek powiedział, że owulka będzie max w 14 dc. Nie wiem co o tym mysleć, może ten cykl będę miała bezowulacyjny po prostu -
Nusia wrote:witam Dziewczynki o poranku
Kurcze ja nie wiem co jest u mnie w tym cyklu...dzisiaj jest 16 dc a u mnie nadal nie ma większego skoku temperatury, w sobote na wizycie ginek powiedział, że owulka będzie max w 14 dc. Nie wiem co o tym mysleć, może ten cykl będę miała bezowulacyjny po prostu
Nusia bedzie dobrze...głowa do góry .. niestety tak jest , że każdy cykl jest innyaniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
Nusia wrote:No jakoś to musi być...na ten cykl i tka za bardzo nie liczyłam, ale byłam pewna, że chociaż owulka będzie...zobaczymy jutro jaka temperatura będzie.
A jak Kochana u Ciebie staranka?
U mnie dzis 16 dc .. owu w poprzednim cyklu własnie była w tym dniu choc pewnosci tez nie ma do konca .. czekam teraz sobie , starania poszły .. nic wiecje nie moge juz zrobic .. nie poprawie dziś bo juz jestem u siebie w domu nr 2 ..kidys w koncu musi zaskoczyć.. nie ma innej opcji , i ja tez nie przewiduje innej , jesli naturalnie nie pojdzie to inseminacja a jesli sie nie da to in vitro... nie zrezygnuje z dziecka z moim N .. daje nam czas do grudnia jesli sie nie uda to inseminacja .. nie chce tracić czasu a w tej kwestii pieniądze nie graja większej roli..
Na dzien dzisiejszy oddała bym ostatniego grosza na moje II kreski 17 lipca .. Moj N ma imieniny 25 lipca .. miałby cudowny prezent..Andzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualnyKochana kiedyś musi nam się udać!!! Ja też daję sobie jeszcze troszkę czasu, do końca wakacji a potem będę myśleć o in vitro bo też nie chcę więcej czasu marnować.
My w tym cyklu idziemy łeb w łebmój mąż za to ma urodziny 19 lipca i też marzę o II kreseczkach dla Niego, to byłoby spełnienie marzeń
-
Insidia89 - wielkie gratulacje
spokojnej ciąży
kaarolaa- skoro kino nie wyszło, to mam nadzieję, że był romantyczny wieczór w domu z mężem
Nusia - u mnie 15 dc i też nie widzę póki co skoku temperaturyostatnio owulacje miałam najprawdopodobniej 19 dc, ale i tak już się nakręcam, że to może być cykl bezowulacyjny.
MariaAntonina - my na początku sierpnia mamy 1 rocznicę ślubu i najpiękniejszym prezentem byłby pozytywny test ciążowy w okolicach 20 lipcakaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mia6 wrote:my na początku sierpnia mamy 1 rocznicę ślubu i najpiękniejszym prezentem byłby pozytywny test ciążowy w okolicach 20 lipca
My też mamy na początku sierpnia rocznicę tylko, że drugą
kaarolaa- szkoda że kino nie wypaliło, ale mam nadzieję, że mimo to wieczór był udany
I witam wszystkie kobietkiNusia, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInsidia 89 gratuluje
jako że to mój pierwszy cykl starań strasznie się nakręcam,nie mogę się doczekać momentu zrobienia testu
Kaarolaa szkoda że kino nie wypaliłomoja siostra mówiła wczoraj że u nas w mieście też nie bo była burza, dziwny zbieg okoliczności czy obie jesteśmy z tego samego miasta?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny