LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
Insidia89 wrote:Hej dziewczyny. Widzę ze nowy watek lipcowy sie pojawil a jeszcze nie dawno pisalam na majowym:)niestety nie mialam laptopa przez dluzszy czas i nie moglam jak do was zajrzec.. Ja wlasnie 1 lipca robilam test ciazowy i wyszedl pozytywny:) Jestem szczesliwa i jednoczesnie sie boje:) ZYje nadzieja ze wszystko bedzie w koncu ok:)
W takim razie gratuluję A ile się starałaś ?Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInsidia89 wrote:Hej dziewczyny. Widzę ze nowy watek lipcowy sie pojawil a jeszcze nie dawno pisalam na majowym:)niestety nie mialam laptopa przez dluzszy czas i nie moglam jak do was zajrzec.. Ja wlasnie 1 lipca robilam test ciazowy i wyszedl pozytywny:) Jestem szczesliwa i jednoczesnie sie boje:) ZYje nadzieja ze wszystko bedzie w koncu ok:)
Gratulacje Kochana -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
patrycja wrote:W takim razie gratuluję A ile się starałaś ?
Dziękuję za gratki, wszystko w rekach Boga..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2013, 22:48
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Insidia gratulacje.
Kaarolaa mnie niestety tez,mozna wykreślić temperatura spadla , plamienie jest i za,kilka godzin @, nawet tym razem wcześniej niż powinna
nie tracę nadziei - moze sierpień będzie mój
za reszte testujaca trzymam mocno kciuki - potrzebujemy fasolkowych wiruskow
kaarolaa, Andzia33, Modnisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam Dziewczynki o poranku
Kurcze ja nie wiem co jest u mnie w tym cyklu...dzisiaj jest 16 dc a u mnie nadal nie ma większego skoku temperatury, w sobote na wizycie ginek powiedział, że owulka będzie max w 14 dc. Nie wiem co o tym mysleć, może ten cykl będę miała bezowulacyjny po prostu -
Nusia wrote:witam Dziewczynki o poranku
Kurcze ja nie wiem co jest u mnie w tym cyklu...dzisiaj jest 16 dc a u mnie nadal nie ma większego skoku temperatury, w sobote na wizycie ginek powiedział, że owulka będzie max w 14 dc. Nie wiem co o tym mysleć, może ten cykl będę miała bezowulacyjny po prostu
Nusia bedzie dobrze...głowa do góry .. niestety tak jest , że każdy cykl jest innyaniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
Nusia wrote:No jakoś to musi być...na ten cykl i tka za bardzo nie liczyłam, ale byłam pewna, że chociaż owulka będzie...zobaczymy jutro jaka temperatura będzie.
A jak Kochana u Ciebie staranka?
U mnie dzis 16 dc .. owu w poprzednim cyklu własnie była w tym dniu choc pewnosci tez nie ma do konca .. czekam teraz sobie , starania poszły .. nic wiecje nie moge juz zrobic .. nie poprawie dziś bo juz jestem u siebie w domu nr 2 ..kidys w koncu musi zaskoczyć.. nie ma innej opcji , i ja tez nie przewiduje innej , jesli naturalnie nie pojdzie to inseminacja a jesli sie nie da to in vitro... nie zrezygnuje z dziecka z moim N .. daje nam czas do grudnia jesli sie nie uda to inseminacja .. nie chce tracić czasu a w tej kwestii pieniądze nie graja większej roli..
Na dzien dzisiejszy oddała bym ostatniego grosza na moje II kreski 17 lipca .. Moj N ma imieniny 25 lipca .. miałby cudowny prezent..Andzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualnyKochana kiedyś musi nam się udać!!! Ja też daję sobie jeszcze troszkę czasu, do końca wakacji a potem będę myśleć o in vitro bo też nie chcę więcej czasu marnować.
My w tym cyklu idziemy łeb w łeb mój mąż za to ma urodziny 19 lipca i też marzę o II kreseczkach dla Niego, to byłoby spełnienie marzeńAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Insidia89 - wielkie gratulacje spokojnej ciąży
kaarolaa- skoro kino nie wyszło, to mam nadzieję, że był romantyczny wieczór w domu z mężem
Nusia - u mnie 15 dc i też nie widzę póki co skoku temperatury ostatnio owulacje miałam najprawdopodobniej 19 dc, ale i tak już się nakręcam, że to może być cykl bezowulacyjny.
MariaAntonina - my na początku sierpnia mamy 1 rocznicę ślubu i najpiękniejszym prezentem byłby pozytywny test ciążowy w okolicach 20 lipcakaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mia6 wrote:my na początku sierpnia mamy 1 rocznicę ślubu i najpiękniejszym prezentem byłby pozytywny test ciążowy w okolicach 20 lipca
My też mamy na początku sierpnia rocznicę tylko, że drugą
kaarolaa- szkoda że kino nie wypaliło, ale mam nadzieję, że mimo to wieczór był udany
I witam wszystkie kobietkiNusia, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInsidia 89 gratuluje
jako że to mój pierwszy cykl starań strasznie się nakręcam,nie mogę się doczekać momentu zrobienia testu
Kaarolaa szkoda że kino nie wypaliło moja siostra mówiła wczoraj że u nas w mieście też nie bo była burza, dziwny zbieg okoliczności czy obie jesteśmy z tego samego miasta?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny