LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIwka wrote:
Wiesz co, On mówił o tym, że zdarza się tak, że jeden jajnik może przechwycić pęcherzyk z drugiego jajnika i wtedy owulacja jest na krzyż czy coś takiego...ale nie wiem jak to w praktyce wygląda i czy ktoś tu tak miałAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Witam... myślę już tak kilka dni i głupoty już dostaje czytajac o ciązy. bardzo bym chciała dzidzię ale nie wiem co myslec. mam regularne miesiączki 26-28 dniowy cykl. ostatnia miesiaczka 3 czerwca kochałam sie z narzeczonym w dn i płodne i teraz dostałam okres po 26 dniach, ale był inny niż zawsze, w sumie można powiedzieć ze tylko w drugim dniu był obfity, a dziś jest 4 dzień i prawie go nie ma, podpaska od samego rana prawie czysta! Co to może oznaczać, jakieś zaburzenia hormonalne czy cos? Zawsze moja miesiączka trwała 7 dni i przez pierwsze 5 dni była obfita.Marcelina -
Wlasnie o to chodzi, że leże całymi dniami w domu, bo mam już wakacje i za bardzo nie ma czym się stresować. Może znowmu jakiś torbiel mi rośnie ale byłam 2 tyg temu u gina i nie było widac torbieli żadnej. Już sama nie wiem
Andzia33 lubi tę wiadomość
Marcelina -
Marcelinka, niekiedy stres siedzi w naszym umyśle. Sama napisałaś, że "myślę już tak kilka dni i głupoty już dostaje czytajac o ciązy. bardzo bym chciała dzidzię", "Może znowmu jakiś torbiel mi rośnie".
To też niestety jest pewien rodzaj stresu, który sami sobie fundujemy. Samo takie myślenie, może zaburzyć unormowaną pracę naszego organizmu.Andzia33 lubi tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
Wizytę mam w czwartek.
Na razie nie narzekam z tym leżeniem, chociaż coś chętnie porobiłabym w pionie. Za kilka tygodni pewnie będzie mnie szlag trafiał
2,5 tyg szybko Ci zleci, a później, słońce, plaża, drinki z palemką i słodki relakskaarolaa, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
kaarolaa wrote:witam kochane piekny dzien sie w koncu u mnie zapowiada. mam nadzieje ze tak juz bedzie do wieczora, bo wieczorem wypad robimy ze znajomymi na plaze. jest u nas nocne kino pod gwiazdami i tylko zeby pogoda była. a najwazniejsze zaczeły sie , trzymajcie za mnie kciuki
Ah kino pod gwiazdami coś cudownego Ja nawet do normalnego kina nie mogę iść, ponieważ nie znam językakaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja niestety w tygodniu nie mogę zaplanować sobie jakoś miło wieczoru, mąż po pracy jest za bardzo zmęczony żeby jakieś wypady robić A po za tym wszędzie muszę brać ze sobą psa
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny