LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak jest To ja się już zbieram, pójdę z psem do parku, bo szkoda przy tak pięknej pogodzie w domku siedzieć Zajrzę jutro, mam nadzieję, że uda wam się wypad do kina i opowiesz jak było
Paaa !kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki mam pytanie, potrzebuje się doradzić...
W sobotę byłam u lekarza, był pęcherzyk 21 mm, owulacja miała być za dzień, dwa max, śluz płodny był jeszcze w niedzielę, dzisiaj natomiast pojawiło się więcej wydzieliny, ale ma zmieniony kolor, bardziej jest beżowy wpadający pod jasny brąz, nie jest już rozciągliwy, ale nadal czuję wilgotno...dzisiaj piersi mi się zrobiły większe, pełniejsze i takie cięższe, brzuch momentami pobolewa jak na okres, czy myślicie, że jest już po owulacji? czy jakbyśmy jeszcze dzisiaj serduszkowali to nie jest już za późno?? może to głupie pytania ale jakoś tak mnie nurtująAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykochana serduszkuj jeszcze, bo moze owulka sie przesunac i nie patrz tylko na sluz lub bol. uwierz sama sobie i swojej intuicji. podobno kobieca intuicja jest najlepsza ja tak serduszkuje przez 5, 7 dni i nie mysle czy owulka była, jest czy bedzie. ma byc po prostu miło i tyle
mysl tylko o przyjemnosciAndzia33, eunika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatylda36 wrote:Nusia, napisałaś, że byłaś w sobotę u lekarza i wg niego owu miała być za dzień, max dwa, a dzisiaj mamy już wtorek, więc serduszkować możecie, ale chyba już jest po owulacji.
No właśnie Matyldo, mi też wydaje się, że jest po owulce, mimo że śluzu jest dużo, no nic, zobaczymy czy nasze staranka poskutkują
wiesz co, w tym cyklu wyjątkowo wszystko było na luzie jakoś specjalnie nie myślałam o tym no i przez to było baaardzo miłoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2013, 15:00
Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymam pytanie. czy po w przypuszczalny dzien plodny moze zmienić się śluz? jest taki mętny i wcale nie rozciągliwy. wczoraj byl rozciagliwy ale wcale nie przezroczysty.już zgłupiałam.może to dziś ta owulka bo dalej czuję ból owulacyjny.Cholera wie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2013, 17:48
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa - udanego wieczornego wypadu
insoomnia - przykro mi ale nie załamuj się, następny cykl może być tym szczęśliwym
fabii - wydaje mi się, że śluz mógł się zmienić po , bo jest w nim sperma
Amelia - uszy do góry! nie załamujemy się! walczymy dalej!
nusia - na pewno nie zaszkodzi
Dziewczyny, ja bym prosiła o wypowiedzenie się na temat wyników moich badań:
- prolaktyna: 10,5
- progesteron (faza folikularna): 0,89
Czy ten progesteron nie jest za niski?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2013, 21:37
insoomnia, Nusia, kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Widzę ze nowy watek lipcowy sie pojawil a jeszcze nie dawno pisalam na majowym:)niestety nie mialam laptopa przez dluzszy czas i nie moglam jak do was zajrzec.. Ja wlasnie 1 lipca robilam test ciazowy i wyszedl pozytywny:) Jestem szczesliwa i jednoczesnie sie boje:) ZYje nadzieja ze wszystko bedzie w koncu ok:)
patrycja, mia6, basiulkaa_89, Konwalia, insoomnia, ;oniqa, Andzia33, Iwka, Modnisia lubią tę wiadomość