LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydziekuje karola za wpisanie na liste:) i czekam na kolejke choc korcilo mnie pare postow wczesniej zeby zrobic juz tescik,to odpuscilam i poczekam jeszcze.
Z rana mi spadla troche tempka, a teraz popoludniu wzrosla znowu do 37,3:o i mam objawy jak na @ hmm.. ale jak @ sie zbliza to ma spadac tempka, tak? a co myslicie wogole o tych popoludniowych tempkach? mozna sie nimi tez sugerowac czy tylko te poranne?kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:iwka jesteś?
I ja troszkę już zmęczona witam się z negatywnym testem...nowy cykl nowe nadzieje....Ja do listy się nie dopisuje jeśli teraz zrobiłam test 17 dni po owulce to w tym cyklu poczekam do 20 dnia więc będzie to sierpień
Kochane uda nam się I będziemy miały kochane bobaski :*kaarolaa, Miriam, mia6, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAndzia33 wrote:Ja wierzę tylko tym porannym zaraz po przebudzeniu.
Brava przykro mi,walcz dalej musi się udac!!!!!!!
Pewnie sa najbardziej wiarygodne te poranne a szkoda bo niedawno znowu z ciekawosci mierzylam i dobilam do 37,6;) No jak jutro z rana bedzie o 1,0 mniej.... ojj zdenerwuje sie:)Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzobacz kochana, a ja miałam inna sytuacje, juz zaraz 2 lata jak straciłam ciaze i długo długo nic. w marcu zaczełam tu pisac i wtedy tez zaszłam w ciaze, co prawda znow stracona, ale wierze ze teraz sie uda, a jak nie teraz to jest jeszcze sierpien, pazdziernik, listopad, grudzien itd. celowo nie wymieniłam wrzesnia bo mezu znow na poligon wyrusza. ale mam nadzieje ze do wrzesnia juz bedzie fasolka
Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZobaczymy co będzie w tym miesiącu bez tempki bez ziolek i innych pierdół jutro mam zamiar umówić sie do gin na monitoring i skierowania na badania dla mnie i męża w sumie to miałam tego nie robić ale mąż nalega ze chce sie przesadzać a ja sie boje ze wyjdzie coś nie tak chyba wole żyć w nieswiafomisci
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiriam lepiej wiedzieć, bo jeśli coś by było nie tak, to przecież trzeba się leczyć, a poprzez taką niewiedzę to możecie się starać i starać i nic z tego może nie wyjść.
Dziewczynki a ja mam takie pytanie: byłam w sobotę u ginekologa i miałam pęcherzyk na prawym jajniku a dosyć intensywnie czuję lewy jajnik, czy to normalne??Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja tam nie biore zadnych ziółek tylko wiesiołek + len i w koncu widze efekty jest bardzo duzo sluzu jak na mnie w koncu. od lekarza mam bromergon na prl. oby to wystarczyło. ale maz tez idzie sie zbadac bo lekarz kazał zrobic badania. mam nadzieje ze z nim wszystko jest ok...
-
nick nieaktualnyJa w ciąży i przed miałam idealne wyniki mąż sie nie badał staraliśmy sie dwa lata no a teraz sie nie badałam więc może i lepiej sie zbadać we dwoje przynajmniej razniej boje sie złych wyników chyba zobaczymy co lekarz powie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczynki od 17czerwca namietnie pracuje i nawet nie mysle o jakims tylko o spaniu hehehhe jestem strasznie nerwowa od kilku dni bez kija nie podchodz hehehe i jak sie kloce z rana z moim to placze bez sensu heheh
-
kaarola wiesz ja nie dostałam na podwyższoną PRL jeszcze leków, czekam na wyniki męża (jutro ma odebrać) i w czwartek na wizytę do gine, zobaczymy co powie, trochę się boję, mam nadzieję że u niego wszystko ok, ciekawe czy coś mi przepisze bo w sumie to powiedziała że nie jest aż tak bardzo podwyższona...
-
nick nieaktualny