LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
nie zaznaczam na wyklesie testu ani + ani - bo juz sama nie wiem... wyglada ta kreska tak jakby tylko zarys tam dzie ona powinna byc i nie widac jej prawiewogole-tylko pod swiatlo... ale pamietam jak w pierwszej ciazy stalismy z mezem przy oknie i wpatrywalismy sie w taka sama bladzioszke....dlatego mam nadzieje ze sie udalo i tym razem.. moze poprostu mi tak pozniej jakos testy wychodza...
Andzia33, Modnisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
topa42 wrote:hejka u mnie fasolka się nie utzymała -dzis zaczęłam krwawić
Przykro mi kochana , wierze , że kolejne cykle przyniosą pozytywny rezultat starań i ciąża się utrzyma ,, Ściskam mocno ..aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Hej słoneczka.
Dzisiaj ledwie żyje, w sumie od kilku dni ciągle mi się chce spać, kawa nie pomaga, świerze powietrze też. Wstaje rano i już jestem śpiąca, popołudniu ledwie patrze na oczy a wieczorem ziewam co chwile. Do tego boli mnie podbrzusze i mam wzdęcia. Jakiś koszmar się chyba szykuje naprawdę.
Pogoda do .... , teściowa wyprowadza mnie z równowagi, ehhh myśle , że dzisiaj nie nadaje się do życia w społeczeństwie. Jeszcze bym mogła komuś zrobić krzywde:(Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny mam sprawe!
21 dostałam okres który trwał 1.5dnia,dało mi to do myslenia gdyż zawsze trwał 5-6dni,do tego bolące dziwinie podbrzusze i dół krzyża.zadzwoniłam do gina powiedział mi ze mam zrobić bete i tez tak zrobiłam dzień pózniej poszłam i wynik 0.44 a ciąza jest od 0.50.kazano mi powtórzyć bo niby jest zawyżona i tak naprawde nie dała wyniku zgodnego z tygodniem krwawienia,z bety wynika ze 1-2tyg od ostatniego krawawienia powinam mieć taki wynik,a problem jest taki ze ze nawet tydzień nie minął wieć wynik jest nie miarodajny i w poniedziałek mam powtórzyć.jak myślicie?Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu mnie dzis troszke temperatura spadla ale nie tak bardzo to moze jeszcze cos z tego bedzie, chociaz podbrzusze boli jak na @ a za dwa dni ma byc ten dzien.. wpisalam dzisiejsza tempke i owu usunal prawdopodobna owulacje moja, nom, mowilam,ze to niemozliwe
-
nick nieaktualny
-
kaarola byle nasze lipcowe imieniny były z super prezentem ..II kreseczki co prawda poznijeszym , ale zeby tym razem sie udało..
Nusia, kaarolaa, Matylda36, Andzia33 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny