LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amelia wrote:witam was też chciałabym byc lipcowa mama choc wielkich nadziei sobie nie robię .....wszystko okaże sie 6 lipca...
Andzia33 lubi tę wiadomość
"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz" -
Dziewczyny może któraś radą pomoże. Dzis jest mój 42dc a @ dalej nie ma. Normalnie powinna być 34-36dc. Dziś zrobiłam rano test i negatywny... I nie wiem co to oznacza... Czy to przez stres czy może jednak coś jest na rzeczy??
Z góry dziękuje za jakieś rady.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2013, 19:12
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny robie liste testujacych, jesli kogos ominełam lub pomyliłam to sie dopiszcie lub poprawcie wszystkim zycze II kreseczek...
topa42- 30.06.
Andzia33- 1.07.
ecencia- 4.07.
insoomia- 4.07.
Amelia- 6.07.
samira- 7.07.
Jaga- 8.07.
H30 - 9.07.
Natalia- 9.07.
madzianka- 14.07.
patrycja- 14.07. ?
adzia- 14.07.
kaarolaa- 19.07.
mia6- 19.07.
Makak- 20.07.
kalitria- 24.07.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2013, 10:13
Andzia33, mia6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Proszę dopisać jeszcze mnie - test dziś lub jutro rano:-)
Dziś 34 dc betka 3 dni temu była 7 ale testy negatywne - myślę że już testy powinny wykazaćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2013, 07:43
kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam
Cały czas was czytam ale się nie udzielam bo się wtedy za bardzo nakręcam.
Gratuluje wszystkim wytrwałym mamusiom .. tym, którym się udało i tym które ciągle czekają na swoją pociechę
U mnie czerwiec już stracony antybiotyk na początku miesiąca i teraz kolejny raz na antybiotyku ... musiałam zrobić b-hcg by się upewnić czy mogę go braćź i mogę .... więc teraz czekam tylko na @ i może załapie się w lipcu bądź sierpniu... choć nie wiem kiedy mój organizm się wygrzebie z choróbska ... ale nadzieje jest.
-
hej dziewczynki:)
ja będę testowała pod koniec lipca pewnie więc jeszcze nie piszę się na listę
byłam w czwartek u gine z moimi wynikami, wg niej prolaktyna 30 (norma 26) nie jest aż tak bardzo wysoka, żebym coś na to brała,na razie, robiła mi też usg i powiedziała że nie skłaniała by sie do opinii że to PCO ( jak poprzedni lekarz) uffff:)) nie miałam jeszcze wyników nasienia męża,więc nic mi nie mogła przepisać, ale już zrobił badanie wczoraj, tylko jeszcze wyników nie odebrał.trochę się martwię bo ja ona twierdzi że u mnie jest ok to albo u niego jest źle, albo będę musiał iść na udrażnianie jajowodów! brzmi strasznie....ale jak trzeba to pójdę,wszystko dla Kuszynki:)
Pozdrawiam i miłego dnia:)kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pisze tutaj chociaz starania byly czerwcowe ale wiekszac dziewczyn tu pouciekala a wiec: u mnie dzis 32 dc - 14 dpo- zrobilam test rano-wyszla bladziocha widoczna tylko pod swiatlo... powtorze test w poniedzialek -wiec prosze was trzymajcie kciuki!!
w glowie mam metlik- z jednej strony nie ciesze sie jeszcze i wydaje mi sie ze lada chwila dostane okres- z drugiej strony mysle ze sie udalo bo w pierwszej ciazy 2 dni po terminie @ tez mialam taka bladzioszke!
pozostaje tylko czekac i nie nakrecac sie ale na tym etapie jest to trudnemia6, Andzia33 lubią tę wiadomość