LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya ja temperaturę w tym cyklu mam taką równą jak nigdy w żadnym z cykli aż się boję i i takie dziwne uczucie ze może jednak tym razem
aż strach się bać a już nie mówię jak przyjcie mi test zrobić ,mam nadzieje ze będę mogła go zrobić ...
ale w tym cyklu zapisuję tylko serduszka i tempkę ,leki i jakieś tam objawy ale bez nakręcania się ... (żadnych śluzów,szyjek itp ) a nad bujankami nie mam szczególnej kontroli ,są to są i bez napięćAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ciekawe informacje macie o bólu owulacyjnym, a może któraś wie skąd się może brać ból mimo, że już po owulacji? To wyraźnie jajniki. Owu miałam około 16 dc ale praktycznie nie przestają mnie boleć jajniki od tego czasu a dziś już 19 dc.
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
ja wyczytałam że takie bóle mogą być spowodowane powstawaniem torbieli po niepęknietym pęcherzyku Graffa (wysoka prolaktyna), torbiele samoistnie moga sie wchlaniac, wiec potem wszystko wraca do normy a my nie wiem co sie dzieje. warto zrobic sobie badania hormonalne. a w czasie owulacji usg.
-
Witam ja co prawda jeszcze piszę na czerwcówkach ,ale to dlatego,że żle obliczyłam dni.
Tak więc testuję 1,07 bo muszę odstawic luteinę jeżeli się nie uda.
Pozdrawiam i czekam na efekty,bo u mnie już po owulce
i na Wasze zielone kropy też czekam.
Pozdrowienia.Andzia33 -
nick nieaktualnyA ja lipiec mam spalony więc starania bez starań!!
Wyniki badań wczorajszych TSH za wysokie powyżej normy!!!@ tygodnie temu PRL tez za wysokie wyszło!!!
W poniedziałek do gina pędzę we wtorek do kardiologa a 18 lipca mam wizytę u Endokrynologa!!!Porażka i tyle!!!Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Aga przykre jest to co nas spotyka, ale najważniejsze jest to by się nie poddawać A w końcu dostaniemy to czego pragniemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2013, 20:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzięki dziewczynki!!!
Poddać się nie poddam trochę się podłamałam ale to nic!!
Działam dalej !!Zacznę brać leki ponieważ odchyłów od normy nie mam dużych to powinny szybko zacząć działać!!!Więc może w sierpniu zacznę cykl starankowy!!!chociaż nie powiem że i w ty będę się starać choć wiedząc że nikłe szanse!!!
Bedzie dobrze!! kiedyś!!!
A wam wszystkim życzę powodzenia!!!:-)W lipcowych staraniach!!!kaarolaa, MariaAntonina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:dzięki dziewczynki!!!
Poddać się nie poddam trochę się podłamałam ale to nic!!
Działam dalej !!Zacznę brać leki ponieważ odchyłów od normy nie mam dużych to powinny szybko zacząć działać!!!Więc może w sierpniu zacznę cykl starankowy!!!chociaż nie powiem że i w ty będę się starać choć wiedząc że nikłe szanse!!!
Bedzie dobrze!! kiedyś!!!
A wam wszystkim życzę powodzenia!!!:-)W lipcowych staraniach!!!
AGA30 wyniki to jedno starania to drugie , juz nie przy takich anomaliach dziewczyny zachodziły i rodziły zdrowe dzidziusie .. Głowa do góry.. Wiem , że im więcej badan wyników to człowiek rozkłada ręce , ale będzie dobrze. Każda z nas zobaczy te upragnione II kreseczki .. Ty też , trzymam kciuki..kaarolaa, AGA 30, Andzia33 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Hejka. A ja dziewczyny nie wiem czy mam się cieszyć czy nie - testy z moczu wychodzą negatywne a beta wyszłą podwyższona bo 7. Miałam późnąwulację bo w 19 dc teraz mam 33 dzień - brak okresu i rózne objawy możecie zerknać na mój wykres? Co myślicie ?
-
topa42 wrote:Hejka. A ja dziewczyny nie wiem czy mam się cieszyć czy nie - testy z moczu wychodzą negatywne a beta wyszłą podwyższona bo 7. Miałam późnąwulację bo w 19 dc teraz mam 33 dzień - brak okresu i rózne objawy możecie zerknać na mój wykres? Co myślicie ?
Poczekaj jeszcze sikance nie zawsze wychodza pozytywne ..
Nie nakręcaj sie spokojnie i do przodu
A ja życze powodzenia i II kreseczek Ł)Andzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny