LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
DZIEWCZYNY zakładam watek ogólny .. bo inaczej będziemy tak skakały po rożnych miesiącach i kontakt z tym co się dzieje urwie się , a tak całoroczne starania nasze i tych które dołącza do NAs będą w jednym miejscu.. Proszę o propozycje >> POSTU ..
MOZE TAKI :
Gdzie ja byłem, gdy nie byłem? Czy się tobie Mamo śniłem? całoroczne starania
Ja jako pierwsza pod sercem Cię nosiłam,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam.
Byłam przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!Eavonne, Andzia33, Fedra lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
MariaAntonina wrote:DZIEWCZYNY zakładam watek ogólny .. bo inaczej będziemy tak skakały po rożnych miesiącach i kontakt z tym co się dzieje urwie się , a tak całoroczne starania nasze i tych które dołącza do NAs będą w jednym miejscu.. Proszę o propozycje >> POSTU ..
MOZE TAKI :
Gdzie ja byłem, gdy nie byłem? Czy się tobie Mamo śniłem? całoroczne starania
Calkiem fajny pomysl
Ja jako pierwsza pod sercem Cię nosiłam,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam.
Byłam przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! -
ja juz wiem ze czerwiec idzie na straty test w 26dc negatywny zero objawow ciazowych tylko raczej tych na @ wezme sie w lipcu porzadnie za robote bo teraz mam za duzo na glowie 3mam laski kciuki za lipiec bo to juz 6 miesiac staran jutro 30urodziny a tu ciazy jak nie ma tak nie ma i jak tu sie cieszyc z urodzin
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam Was lipcowe staraczki:) przeszłam z czerwca do Was, znowu się nie udało, ale wiem że już w tym miesiącu uda się na pewno!!!chociaż mąż w delegacji i widzimy się tylko w weekendy, z tego co mi program wyznacza ovu to będę teraz miała w tyg., najwyżej pojadę do niego te 200 km...
w czwartek jadę do gine i mamy cykl lekami wspomagać, zobaczymy co z tego będzie, tzn. wiem bobasek:)kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki dawno mnie tu nie było ;( kurcze mój cykl sie tak ładnie zapowiadał a teraz nie moge sobie temp popserwować bo jakiś owad mnie ugryzł i okazało się że mam akurat na niego allergie i cała noga mi spuchła ak że ledwie chodzę. Na dodatek czekam na to aż mni przyjmą na odział endokrynologiczno-ginekologiczy w katowicach i kolejną wizytę u end-gin załamana jestem
2015 córcia
Obecnie 3 lata starań
Wyniki nasienia w normie.
01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)
Progesteron:
7 dpo 5,91
9 dpo 8,49
13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1
Beta HCG
22.03.2021 - 53,6 🥰
24.03.2021 - 97,0
26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
06.04.2021 - 17920 😍
13.04.2021 mamy ♥️
20.05.2021 🎂 prenatalne
15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
18.08.2021 960g
30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g
02.11.2021 2800g
08.11.2021 3400g
16.11.2021 przyjęcie na odział CC.
17.11.2021 Anielka ♥️
3100g, 55cm szczęścia 😍 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane ja chyba miałam owu wczoraj ale że mamy taki zapindol w domu ( 2 wesela już obskoczone) remont kończymy i od 6 do 24 ciągle coś robimy to nie wiem czy coś z tego wyjdzie. Serduszkujemy jak mamy ochote a nie jak wcześniej , że na mus bo owulka się zbliża. Zresztą może robaki mojego Ł będą bardziej wytrwałe i dotrzymają kroku mojemuj jajecznikowi
Tempka też jest jakaś nie taka jak powinna być bo cholercia nie zawsze mierzona o tej samej porze ale może to i lepiej nie będę się tak stresować
-
Hej dziewczynki moja @ byla jakas inna trwala troche dluzej same plamienie 3 ostatnie dni teraz dziwny bol w podbrzuszu jajniki kluja a na dekolcie wiecej widoczynch zylek i jeszcze od 3 dni okropne bole glowy normalnie masakara jakas
-
Hej dziewczyny, trzymam kciuki i super, ze tyle pozywywnych fluidów.
U mnie chyba niesetyy lipiec idzie na straty bo w dniu spodziewanej owulki (test pozytywny i sluz piękny) sie zatrułam - 38 gorączka, wymioty cała noc i z serduszkowania nici, bylo co prawda nastepnego dnia ale juz przy negatywnym tescie i gorszym sluzie. Wiec pozostaje mi chyba czekać na sierpnióweczki - jak na złość to zatrucie, ale jakoś w wakacje nastroj lepszy i nawet kolejny stracony miesiąc tak nie boli jak zimą.
kalitria, kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość