LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam, wpadam na sekundkę, dzisiaj pracuje od 16-20 tylko a potem aż 2 długaśne wolne dni choć jadę po wyniki histo-pato maleństwa naszego i pewnie będzie płacz na widok oddziału, wrócą wspomnienia... I na dość złego- coś mi sie stało ze skórą..."tam".
Tak jakby zrobiły sie po bokach pęknięcia małe i szczypią jak diabli... może od wkładek... Ach...a akurat światełko mamy zielone, płodność rośnie...Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
To znowu ja chyba po zabiegu cykl mi sie uregulował jakoś...czuję owulację, testy ją potwierdzają, śluz jak pies...jajnik kłuje.. No musi nastąpić, nie ma opcji...
Fedra lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualnywitam a ja wg kalendarza powinnam dostac dzisiaj @, ale narazie jej nie ma. nie nastawiam sie bo małe szanse ze plemniczki wytrzymały 5 dni w srodku. cos mi sie zdaje, ze @ mi sie przesunie o 2 dni, czasami tak mam, bo owulke miałam troche pozniej niz zawsze...
-
witam dziewczyny, ja tez do was dołączam , chociaż @ jeszcze nie dostałam ale w tym miesiącu gin powiedział że nie ma szans i do tego bardzo niskie temp ma, @ powinna być za 4 dni, chociaż bolą mnie piersi a to zazwyczaj ma miejsce 6 dni przed czyli niby za 2 dni @. Mam do was pytanko czy ktoraś brała duphaston i później miała niskie temp?
Andzia33 lubi tę wiadomość
sylwia1808 -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny Też bym chciała do Was dołączyć, bo niestety wredota przyszła dzisiaj, mogę?
U mnie coś się poprzestawiało z @, więc ewentualne testowanie w okolicach 19 lipca dopiero.
Oby w lipcu nam obrodziło w zielone kropki i dwie kreskiJaga, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane jak tam u Was?
Ja jutro znów mam wesele i naprawde nie chce mi się na nie wcale iść. Wolałabym posiedzieć z mężem i synem w domku niż hulać po weselach. Jeszcze nie odespałam zeszłej soboty
Zapewne wróce w niedziele dopiero więc udanego weekendu Wam życzekaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:witam kochane do mnie w nocy zawitała @ i dobrze bo wiedziałam, ze nie mogło sie udac w tym cyklu...
teraz licze na lipiec tak na 5 wypada mi owulka mam nadzieje, ze teraz trafie i bromeg tez mi w tym pomoze
Trzymam kciuki oby to był ten cyklkaarolaa lubi tę wiadomość