LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOfelaine ja dostałam tabletki właśnie po to, by zwiększyć szanse. Brałam Cilest (dwa opakowania bez przerwy) a teraz mam cykl stymulowany CLO i hormonami, dlatego te 3 miesiące czekania to tak niekoniecznie. Zapytaj ginekologa.
Witam się dziewczyny, bo ja też będę testować w lipcu miałam przerwę w staraniach, gdyż brałam anty, ale od 04.06 "wróciłam do gry". Dziś jest mój 9dc i ostatnia tabletka CLO wzięta została dziś rano od jutra Estrofem i w 14dc monitoringAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyliloe wrote:Ofelaine ja dostałam tabletki właśnie po to, by zwiększyć szanse. Brałam Cilest (dwa opakowania bez przerwy) a teraz mam cykl stymulowany CLO i hormonami, dlatego te 3 miesiące czekania to tak niekoniecznie. Zapytaj ginekologa.
Witam się dziewczyny, bo ja też będę testować w lipcu miałam przerwę w staraniach, gdyż brałam anty, ale od 04.06 "wróciłam do gry". Dziś jest mój 9dc i ostatnia tabletka CLO wzięta została dziś rano od jutra Estrofem i w 14dc monitoring
Ja za parę dni kończe anty brać!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przepraszam, ze tak rzadko zaglądam na forum, ale za bardzo boli..Każdy wolny dzien, godzinę spędzam z bliskimi, rodziną, w pracy żeby tylko zająć myśli, tak mocno pragnę maleństwa z powrotem pod moim sercem, że błagam Boga z całych sił o jego powrót, potrzebujemy go do życia... Bóg dał nam szansę, pokazał, że możemy być rodzicami, ale zabierając nam kruszynkę zblizył do nas całą- nawet tą przeciwną- rodzinę, stosunki z teściami się baaardzo poprawiły, cierpią z nami i kibicują (!) teraz..wzięliśmy się za badania z mężem... Coś zaczyna się dziać, wolałabym żeby maluszek rosnął teraz we mnie, ale Bóg wiedział co robi, to Jego wola, a On wie czego nam najbardziej brakuje, codzień się modlę i wierzę, że Bóg mnie wysłucha ponownie, nie przestałam wierzyć ani na moment..
gosia28:(, Modnisia, Shagga_80, Andzia33, ;oniqa, Fedra, perełeczka lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
Witajcie Ja jeszcze na czerwcowych ale podglądam Was tu czasem. Właśnie wróciłam od gin i powiedział że w lipcu zaczynamy ze wspomagaczami....i ciąża będzie. Kochane wiecie może o jakie lekarstwa mu chodziło? Pewnie coś w standardzie ?
sylvia trzymam kciuki aby pomogło
Trzymam kciuki aby lipiec był dla Was owocny
sylvia, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, ja właśnie nafluidkowana ciążowo wróciłam do domu po wizycie u siostry. (Podzielę się tymi fluidkami z wami wiec łapcie:) Jest w 19tc i ma taki śliczny brzuszek, że nie mogłam się napatrzeć i musiałam po dotykać. Z pewnej strony nie jest to łatwe bo ja się staram i nie wychodzi a jej się udało ale szukam zawsze też plusów żeby się nie załamać. Waham się czy mierzyć w tym cyklu temperaturę, w sumie to tylko jeden cykl mierzyłam i wykres był czytelny wiec może by warto było,z drugiej strony chciała bym jak najbardziej odpuścić, może wtedy się uda. Dziś mąż niechętnie mi oznajmił, że kolejna nasz bliska znajoma zaszła. Nie chciał mi mówić bo wie, jak bardzo chcę zajść. Ona też się już jakiś czas starała i nie wychodziło i udało się dopiero jak odpuściła. Może to jakaś metoda. Proszę poradźcie mi z tym mierzeniem bo już sama nie wiem, łykam wiesiołek wiec albo mierzenie albo odstawienie przed 14dc wchodzi w grę. Ależ dużo naskrobałam, mam nadzieję, że nie zanudzam.
Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny