LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja jeszcze przed starankami, kilka miesięcy temu nastawiłam się psychicznie, że bedę w ciazy w lipcu i może by sie udało gdyby nie to, że coś mam na macicy i prawdopodobnie czeka mnie zabieg i może to opóźnić starania .... Ale mam nadzieję, że może jednak się uda, przez meisiąc się zagoję raczej ) Fajnie jakby się udało...
Emilka WSK moja koleżanka jak poroniła to 3 lekarzy powiedziało jej żeby sie starała w ciągu najbliższych miesięcy bo organizm jest naładowany hormonami i podobno łatwiej jest zajść w ciąże więc mam nadzieję, że szybko ci się uda... )Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie Kochane,
po ciężkiej burzowej nocy - ledwo na oczy patrzę. Ale pełna zapału lecę po witaminki i wiesiołek oraz dokładny termometr i zaczynamy walkę o te dwie kreseczki Wczoraj skończyła się @ wiec trzeba przygotować się i
działać .... chciałabym tak wybiec w czasie na chwilkę i zobaczyć się za pół roku
Dziewczyny głowy do góry - damy radęIwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie tak, by udało ci się to osiągnąć. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja w razie czego rezerwuje miejscówkę.. Bo karnetu na rok czy dwa nie mam zamiaru wykupywać..
Poźniej trzeba by nas wszystkie do kupy zebrac.. ile to nas będzie w sumie ..kaarolaa, Konwalia, Andzia33 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybyłam u lekarza i mam chyba zapalenie pecherza dostałam antybiotyk i leki ziołowe i jeszcze globulki dodatkowo. co sie jeszcze dowiedziałam to mam mocne przodozgieci macicy ala jama macicy jest prawidłowa, mam zrosty ktorych nie da sie wyleczyc lekami. teraz mam meza na badania wysłac i dalsze leczenie zalezy od jego wynikow. jesli beda ok to ja ide na laparo a jesli złe to on bedzie leczony. teraz musze poczekac az wroci i zapisuje go do kliniki na badania. niech on tez sie pocxzuwa, dobrze ze sie na to zgadza kochany jest.
Miriam, Mikusia2, Andzia33, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny to i ja sie dopisuje do lipcówek może słonko nam pomoże. Testowanie ze statystyki pewnie 9 lipca, ale po ostatnim przedluzonym cyklu, ktory mi nadziei narobił to sama nie wiem kiedy powinnam spodziewać się @, ale tak czy siak to lipiec bedzie.
Trzymam kciuki za sieibe i za Was