LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie,
Jestem tu nowa... chociaż... tak naprawdę podczytuje Was codziennie od miesiąca... Chciałam dołączyć do szczęśliwych lipcówek - wszystko jedno czy testem ( przewidywany na początek lipca )czy późniejszym poczęciem (gdzieś w połowie ) przyjmiecie...???Miriam, kaarolaa, basiulkaa_89, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie tak, by udało ci się to osiągnąć. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki od razu raźniej... że nie tylko ja mam "takie problemy"... długo zbierałam się żeby się zalogować ))
Trzymam za Was mocno kciuki.... w końcu każdej kiedyś się uda - więc może to nasz czas ! Prawda !kaarolaa, Iwka, Andzia33, Fedra lubią tę wiadomość
Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie tak, by udało ci się to osiągnąć. -
nick nieaktualny
-
W zasadzie to jest 3 miesiąc takich intensywnych! Wcześniej było na luźno na zasadzie a nóż widelec dwie kreseczki przyjemnie nas zaskoczą... Tylko że jakoś od 3,5 roku nie zaskakują....
Andzia33 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja juz jestem po dwoch poronieniach, moja przeszkoda to nietypowy kształt macicy, jutro mam wizyte u lekarza zobacze co mi powie jesli chodzi o moja macice. a dodatkowo brak płodnego sluzu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2013, 18:25
-
Wpisuję się i ja, po ekspresowym cyklu czerwcowym będę testowała na początku lipca około 4 bo mam takie wahania długości, że sama nie wiem już czego się spodziewać. To będzie już 4 cykl starań i coraz bardziej martwi mnie, że niestety nie należę do tych szybko zachodzących i może mnie czekać długa walka. Zakupiłam dziś wiesiołka i będę łykać, zastanawiam się w co jeszcze warto zainwestować na ten cykl. Na pewno kupię porządny termometr.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiriam wrote:karola a co masz tyłozgięcie?
-
nick nieaktualny
-
A to tyłozgięcie też jest problemem - ja mam masakryczne podobno ale żaden z ginekologów nie mówił że to może być problemem...???
Ja jestem posiadaczką PCO, braku owulacji, endometrium, śluzu i z za wysoka prolaktyna oraz M ma słabą armię ale wynagradza mu ilość jej.
Po leczeniu prolaktyna wyrównana i owulacje jakby są, pozostaje problem endometrium i śluzu.Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie tak, by udało ci się to osiągnąć. -
nick nieaktualnyMiriam wrote:ojej ale co zrosty pewnie po łyżeczkowaniu Ci się zrobiły hmm mam nadzieję że jutrzejsza wizyta coś wyjaśni i da jakieś rozwiązanie