LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMuffinka wrote:A to tyłozgięcie też jest problemem - ja mam masakryczne podobno ale żaden z ginekologów nie mówił że to może być problemem...???
Ja jestem posiadaczką PCO, braku owulacji, endometrium, śluzu i z za wysoka prolaktyna oraz M ma słabą armię ale wynagradza mu ilość jej.
Po leczeniu prolaktyna wyrównana i owulacje jakby są, pozostaje problem endometrium i śluzu. -
Kaarolaa to daj koniecznie znać co lekarz powie! I trzymam kciuki żeby wyszło ze taka przeszkoda to żadna przeszkoda....
kaarolaa lubi tę wiadomość
Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie tak, by udało ci się to osiągnąć. -
nick nieaktualnyNo Monika zaglądaj i zarażaj HiHi
Karola no ból podczas na pewno nie pomaga bo w tedy ciało się spina niestety ale można zajść sama wiesz o tym najlepiej
Muffin no niestety tyłozgięcie przeszkadza w zajściu podobno najlepsza pozycja do zajścia w ciąże jeżeli masz tyłozgięcie to "od tyłu tzw na pieska , i na łyżeczkę tak twierdzi mój ginkaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiriam wrote:No Monika zaglądaj i zarażaj HiHi
Karola no ból podczas na pewno nie pomaga bo w tedy ciało się spina niestety ale można zajść sama wiesz o tym najlepiej
Muffin no niestety tyłozgięcie przeszkadza w zajściu podobno najlepsza pozycja do zajścia w ciąże jeżeli masz tyłozgięcie to "od tyłu tzw na pieska , i na łyżeczkę tak twierdzi mój gin -
nick nieaktualnyMuffinka wrote:Kaarolaa to daj koniecznie znać co lekarz powie! I trzymam kciuki żeby wyszło ze taka przeszkoda to żadna przeszkoda....
-
Akurat na pieska mi nie przeszkadza lubię najbardziej bo w takiej pozycji mnie nic nie boli.... wiec może ma to głębszy sens
Obecne ciężaróweczki .... zarażajcie nas !! Bierzemy wszystkie fluidki !
Kaarolaa pewnie nie poddamy się! nastawienie to najważniejsza kwestia.Miriam, kaarolaa, inessa, Fedra lubią tę wiadomość
Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie tak, by udało ci się to osiągnąć. -
nick nieaktualnyKaja wrote:no ba pewnie że tak będzie
Jejku niech te pigułki się kończą już!!!Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tylko na razie na chwilk echce troche podbudować
dwie sprawy jedna to o chorobie i antybiotyku w piątek jedna z dziewczy z forum zaszła wciąże po chorobie i antybiotyku podczas owulki i do tego w środe miała iśc do ginekologa od niepłodności
druga sprawa co do budowy macicy, wiele kobiet ma tyłozgięcie polecają przy starankach i to lekarze kochać się od tyłu moją przyjaciółka od dziecka się znamy ma bardzo duże tyłozgiecie i macice dwórożną i kilka innych problemów poroniła 3 razy w tym jedna ciąża była bliźniacza i jedno z dzieci poroniła drugie urodziła niestety leżała całą ciąże w szpitalu a dwa lata temu urodziała drugie dzieciątko zdrowiutkie wie,że to cud ale widzicie zdarzają się i nie są rzadkością tylko trzeba dać sobie czas i jak ona mówi mimo wszystko starać sie nie stresować wszystko przyjdzie w swoim czasie. Powodzenia Wam życzę i zdrówkaMiriam, Kaja, Eavonne, Iwka, samira, Ila, Andzia33, Fedra lubią tę wiadomość
-
powiedzcie mi proszę jak to jest z serduszkowaniem i wizytą u ginekologa, mnie zawsze mówiono, że nie należy nawet kilka dni przed ale przecież przy monitoringu cyklu chyba nikt z serduszkowania nie rezygnuje, pytam bo mam umówioną wizytę i ponieważ miałam krótki cykl wypadnie 14dc.
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyecencia wrote:powiedzcie mi proszę jak to jest z serduszkowaniem i wizytą u ginekologa, mnie zawsze mówiono, że nie należy nawet kilka dni przed ale przecież przy monitoringu cyklu chyba nikt z serduszkowania nie rezygnuje, pytam bo mam umówioną wizytę i ponieważ miałam krótki cykl wypadnie 14dc.
Miriam, Kaja lubią tę wiadomość
-
dobrze, że udaje mi się znów pozytywnie myśleć bo wczoraj kiedy mnie @ zaskoczyła tak wcześnie nie mogłam się jakoś pozbierać, popłakałam troche, wymoczyłąm się w wannie z M, wytuliłam go i jakoś dziś jest znacznie lepiej, co my byśmy kobiety bez tych mężczyzn zrobiły
Miriam, kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Nie ma innej opcji!!!Ale obiecuje sobie że nie będę prowadzić żadnych obserwacji poprostu luz i tyle!!!A już na tyle zam swój organizm że poprostu od 13 dc wiem że trzeba działać!!!
Jejku niech te pigułki się kończą już!!!
To masz fajnie bo u mnie to jak loteria w lotto strzelanie na oślep oby Clo pomogło -
nick nieaktualny
-
A ja jeszcze przed starankami, kilka miesięcy temu nastawiłam się psychicznie, że bedę w ciazy w lipcu i może by sie udało gdyby nie to, że coś mam na macicy i prawdopodobnie czeka mnie zabieg i może to opóźnić starania .... Ale mam nadzieję, że może jednak się uda, przez meisiąc się zagoję raczej ) Fajnie jakby się udało...
Emilka WSK moja koleżanka jak poroniła to 3 lekarzy powiedziało jej żeby sie starała w ciągu najbliższych miesięcy bo organizm jest naładowany hormonami i podobno łatwiej jest zajść w ciąże więc mam nadzieję, że szybko ci się uda... )Andzia33, Fedra lubią tę wiadomość