LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
Za wszystkie trzymam mocno kciuki .Mam nadzieję,że lipiec będzie owocny. Mam do tego miesiąca sentyment bo wtedy została poczęta moja córeczka Piękny lipcowy dzień Wam też przyniesie szczęściesylvia, Iwka, Kaja, Kami, Andzia33, Fedra lubią tę wiadomość
-
Asi, też się o to modlę!!!
Iwka lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
kaarolaa wrote:no to juz powoli trzeba myslec o jakiejs wizycie u gina, zycze aby jednak nie było to konieczne bo w lipcu napewno nie zobaczymy @
Mam taką nadzieję . Chociaż jak zajdę to i tak wizyta będzie konieczna:-) -
Hej kochane , mnie kończy się okres więc czuję się lepiej. Jutro ide na wesele i kolejne za tydzień w piątek. Wcale mi się nie chce tam iść ale niestety moj M jest świadkiem
Do tego wszystkiego mam uczulenie na słońce i mnie wysypało bo wczoraj zgrabiałam trawe na podwórku , szlag mnie trafi dzisiaj bo praży u nas niemiłosiernie a Ja wyjść nie moge....ehhhh
Emi jak tam kochana?Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Jaga wrote:Hej kochane , mnie kończy się okres więc czuję się lepiej. Jutro ide na wesele i kolejne za tydzień w piątek. Wcale mi się nie chce tam iść ale niestety moj M jest świadkiem
Do tego wszystkiego mam uczulenie na słońce i mnie wysypało bo wczoraj zgrabiałam trawe na podwórku , szlag mnie trafi dzisiaj bo praży u nas niemiłosiernie a Ja wyjść nie moge....ehhhh
Emi jak tam kochana?
Czuję ten miesiąc....!kaarolaa, Natalia, Modnisia, Andzia33, Fedra lubią tę wiadomość
Emilka WSK wrote:Wiesz Jaguś...jakoś inaczej, boli wiadomo tak samo mocno, ale ja naprawdę w środku czuję taki spokój jak w kwietniu, drugi raz w życiu, wtedy na ciążę a teraz...? Lekarz dał zielone światło, zagoiłam się (już!) i przeszłam miesiączkę (również już!)... Ta tęsknota za dolegliwościami ciążowymi i moim wystającym brzuszkiem jest tak wielka, że nie chcemy czekać i ..jedyne co nas czasem przytlacza, to strach przed powtórnym pobytem w szpitalu..te sale, sala zabiegowa..śnią sie po nocach ale ja i m zrobimy tym razem wszystko aby tam nie wracać, wydamy ostatni grosz na specjalistę prowadzącego ciążę, rodzina, która już wie o wszystkim nawet teraz- w staraniach- mnie odciąża, większe zakupy mąż robi, ciężary też inni noszą, do pracy i z pracy dowóz, obiady czasem mamy gotowe, a ja tylko jeść, pić, wszystko swoje z działki, soczki świeże, leżeć, grzać się i wdychać las... Codziennie spacery 2 godzinne.. Czuję się jak w sanatorium ale dla maluszka wytrzymam
Czuję ten miesiąc....!
Emi to dobrze , że wspieracie się z mężem nawzajem. To jest najważniejsze bo razem przejdziecie wszystko. Odpoczynku nigdy za wiele , także odpoczywaj. Szybciutko się zagoiłaś i już jesteś po okresie , naprawde super wieści. Trzymam kciuki za lipiec i za Was.Emilka WSK, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Jaga wrote:Emi to dobrze , że wspieracie się z mężem nawzajem. To jest najważniejsze bo razem przejdziecie wszystko. Odpoczynku nigdy za wiele , także odpoczywaj. Szybciutko się zagoiłaś i już jesteś po okresie , naprawde super wieści. Trzymam kciuki za lipiec i za Was.
A ja za Ciebie! Naprawdę mam przeczucia, a ja rzadko się mylę kiedy już coś mi serce mówiJaga lubi tę wiadomość
Emilka WSK wrote:A ja za Ciebie! Naprawdę mam przeczucia, a ja rzadko się mylę kiedy już coś mi serce mówi
Mam mieszane uczucia co do mnie , bo niby jest ok ale nie wychodzi. Po weselach pójde do swojego gin po skierowanie na badania hormonów a jak nie będzie chciał to pojade do Łodzi do starej ginekolog co prowadziła mi pierwszą ciążę. Niestety mieszkan na zadupiu i tutaj o dobrego lekarza to trzeba chodzić ze świeczką i szukać.
Teraz też zwolnimy trochę z moim M bo on może nieć słabe nasienie. Więc zamiast przy owulce codziennie to się zmolestujemy jak będziemy chcieli:DAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyecencia ja również zaniechałam mierzeni temperatury, muszę stwierdzić, że jest mi z tym zdecydowanie lepiej. Nie nakręcam się tak bardzo, zdaję się na lekarza, biorę leki, serduszkujemy regularnie, ale z fantazją ;)Ja źle znosiłam mierzenie, od rana się stresowałam, za wiele myślałam. Teraz mam spokój. Wiesiołek biorę do 11 dc, tak na wszelki wypadek, jakby owu miała przyjść wcześniej
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:a jak długo bedzie trwał ten urlop bo nie wiem czy zdaze zaciazyc zanim wrocisz
spokojnie masz czasu ,a czasu nawet blizniaki zdążysz tylko jak ja wrócę ma być ehhh jak ja wam tego życze i sobie tez !!!kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Słoneczka:*
Ja po sobotnim weselu mam okropny ból w ranie po cesarce i zastanawiam się czy bolą mnie mięśnie o których nie miałam pojęcia , że istnieją czy to może zrost mi się zerwał. Dzisiaj jest już lepiej ale w niedziele myślałam , że nie wstane z łóżkaAndzia33 lubi tę wiadomość