Lipiec spędzę w stogu siana wyczaiłam tam bociana!🫰🫢
-
WIADOMOŚĆ
-
Gilgotko widać! Wspaniale ❤️ czekam na betę💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna nieregularne cykle (26-38 dni)
Starania od 02.2025r.
Drożne oba jajowody
Leki: letrox, estrofem mite, duphaston
Suple: NAC, D3, CoQ10, foliany, B12, Ovosicare fertility, l-arginina, żelazo, wit C, berberyna, olej z wiesiołka
Waga od początku czerwca: -3kg
Cel na początek: -7kg -
Gilgotka wrote:Dzięki dziewczyny najbardziej mnie cieszy fakt, że widać różnicę rano a wieczorem. Rano tak bardzo koloru nie było widać a teraz widzę róż gołym okiem
Taki widok musi być kojący dla Ciebie ale fakt że przyrosty najważniejsze chodź ciemniejący test w ręku uspokaja na pewno
Nigri lubi tę wiadomość
M 💁🏽♀️ 28 | T 💁🏼♂️ 31 | K 🐕
• starania od 06.2025
06.26 - ciąża biochemiczna 💔
➡️ 💁🏽♀️ M
TSH: 2,11 ✅
Ferrytyna: 41,61 ✅
Witamina D3: 50,10 ✅
Suple: Pueria uno active, Feroplex, Laktoferyna Aliness,
• Euthyrox 25
• po owulacji Velenta
➡️💁🏼♂️
Suple: Tenfertil ON -
Gosiaczkova wrote:Jakie dokumenty trzeba mieć / badania by dostać refundację ?
Może teraz też będziesz mieć pozytywny test, ale tym razem nie będzie to Biochem 🤞🏻😊
Nie mowila jakie konkretnie, mam wziac wszystkie te co mam 🫢 trzymajcie kciuki!
@Gilgotka ale pieknie juz widac wyraznie kreche!!
Kompotlinka, mistyreal, Gosiaczkova lubią tę wiadomość
💁🏼♀️35💁🏼36
Po operacji bariatrycznej SLEEVE
⬇️-30kilo
ANA2 1:1000
ANA3 - ok 🤷🏼♀️
06.2025 biochem 👼
08.2025 IUI
2.2026 lipiodol
TSH po lipiodolu 3,57
Euthyrox 25 1x1
💁🏼- wszystkie badania ok -
Cześć dziewczyny, przede wszystkim gratuluję kreseczek, wysokich wyników bety ❤️❤️
Mocno przytulam za te nieudane cykle 🙏🫂 Oby kolejny miesiąc przyniósł nam wielu kropeczek
Ja bardzo bym chciała być z wami częściej, ale ostatnio moje życie to rollercoaster. Na wyjeździe służbowym - tuż po przylocie do Niemiec okazało się, że zgubili walizki w tym moją 😭 Na kolejny dzień miał być event, a w środku miałam dosłownie wszystko… Zero info od lotniska, ani linii lotniczej. Straciłam cały dzień na kupowanie nowych rzeczy, od bielizny po kosmetyki. Gdzie o godzinie 20 okazało się, że walizki się odnalazły i dojadą ostatnim lotem tego dnia. Na zewnątrz 30 stopni, a ja w długich dresach spocona i zmęczona 😡 Potem 3 dni eventu od 9 rano do 24. Z jednej strony wyszło okej, bo nie myślałam tak o tym cyklu, nie liczyłam dpo, nie sprawdzałam objawów. Szybko zleciały te dni na szczęście. Teraz zostało mi 6 dni do spodziewanego okresu. Więc w sumie od dziś pewnie znowu zacznie mi się dłużyć 😅 Testy już mam, teraz zostało czekać i mieć nadzieję.
Tofuszka, mistyreal, Gosiaczkova, Nigri, aaandzia, MiśkaK lubią tę wiadomość
starania od 06.2026
🙋♀️29 🙋🏻♂️28 + 🐈🐈⬛🐈
23.07 ⏸️ 🥹
24.07 beta 221 mIU/mL -
Sophie, ale miałaś przygody! Współczuję. Trzymam kciuki za testy!
xSophie lubi tę wiadomość
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna nieregularne cykle (26-38 dni)
Starania od 02.2025r.
Drożne oba jajowody
Suple: NAC, D3, CoQ10, foliany, B12, Ovosicare fertility, l-arginina, żelazo, wit C, berberyna, olej z wiesiołka
Ale pięknie ciemnieje 😍!Starania od 2022
Hashimoto, Endometrioza II st.
💊💊💊 💊
Eutyrox,
Ascofer,
Olej z wiesiołka,
Inozytol,
Kwas foliowy metylowany
Zioła Ojca Sroki 3
Leki stymulacyjne :
Lametta
Ovitrelle
Cyclogest
Encorton
Acard -
🌸 dzydzy jeszcze raz gratuluję! 🥹 Życzę Ci spokojnej, bezproblemowej ciąży. 😉 Dzięki za wskazówki, co mogło mieć wpływ na sukces.
🌸 majskoko mocny przytulas! 🫂 Już zaczynałam pisać w inną stronę, ale skoro już macie ustaloną wizytę, to kciuki aby była owocna. A najlepiej, żeby nie była potrzebna. 🤞🤞🤭
🌸 Gilgotka kreseczki pięknie ciemnieją! Jest dobrze! 😉🤞
🌸 Sophie ale akcja! 🤦♀️ To czekamy na Twój test. 🤞
dzydzy, majskoko, xSophie lubią tę wiadomość
👩34 👦35 & 🐕 🐕
08.25 histeroskopia (polipy)
10.25 start starań
08.26 histerolaparoskopia (ponownie polip🙄) ⏳️ -
Kompotlinka wrote:🌸 dzydzy jeszcze raz gratuluję! 🥹 Życzę Ci spokojnej, bezproblemowej ciąży. 😉 Dzięki za wskazówki, co mogło mieć wpływ na sukces.
🌸 majskoko mocny przytulas! 🫂 Już zaczynałam pisać w inną stronę, ale skoro już macie ustaloną wizytę, to kciuki aby była owocna. A najlepiej, żeby nie była potrzebna. 🤞🤞🤭
🌸 Gilgotka kreseczki pięknie ciemnieją! Jest dobrze! 😉🤞
🌸 Sophie ale akcja! 🤦♀️ To czekamy na Twój test. 🤞
Ah wiesz sama nie jestem jeszvze przekonana na 100%, zobaczymy co nam powiedzą🫣 a w inna strone, to znaczy?😆
💁🏼♀️35💁🏼36
⬇️-30kilo
ANA3 - ok 🤷🏼♀️
06.2025 biochem 👼
08.2025 IUI
2.2026 lipiodol
TSH po lipiodolu 3,57
Euthyrox 25 1x1
Ja wiem dziewczymy, że ten czas po owulacji, szczególnie 7-12 dpo jest najgorszym czasem w cyklu, ale kurde już za nim tęsknię 😂 moja głowa się chyba nudzi. Tym bardziej że kto wie kiedy będzie owulka..
No i owulaki jednak nie ciemnieją jeszcze. Dziś 12dc, ech💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Starania od 02.2025r.
Drożne oba jajowody
Łooo gilgotka co to się zadziało! :o No zdecydowanie ciemnieją, super!!❤️👩24 🧔♂️26
starania od 01.2026
PMOS androgenowe, niedoczynność tarczycy
💊euthyrox, concor cor, glucophage
suple: fertistim, omega3, wit D, floradix (żelazo), witC, lakoferyna, NAC, b12
podwyższone ATG -> 270 (norma do 115) -
No jasne, zobacz spróbuj. W sensie zaczęłam się rozwodzić, że sama jeszcze niedawno raczej odrzucałam ew.in vitro a z biegiem czasu i myślę, że dzięki forum zmieniłam nastawienie. Myślę, że trzeba to po prostu traktować jak leczenie. Na równi z innymi chorobami. Po prostu. 😉majskoko wrote:Ah wiesz sama nie jestem jeszvze przekonana na 100%, zobaczymy co nam powiedzą🫣 a w inna strone, to znaczy?😆
mistyreal, majskoko, dzydzy, Tofuszka lubią tę wiadomość
👩34 👦35 & 🐕 🐕
10.25 start starań
No zobacz a ja mam odwrotnie. 🤣Tofuszka wrote:Ja wiem dziewczymy, że ten czas po owulacji, szczególnie 7-12 dpo jest najgorszym czasem w cyklu, ale kurde już za nim tęsknię 😂 moja głowa się chyba nudzi. Tym bardziej że kto wie kiedy będzie owulka..
No i owulaki jednak nie ciemnieją jeszcze. Dziś 12dc, ech
Dziś 11dc i czerpię przyjemność z tych lepszych dni w cyklu. 😁 Jak pomyślę o właśnie tym przedziale, o którym piszesz to mam ciarki. 🤭
Tofuszka lubi tę wiadomość
👩34 👦35 & 🐕 🐕
10.25 start starań
Kompotlinka wrote:No jasne, zobacz spróbuj. W sensie zaczęłam się rozwodzić, że sama jeszcze niedawno raczej odrzucałam ew.in vitro a z biegiem czasu i myślę, że dzięki forum zmieniłam nastawienie. Myślę, że trzeba to po prostu traktować jak leczenie. Na równi z innymi chorobami. Po prostu. 😉
O tak dokladnie! Ja jestem osobą bardzo wierzącą. Jesli Bóg nie bedzie chcial dac dziecka, to nawet przez IV nie da. Chociaz gorsza dla mnie ta mysl, ze zarodki trafiaja do adopcji. No ale znowu z tylu glowy chodzi glos , ktory mowi „nie spróbowaliście wszystkich opcji”. Wiec sprobujemy🤍
mistyreal, Kompotlinka, Tofuszka lubią tę wiadomość
💁🏼♀️35💁🏼36
⬇️-30kilo
ANA3 - ok 🤷🏼♀️
06.2025 biochem 👼
08.2025 IUI
2.2026 lipiodol
TSH po lipiodolu 3,57
Euthyrox 25 1x1
Marcycha, majskoko, Nikaaa_, aaandzia, Tajlandia22, MiśkaK, Dawdler34, Gorzkax33333, Maalwii, xSophie, Kompotlinka, lusix, Lisia00, Monia•, Nigri, Słonecznik90, Tofuszka, xSmerfetkax lubią tę wiadomość