Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Lipiec spędzę w stogu siana wyczaiłam tam bociana!🫰🫢
Odpowiedz

Lipiec spędzę w stogu siana wyczaiłam tam bociana!🫰🫢

Oceń ten wątek:
  • Maalwii Autorytet

Wysłany: 17 lipca, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gilgotka 🍀🤞🏼

M 💁🏽‍♀️ 28 | T 💁🏼‍♂️ 31 | K 🐕

• starania od 06.2025
    06.26 - ciąża biochemiczna 💔

➡️ 💁🏽‍♀️ M
    TSH: 2,11 ✅
    Ferrytyna: 41,61 ✅
    Witamina D3: 50,10 ✅
    Suple: Pueria uno active, Feroplex, Laktoferyna Aliness,
    • Euthyrox 25
    • po owulacji Velenta

➡️💁🏼‍♂️
    Suple: Tenfertil ON
  • lusix Koleżanka

Wysłany: 17 lipca, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi przyszła paczka z apteki, dorzuciłam przy okazji 10 testów 🫣 w przyszłym tygodniu będę szaleć

Czuję dzisiaj jakieś pobolewanie w podbrzuszu, niby za wcześnie na objawy ale już sobie wkręcam a mooooże jednak

Elgenda, Gosiaczkova, Tofuszka, Nigri lubią tę wiadomość

👶🏻 29.07.2025, 53 cm, 3240g

23.07 - 20,5 mIU/ml
    27.07 - 202 mIU/ml ❤️
  • Madzialenka95 Ekspertka

Wysłany: 17 lipca, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gilgotka moje pierwsze testy wyglądały podobnie, też wrzucałam zdjęcia na których prawie nic nie było widać a na żywo tak :)
    Dziewczyny ja was trochę podczytuje ale piszecie tyle że nie daję rady :)
    Chciałabym za to sprzedać wam trochę wirusków ciążowych 🦠🦠🦠🦠🦠
    Jak na razie 6+2 i zero objawów ciążowych :) mam nadzieję że tak będzie cały czas

dzydzy, Maalwii, Nikaaa_, Anna_30, mistyreal, Gosiaczkova, Kompotlinka, MiśkaK, ItsMomi❤️, Tofuszka, Nigri, Gajek, Dawdler34, aaandzia, Słonecznik90, lusix, Tajlandia22, Marcycha, Lisia00, mommytobe, Gorzkax33333, xSmerfetkax, Konzzdi lubią tę wiadomość

Ona: 31
    - hiperprolaktynemia - dostinex 1/4 tabletki na tydzień
    - TSH, LH, FSH, FT3, FT4, progesteron ✅
    Sumplementy: mioinozytol, D3, B6, B9, B12, omega 3, magnez, jod, cholina, laktoferyna
    On: 34
    - morfologia 2%❗
    - podwyższona agregacja❗
    - koncentracja w 1ml - 67 mln / w całości 173mln ✅
    - ruch całkowity - 55% ✅
    - ruch postępowy - 43%✅
    - plemniki żywe - 80% ✅
    Suplementy: fertistim, omega 3, D3, magnez
    Starania od 01.2026
    26.06.2026 beta 25,68
    29.06.2026 beta 119
    01.07.2026 beta 485
    07.07.2026 beta 4646
    09.07.2026 beta 11064
    15.07.2026 pierwsze USG
  • dzydzy Autorytet

Wysłany: 17 lipca, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam drugą betę - 394. Przyrost 175.5% 🥳

Dziewczyny jeszcze raz dziękuję za całe wsparcie. Jesteście cudowne i każda z was zasługuje na piękne dwie kreski na teście. Wierzę że tak się stanie ❤️

Chciałam wam jeszcze napisać co zrobiłam w tym szczęśliwym cyklu inaczej (lub kilka chwil przed).
    Przede wszystkim dieta - zabraliśmy się za to bardzo na poważnie. Mój chciał zrzucić kilka kilo, a razem zawsze raźniej. Ja raczej byłam na swoim zerze kalorycznym, ale odrzuciliśmy cukier, przetworzone. Zadbaliśmy o dobrą podaż białka (ponad 100g dziennie mi wychodziło) w tym duży nacisk na białko roślinne - wspomagałam się białkiem. Jeśli przychodziła ochota na słodkie to jedliśmy np jagodziankę na pół o popijaliśmy to białkiem (podobno wtedy organizm lepiej sobie radzi z tym cukrem). Taka dieta trwała ok 1,5 miesiąca, ale startowałam z bardzo dobrej pozycji.
    Trzy miesiące wcześniej dodałam do diety oliwę z oliwek wysokopolifenolowa - działa bardzo przeciwzapalnie. Warto poczytać. Ja dodawałam do koktajli/białka jedną łyżkę. Myślę że wyciszyło to wszystkie ewentualne stany zapalne. I mówię tu o naprawdę konkretnej oliwie - moja miała polifenoli łącznie 2 189 mg/kg.

Byłam na 2 sesjach refleksologii. I wydaje mi się że to też miało duży wpływ. Ale trzeba trafić na dobre miejsce. Ja na pewno będę kontynuować od 2 trymestru. Mój partner tez jest bardzo zadowolony.
    A wszystko inne to już znane rzeczy: mix supli z wielką dawką q10 (2x200), 8h snu, reguralne treningi, żel fertilsafe plus.

Generalnie to wszystko doprowadziło to jakieś mega-turbo dobrej regeneracji organizmu, bo mój Garmi oszalał na początku cyklu (wszystkie współczynniki wystrzeliły niesamowicie) - stąd też powyższe uwagi, bo u mojego partnera było dokładnie to samo z tą regeneracją w Garminie, a oboje wprowadziliśmy dietę i refleksologie.

Aaa i w udanym cyklu po każdym stosunku leżałam z nogami w górze przez min 15 minut. Wiem, że to się wkłada między mity, ale byłam już zdesperowana 😅

Z wczesnych objawów to niestety nic szczególnego nie czułam oprócz jednego - 9dpo wieczorem czułam się jak po strasznie ciężkim treningu, takie obolałe ciało, a nie był to dzień treningowy. Takie przeterenowanie lub początek grypy jak łamie Cię w kościach ale jeszcze nic nie podejrzewasz. Myślę że mogła to była implantacja.

Mam nadzieję że wyciągnięcie coś dla siebie z tego. Bardzo wam kibicuję i będę tu zaglądać by móc pogratulować kolejnych ⏸️

Nikaaa_, Złośnica.m, Maalwii, Madzialenka95, majskoko, Anna_30, mistyreal, Gosiaczkova, KamilaAnt2026, MiśkaK, Carlina, ItsMomi❤️, Tofuszka, Amelia96, Nigri, Dawdler34, aaandzia, Kompotlinka, Słonecznik90, lusix, Tajlandia22, xSophie, Elgenda, Marcycha, Lisia00, Gosik0205, mommytobe, Gorzkax33333, Skowronek, Konzzdi lubią tę wiadomość

👩🏻36 lat 👦🏻36 lat
    starania od 02.2026

13.07.26 ⏸️ 11 dpo 🥹❤️
    15.07.26 beta 143
    17.07.26 beta 394 przyrost 175,5%

Duphaston 2x1 -> zmiana na Besins 100 3x1
    Euthyrox 25
    Neoparin 0,4
  • Złośnica.m Przyjaciółka

Wysłany: 17 lipca, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzydzy wrote:
    Mam drugą betę - 394. Przyrost 175.5% 🥳

Dziewczyny jeszcze raz dziękuję za całe wsparcie. Jesteście cudowne i każda z was zasługuje na piękne dwie kreski na teście. Wierzę że tak się stanie ❤️

Chciałam wam jeszcze napisać co zrobiłam w tym szczęśliwym cyklu inaczej (lub kilka chwil przed).
    Przede wszystkim dieta - zabraliśmy się za to bardzo na poważnie. Mój chciał zrzucić kilka kilo, a razem zawsze raźniej. Ja raczej byłam na swoim zerze kalorycznym, ale odrzuciliśmy cukier, przetworzone. Zadbaliśmy o dobrą podaż białka (ponad 100g dziennie mi wychodziło) w tym duży nacisk na białko roślinne - wspomagałam się białkiem. Jeśli przychodziła ochota na słodkie to jedliśmy np jagodziankę na pół o popijaliśmy to białkiem (podobno wtedy organizm lepiej sobie radzi z tym cukrem). Taka dieta trwała ok 1,5 miesiąca, ale startowałam z bardzo dobrej pozycji.
    Trzy miesiące wcześniej dodałam do diety oliwę z oliwek wysokopolifenolowa - działa bardzo przeciwzapalnie. Warto poczytać. Ja dodawałam do koktajli/białka jedną łyżkę. Myślę że wyciszyło to wszystkie ewentualne stany zapalne. I mówię tu o naprawdę konkretnej oliwie - moja miała polifenoli łącznie 2 189 mg/kg.

Byłam na 2 sesjach refleksologii. I wydaje mi się że to też miało duży wpływ. Ale trzeba trafić na dobre miejsce. Ja na pewno będę kontynuować od 2 trymestru. Mój partner tez jest bardzo zadowolony.
    A wszystko inne to już znane rzeczy: mix supli z wielką dawką q10 (2x200), 8h snu, reguralne treningi, żel fertilsafe plus.

Generalnie to wszystko doprowadziło to jakieś mega-turbo dobrej regeneracji organizmu, bo mój Garmi oszalał na początku cyklu (wszystkie współczynniki wystrzeliły niesamowicie) - stąd też powyższe uwagi, bo u mojego partnera było dokładnie to samo z tą regeneracją w Garminie, a oboje wprowadziliśmy dietę i refleksologie.

Aaa i w udanym cyklu po każdym stosunku leżałam z nogami w górze przez min 15 minut. Wiem, że to się wkłada między mity, ale byłam już zdesperowana 😅

Z wczesnych objawów to niestety nic szczególnego nie czułam oprócz jednego - 9dpo wieczorem czułam się jak po strasznie ciężkim treningu, takie obolałe ciało, a nie był to dzień treningowy. Takie przeterenowanie lub początek grypy jak łamie Cię w kościach ale jeszcze nic nie podejrzewasz. Myślę że mogła to była implantacja.

Mam nadzieję że wyciągnięcie coś dla siebie z tego. Bardzo wam kibicuję i będę tu zaglądać by móc pogratulować kolejnych ⏸️

Cudownie 🤩
    Gilgotka trzymam ✊️

dzydzy lubi tę wiadomość

• majskoko Ekspertka

Wysłany: 17 lipca, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzydzy- COS PIEKNEGO!✨✨✨i duzo wskazowek, dziekuje!!

A ja z innej beki- mam dzis jakis zjazd. Wiem, jestem po ovitrelle, bede niedlugo testowac, ale ja juz nie wierze ze sie uda.
    Ja mam 35 lat, moj maz 37, staramy sie ponad 3 lata. Jestem po biochem, inseminacji, histeroskopii, lipiodolu, droznosci, multum badan nawet genetycznych, wszystko jest ok a nadal nic.
    W pazdzierniku mam miec laparoskopie by sprawdzic czy aby na pewno nie ma endometriozy, choc nic na nią w sumie nie wskazuje za wyjatkiem czasem brzzowych plamien niewiadomo skad (pomimo proga) i bólu przy badaniu u gina i w trakcie stosunku w okresie okoloowulacyjnym.

Zaczelam sie zastanawiac nad invitro z dofinansowania rządowego- choc ciezko jezt mi sie pogodzic z mysla ze pozostale zarodki trafiaja pozniej do adopcji (wiem, moze ich nie byc duzo, moze ich wcale nie byc, mozna je zamrozic ale w moim wieku raczej nie licze na to ze je potem wykorzystam o ile w ogole beda).
    No ale juz kolejna osoba z ktora rozmawialam decyduja sie na te rozwiazanie i mysle sobie cholera czy dalej czekac, w moim wieku juz kazdy cykl sie liczy…
    Jakie macie doswiadczenia, czy wogole?
    Na pewno odpada invimed w Katowicach- tragedia w organizacji, traktowali mnie fatalnie, mam uraz i złe wspomnienia i ciezko przeszlam psychicznie leczenie tam i inseminacje.
    Myslalam albo o Bocianie albo Gyncentrum w Kato. Ktos cos?🥹

Jestem w totalnej rozsypce….

💁🏼‍♀️35💁🏼36
    Po operacji bariatrycznej SLEEVE
    ⬇️-30kilo
    ANA2 1:1000
    ANA3 - ok 🤷🏼‍♀️
    06.2025 biochem 👼
    08.2025 IUI
    2.2026 lipiodol
    TSH po lipiodolu 3,57
    Euthyrox 25 1x1
    💁🏼- wszystkie badania ok
  • Kompotlinka Autorytet

Wysłany: 17 lipca, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzialenka95 wrote:
    Gilgotka moje pierwsze testy wyglądały podobnie, też wrzucałam zdjęcia na których prawie nic nie było widać a na żywo tak :)
    Dziewczyny ja was trochę podczytuje ale piszecie tyle że nie daję rady :)
    Chciałabym za to sprzedać wam trochę wirusków ciążowych 🦠🦠🦠🦠🦠
    Jak na razie 6+2 i zero objawów ciążowych :) mam nadzieję że tak będzie cały czas
    Super! Spokojnej ciąży Ci życzę. Wszystkiego dobrego dla Was. 🤗

Madzialenka95 lubi tę wiadomość

👩34 👦35 & 🐕 🐕

08.25 histeroskopia (polipy)
    10.25 start starań
    08.26 histerolaparoskopia (ponownie polip🙄) ⏳️
  • mistyreal Znajoma

Wysłany: 17 lipca, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majskoko wrote:

A ja z innej beki- mam dzis jakis zjazd. Wiem, jestem po ovitrelle, bede niedlugo testowac, ale ja juz nie wierze ze sie uda.
    Ja mam 35 lat, moj maz 37, staramy sie ponad 3 lata. Jestem po biochem, inseminacji, histeroskopii, lipiodolu, droznosci, multum badan nawet genetycznych, wszystko jest ok a nadal nic.
    W pazdzierniku mam miec laparoskopie by sprawdzic czy aby na pewno nie ma endometriozy, choc nic na nią w sumie nie wskazuje za wyjatkiem czasem brzzowych plamien niewiadomo skad (pomimo proga) i bólu przy badaniu u gina i w trakcie stosunku w okresie okoloowulacyjnym.

Zaczelam sie zastanawiac nad invitro z dofinansowania rządowego- choc ciezko jezt mi sie pogodzic z mysla ze pozostale zarodki trafiaja pozniej do adopcji (wiem, moze ich nie byc duzo, moze ich wcale nie byc, mozna je zamrozic ale w moim wieku raczej nie licze na to ze je potem wykorzystam o ile w ogole beda).
    No ale juz kolejna osoba z ktora rozmawialam decyduja sie na te rozwiazanie i mysle sobie cholera czy dalej czekac, w moim wieku juz kazdy cykl sie liczy…
    Na pewno odpada invimed w Katowicach- tragedia w organizacji, traktowali mnie fatalnie, mam uraz i złe wspomnienia i ciezko przeszlam psychicznie leczenie tam i inseminacje.

Jejku, to jest takie przykre. Tyle starań, badań, chęci, a się nie udaje 🥺 Powiem Ci, że i tak jesteś mega dzielna, 3 lata to bardzo dużo czasu! My się staramy od roku, a ja od kilku miesięcy już naprawdę sobie z tym średnio radzę, każda końcówka cyklu to żal i dużo płaczu.
    Jeśli chodzi o klinikę i IV to wprawdzie trudno mi coś polecać, ale my na razie zaczęliśmy diagnostykę i konsultacje w Macierzyństwie w Krakowie, na razie wszystko bez zarzutu. Jesteśmy już zapisani na listę rezerwową do IV, a póki nie ma decyzji o dodatkowych środkach na ten rok, będziemy próbować z IUI.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca, 17:18

majskoko lubi tę wiadomość

Endo, niedoczynność tarczycy, lekki czynnik męski

Starania od 07.2025 (1 miesiąc przerwy)

12.06.2026 - 1 konsultacja w klinice
    8.07.2026 - sono-HSG (jajowody drożne, łukowata macica
    08.2026 - 13 cs
    09.2026 - IUI
  • mistyreal Znajoma

Wysłany: 17 lipca, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A, Dzydzy, piękny przyrost! Dzięki za wskazówki, pierwsze słyszę w ogóle o refleksologii 😁

Gilgotka, trzymam kciuki 🤞🤞

dzydzy, aaandzia lubią tę wiadomość

08.2026 - 13 cs
    09.2026 - IUI
  • majskoko Ekspertka

Wysłany: 17 lipca, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mistyreal wrote:
    Jejku, to jest takie przykre. Tyle starań, badań, chęci, a się nie udaje 🥺 Powiem Ci, że i tak jesteś mega dzielna, 3 lata to bardzo dużo czasu! My się staramy od roku, a ja od kilku miesięcy już naprawdę sobie z tym średnio radzę, każda końcówka cyklu to żal i dużo płaczu.
    Jeśli chodzi o klinikę i IV to wprawdzie trudno mi coś polecać, ale my na razie zaczęliśmy diagnostykę i konsultacje w Macierzyństwie w Krakowie, na razie wszystko bez zarzutu. Jesteśmy już zapisani na listę rezerwową do IV, a póki nie ma decyzji o dodatkowych środkach na ten rok, będziemy próbować z IUI.

Bardzo dziekuje za cieple slowa i zrozumienie, to na prawde duzo daje🤍

O widzisz czyli sa kolejki.. Krakow tez nie az tak daleko, ale blizej nam do Kato wiec jesli potem trzeba duzo jezdzic to chyba lepiej tam sprawdze. Moze zadzwonie podpytac- ciezko cos wybrac🫣

mistyreal lubi tę wiadomość

💁🏼‍♀️35💁🏼36
    ⬇️-30kilo
    ANA3 - ok 🤷🏼‍♀️
    06.2025 biochem 👼
    08.2025 IUI
    2.2026 lipiodol
    TSH po lipiodolu 3,57
    Euthyrox 25 1x1
    💁🏼- wszystkie badania ok
  • mistyreal Znajoma

Wysłany: 17 lipca, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majskoko wrote:
    Bardzo dziekuje za cieple slowa i zrozumienie, to na prawde duzo daje🤍

O widzisz czyli sa kolejki.. Krakow tez nie az tak daleko, ale blizej nam do Kato wiec jesli potem trzeba duzo jezdzic to chyba lepiej tam sprawdze. Moze zadzwonie podpytac- ciezko cos wybrac🫣

🩷

W różnych klinikach chyba różnie jest że środkami, więc warto faktycznie zadzwonić i zapytać ;)
    Też jeszcze tego nie przechodziłam, ale, jak tak czytałam, to wydaje mi się, że trochę tych badań i konsultacji jest przy okazji, więc pewnie lepiej wybrać bliższą klinikę, zwłaszcza, jeśli są w miarę podobne opinie i nie ma się jakiegoś wybranego specjalnie lekarza ;)

08.2026 - 13 cs
    09.2026 - IUI
  • Tofuszka Autorytet

Wysłany: 17 lipca, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    🌻 Dzydzy ja to sobie screena zrobiłam nawet haha, dziękuję za podpowiedzi i cieszę się że wam się udało ❤️

🌻 Majskoko tulę kochana. Co do klinik to nie jestem w stanie podpowiedzieć, szczególnie że ja z północy kraju. Trzymam za was kciuki 🫂

majskoko, dzydzy lubią tę wiadomość

💁🏻‍♀'97, 💁🏼‍♂'95
    Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna nieregularne cykle (26-38 dni)
    Starania od 02.2025r.
    Drożne oba jajowody

Leki: letrox, estrofem mite, duphaston
    Suple: NAC, D3, CoQ10, foliany, B12, Ovosicare fertility, l-arginina, żelazo, wit C, berberyna, olej z wiesiołka

Waga od początku czerwca: -3kg
    Cel na początek: -7kg
  • majskoko Ekspertka

Wysłany: 17 lipca, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mistyreal wrote:
    🩷

W różnych klinikach chyba różnie jest że środkami, więc warto faktycznie zadzwonić i zapytać ;)
    Też jeszcze tego nie przechodziłam, ale, jak tak czytałam, to wydaje mi się, że trochę tych badań i konsultacji jest przy okazji, więc pewnie lepiej wybrać bliższą klinikę, zwłaszcza, jeśli są w miarę podobne opinie i nie ma się jakiegoś wybranego specjalnie lekarza ;)

Nie moglam wytrzymac, posluchalam Cie i zadzwonilam. W bocianie nie ma juz funduszy, list rezerwowa. W gyncentrum zapisali nas na wiyte w srode🫣 i jak sie zakwalifikujemy to nie musimy za nią juz placic. Jestem jeszcze w szoku, bo nie myslalam ze to tak szybko 😅🙈

Ostatnim razem dzien przed wizyta w klinice mialam pozytywny test ciazowy (LOL), byla to biochem- coz za ironia losu. Ciekawe jak bedzie teraz bo od poniedzialku mam testowac😂

@Tofuszka dziekuje!🤍

Gosiaczkova, Marcycha, Lisia00, mistyreal lubią tę wiadomość

💁🏼‍♀️35💁🏼36
    ⬇️-30kilo
    ANA3 - ok 🤷🏼‍♀️
    06.2025 biochem 👼
    08.2025 IUI
    2.2026 lipiodol
    TSH po lipiodolu 3,57
    Euthyrox 25 1x1
    💁🏼- wszystkie badania ok
  • Złośnica.m Przyjaciółka

Wysłany: 17 lipca, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majskoko wrote:

Jejku jakie to wszystko jest smutne 😞
    Naprawdę niektóre historie o upragnione dziecko są takie trudne... powodzenia ✊️

• Gosiaczkova Autorytet

Wysłany: 17 lipca, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majskoko wrote:
    Nie moglam wytrzymac, posluchalam Cie i zadzwonilam. W bocianie nie ma juz funduszy, list rezerwowa. W gyncentrum zapisali nas na wiyte w srode🫣 i jak sie zakwalifikujemy to nie musimy za nią juz placic. Jestem jeszcze w szoku, bo nie myslalam ze to tak szybko 😅🙈

Ostatnim razem dzien przed wizyta w klinice mialam pozytywny test ciazowy (LOL), byla to biochem- coz za ironia losu. Ciekawe jak bedzie teraz bo od poniedzialku mam testowac😂

@Tofuszka dziekuje!🤍

Jakie dokumenty trzeba mieć / badania by dostać refundację ?
    Może teraz też będziesz mieć pozytywny test, ale tym razem nie będzie to Biochem 🤞🏻😊

majskoko, Marcycha, mistyreal lubią tę wiadomość

Starania o 1🤱👶 od maja 2021

W międzyczasie puste 🥚 płodowe
    (łyżeczkowanie 9 tydz)

Psio-kocia mama 🐕 🐈

30.09.2021 -> ⏸
    1.10.2021 -> ⏸; beta 85,910 mIU/ml
    2.10.2021 -> beta 142,7 mIU/ml
    6.10.2021 -> 620 mIU/ml
    8.10.2021 -> pęcherzyk 5 mm 🥰
    ...
    12.05.2022 -> Majusia ur 35 tc 💖
    (Powikłana cc, leukocytoza i rosnące crp o nieokreślonym podłożu, niewydolność szyjki od 25 tc, nadreaktywność macicy, nadciśnienie w ciąży)

Kolejne starania o rodzeństwo dla 🐣 maj 2026
    7.2026 ciąża biochemiczna 💔

Amh 0,6 ng/ml❌
    Endometrioza ❌❓
    PCOS androgenowe ❌❓
    FSH 8,5
    LH 4,03
    Estradiol ❌
    prolaktyna ❌
    DHEA-SO4 ❌
    testosteron ❌
    SHBG ✅
    17-OHP ❌
    androstendion ❌
    kortyzol ✅
    testosteron wolny ✅
  • Gilgotka Ekspertka

Wysłany: 17 lipca, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    20260717-192554.jpg

Dziewczyny test z teraz w poniedziałek lecę na bete

Maalwii, Tofuszka, dzydzy, aaandzia, Carlina, Słonecznik90, MiśkaK, Amelia96, majskoko, Kompotlinka, Marcycha, Lisia00, Madzialenka95, mistyreal, Dawdler34, Nigri, mommytobe, Gorzkax33333, xSmerfetkax lubią tę wiadomość

• Maalwii Autorytet

Wysłany: 17 lipca, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gilgotka wrote:
    20260717-192554.jpg

Zdecydowanie teraz widać cień bardzo mocno trzymam kciuki 🍀🤞🏼

• starania od 06.2025

➡️ 💁🏽‍♀️ M
    • Euthyrox 25
    • po owulacji Velenta

➡️💁🏼‍♂️
  • Gilgotka Ekspertka

Wysłany: 17 lipca, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak teraz jest kreska ciemniejsza. Aż nie dowierzam rano będzie pewnie jeszcze ciemniejsza

aaandzia, MiśkaK, Kompotlinka, Lisia00 lubią tę wiadomość

• Maalwii Autorytet

Wysłany: 17 lipca, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gilgotka wrote:
    Tak teraz jest kreska ciemniejsza. Aż nie dowierzam rano będzie pewnie jeszcze ciemniejsza

Myślę że do poniedziałku to beta już będzie pokaźna 😊

aaandzia, MiśkaK lubią tę wiadomość

• starania od 06.2025

➡️ 💁🏽‍♀️ M
    • Euthyrox 25
    • po owulacji Velenta

➡️💁🏼‍♂️
  • Carlina Przyjaciółka

Wysłany: 17 lipca, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gilgotka wrote:
    20260717-192554.jpg

Teraz to już naprawdę widać wyraźnie 😍 Kciuki za betę, można jutro też zrobić, w poniedziałek miałabyś już przyrost i więcej odpowiedzi 🤞

MiśkaK, Nigri lubią tę wiadomość

💃35 |🕺37 | 👶 5

Nieregularne starania od czerwca 2023 do listopada 2024(10 cs)
    Obecnie powrót do starań od 05.2026

Diagnoza in progress...
‹‹ 110 111 112 113 114 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ