Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Lipiec spędzę w stogu siana wyczaiłam tam bociana!🫰🫢
Odpowiedz

Lipiec spędzę w stogu siana wyczaiłam tam bociana!🫰🫢

Oceń ten wątek:
  • Maalwii Autorytet

Wysłany: 17 lipca, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gilgotka 🍀🤞🏼

M 💁🏽‍♀️ 28 | T 💁🏼‍♂️ 31 | K 🐕

• starania od 06.2025
    06.26 - ciąża biochemiczna 💔

➡️ 💁🏽‍♀️ M
    TSH: 2,11 ✅
    Ferrytyna: 41,61 ✅
    Witamina D3: 50,10 ✅
    Suple: Pueria uno active, Feroplex, Laktoferyna Aliness,
    • Euthyrox 25
    • po owulacji Velenta

➡️💁🏼‍♂️
    Suple: Tenfertil ON
  • lusix Przyjaciółka

Wysłany: 17 lipca, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi przyszła paczka z apteki, dorzuciłam przy okazji 10 testów 🫣 w przyszłym tygodniu będę szaleć

Czuję dzisiaj jakieś pobolewanie w podbrzuszu, niby za wcześnie na objawy ale już sobie wkręcam a mooooże jednak

Elgenda, Gosiaczkova, Tofuszka, Nigri lubią tę wiadomość

👶🏻 29.07.2025, 53 cm, 3240g

23.07 - 20,5 mIU/ml
    27.07 - 202 mIU/ml
    04.08 4189 mIU/ml
    14.08 - mamy ❤️
    31.08 👨‍⚕️
  • Madzialenka95 Ekspertka

Wysłany: 17 lipca, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gilgotka moje pierwsze testy wyglądały podobnie, też wrzucałam zdjęcia na których prawie nic nie było widać a na żywo tak :)
    Dziewczyny ja was trochę podczytuje ale piszecie tyle że nie daję rady :)
    Chciałabym za to sprzedać wam trochę wirusków ciążowych 🦠🦠🦠🦠🦠
    Jak na razie 6+2 i zero objawów ciążowych :) mam nadzieję że tak będzie cały czas

dzydzy, Maalwii, Nikaaa_, Anna_30, mistyreal, Gosiaczkova, Kompotlinka, MiśkaK, ItsMomi❤️, Tofuszka, Nigri, Gajek, Dawdler34, aaandzia, Słonecznik90, lusix, Tajlandia22, Marcycha, Lisia00, mommytobe, Gorzkax33333, xSmerfetkax, Konzzdi lubią tę wiadomość

Ona: 31
    - hiperprolaktynemia - dostinex 1/4 tabletki na tydzień
    - TSH, LH, FSH, FT3, FT4, progesteron ✅
    Sumplementy: mioinozytol, D3, B6, B9, B12, omega 3, magnez, jod, cholina, laktoferyna
    On: 34
    - morfologia 2%❗
    - podwyższona agregacja❗
    - koncentracja w 1ml - 67 mln / w całości 173mln ✅
    - ruch całkowity - 55% ✅
    - ruch postępowy - 43%✅
    - plemniki żywe - 80% ✅
    Suplementy: fertistim, omega 3, D3, magnez
    Starania od 01.2026
    26.06.2026 beta 25,68
    29.06.2026 beta 119
    01.07.2026 beta 485
    07.07.2026 beta 4646
    09.07.2026 beta 11064
    15.07.2026 pierwsze USG
  • dzydzy Autorytet

Wysłany: 17 lipca, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam drugą betę - 394. Przyrost 175.5% 🥳

Dziewczyny jeszcze raz dziękuję za całe wsparcie. Jesteście cudowne i każda z was zasługuje na piękne dwie kreski na teście. Wierzę że tak się stanie ❤️

Chciałam wam jeszcze napisać co zrobiłam w tym szczęśliwym cyklu inaczej (lub kilka chwil przed).
    Przede wszystkim dieta - zabraliśmy się za to bardzo na poważnie. Mój chciał zrzucić kilka kilo, a razem zawsze raźniej. Ja raczej byłam na swoim zerze kalorycznym, ale odrzuciliśmy cukier, przetworzone. Zadbaliśmy o dobrą podaż białka (ponad 100g dziennie mi wychodziło) w tym duży nacisk na białko roślinne - wspomagałam się białkiem. Jeśli przychodziła ochota na słodkie to jedliśmy np jagodziankę na pół o popijaliśmy to białkiem (podobno wtedy organizm lepiej sobie radzi z tym cukrem). Taka dieta trwała ok 1,5 miesiąca, ale startowałam z bardzo dobrej pozycji.
    Trzy miesiące wcześniej dodałam do diety oliwę z oliwek wysokopolifenolowa - działa bardzo przeciwzapalnie. Warto poczytać. Ja dodawałam do koktajli/białka jedną łyżkę. Myślę że wyciszyło to wszystkie ewentualne stany zapalne. I mówię tu o naprawdę konkretnej oliwie - moja miała polifenoli łącznie 2 189 mg/kg.

Byłam na 2 sesjach refleksologii. I wydaje mi się że to też miało duży wpływ. Ale trzeba trafić na dobre miejsce. Ja na pewno będę kontynuować od 2 trymestru. Mój partner tez jest bardzo zadowolony.
    A wszystko inne to już znane rzeczy: mix supli z wielką dawką q10 (2x200), 8h snu, reguralne treningi, żel fertilsafe plus.

Generalnie to wszystko doprowadziło to jakieś mega-turbo dobrej regeneracji organizmu, bo mój Garmi oszalał na początku cyklu (wszystkie współczynniki wystrzeliły niesamowicie) - stąd też powyższe uwagi, bo u mojego partnera było dokładnie to samo z tą regeneracją w Garminie, a oboje wprowadziliśmy dietę i refleksologie.

Aaa i w udanym cyklu po każdym stosunku leżałam z nogami w górze przez min 15 minut. Wiem, że to się wkłada między mity, ale byłam już zdesperowana 😅

Z wczesnych objawów to niestety nic szczególnego nie czułam oprócz jednego - 9dpo wieczorem czułam się jak po strasznie ciężkim treningu, takie obolałe ciało, a nie był to dzień treningowy. Takie przeterenowanie lub początek grypy jak łamie Cię w kościach ale jeszcze nic nie podejrzewasz. Myślę że mogła to była implantacja.

Mam nadzieję że wyciągnięcie coś dla siebie z tego. Bardzo wam kibicuję i będę tu zaglądać by móc pogratulować kolejnych ⏸️

Nikaaa_, Złośnica.m, Maalwii, Madzialenka95, majskoko, Anna_30, mistyreal, Gosiaczkova, KamilaAnt2026, MiśkaK, Carlina, ItsMomi❤️, Tofuszka, Amelia96, Nigri, Dawdler34, aaandzia, Kompotlinka, Słonecznik90, lusix, Tajlandia22, xSophie, Elgenda, Marcycha, Lisia00, Gosik0205, mommytobe, Gorzkax33333, Skowronek, Konzzdi lubią tę wiadomość

👩🏻36 lat 👦🏻36 lat
    starania od 02.2026

13.07.26 ⏸️ 11 dpo 🥹❤️
    15.07.26 beta 143
    17.07.26 beta 394 przyrost 175,5%
    30.07.26 0,43cm nowego człowieka z ❤️🥹

Duphaston 2x1 -> zmiana na Besins 100 3x1 -> 30.07 schodzimy z dawki
    Euthyrox 25
    Neoparin 0,4

preg.png
  • Złośnica.m Ekspertka

Wysłany: 17 lipca, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzydzy wrote:
    Mam drugą betę - 394. Przyrost 175.5% 🥳

Dziewczyny jeszcze raz dziękuję za całe wsparcie. Jesteście cudowne i każda z was zasługuje na piękne dwie kreski na teście. Wierzę że tak się stanie ❤️

Chciałam wam jeszcze napisać co zrobiłam w tym szczęśliwym cyklu inaczej (lub kilka chwil przed).
    Przede wszystkim dieta - zabraliśmy się za to bardzo na poważnie. Mój chciał zrzucić kilka kilo, a razem zawsze raźniej. Ja raczej byłam na swoim zerze kalorycznym, ale odrzuciliśmy cukier, przetworzone. Zadbaliśmy o dobrą podaż białka (ponad 100g dziennie mi wychodziło) w tym duży nacisk na białko roślinne - wspomagałam się białkiem. Jeśli przychodziła ochota na słodkie to jedliśmy np jagodziankę na pół o popijaliśmy to białkiem (podobno wtedy organizm lepiej sobie radzi z tym cukrem). Taka dieta trwała ok 1,5 miesiąca, ale startowałam z bardzo dobrej pozycji.
    Trzy miesiące wcześniej dodałam do diety oliwę z oliwek wysokopolifenolowa - działa bardzo przeciwzapalnie. Warto poczytać. Ja dodawałam do koktajli/białka jedną łyżkę. Myślę że wyciszyło to wszystkie ewentualne stany zapalne. I mówię tu o naprawdę konkretnej oliwie - moja miała polifenoli łącznie 2 189 mg/kg.

Byłam na 2 sesjach refleksologii. I wydaje mi się że to też miało duży wpływ. Ale trzeba trafić na dobre miejsce. Ja na pewno będę kontynuować od 2 trymestru. Mój partner tez jest bardzo zadowolony.
    A wszystko inne to już znane rzeczy: mix supli z wielką dawką q10 (2x200), 8h snu, reguralne treningi, żel fertilsafe plus.

Generalnie to wszystko doprowadziło to jakieś mega-turbo dobrej regeneracji organizmu, bo mój Garmi oszalał na początku cyklu (wszystkie współczynniki wystrzeliły niesamowicie) - stąd też powyższe uwagi, bo u mojego partnera było dokładnie to samo z tą regeneracją w Garminie, a oboje wprowadziliśmy dietę i refleksologie.

Aaa i w udanym cyklu po każdym stosunku leżałam z nogami w górze przez min 15 minut. Wiem, że to się wkłada między mity, ale byłam już zdesperowana 😅

Z wczesnych objawów to niestety nic szczególnego nie czułam oprócz jednego - 9dpo wieczorem czułam się jak po strasznie ciężkim treningu, takie obolałe ciało, a nie był to dzień treningowy. Takie przeterenowanie lub początek grypy jak łamie Cię w kościach ale jeszcze nic nie podejrzewasz. Myślę że mogła to była implantacja.

Mam nadzieję że wyciągnięcie coś dla siebie z tego. Bardzo wam kibicuję i będę tu zaglądać by móc pogratulować kolejnych ⏸️

Cudownie 🤩
    Gilgotka trzymam ✊️

dzydzy lubi tę wiadomość

• majskoko Ekspertka

Wysłany: 17 lipca, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzydzy- COS PIEKNEGO!✨✨✨i duzo wskazowek, dziekuje!!

A ja z innej beki- mam dzis jakis zjazd. Wiem, jestem po ovitrelle, bede niedlugo testowac, ale ja juz nie wierze ze sie uda.
    Ja mam 35 lat, moj maz 37, staramy sie ponad 3 lata. Jestem po biochem, inseminacji, histeroskopii, lipiodolu, droznosci, multum badan nawet genetycznych, wszystko jest ok a nadal nic.
    W pazdzierniku mam miec laparoskopie by sprawdzic czy aby na pewno nie ma endometriozy, choc nic na nią w sumie nie wskazuje za wyjatkiem czasem brzzowych plamien niewiadomo skad (pomimo proga) i bólu przy badaniu u gina i w trakcie stosunku w okresie okoloowulacyjnym.

Zaczelam sie zastanawiac nad invitro z dofinansowania rządowego- choc ciezko jezt mi sie pogodzic z mysla ze pozostale zarodki trafiaja pozniej do adopcji (wiem, moze ich nie byc duzo, moze ich wcale nie byc, mozna je zamrozic ale w moim wieku raczej nie licze na to ze je potem wykorzystam o ile w ogole beda).
    No ale juz kolejna osoba z ktora rozmawialam decyduja sie na te rozwiazanie i mysle sobie cholera czy dalej czekac, w moim wieku juz kazdy cykl sie liczy…
    Jakie macie doswiadczenia, czy wogole?
    Na pewno odpada invimed w Katowicach- tragedia w organizacji, traktowali mnie fatalnie, mam uraz i złe wspomnienia i ciezko przeszlam psychicznie leczenie tam i inseminacje.
    Myslalam albo o Bocianie albo Gyncentrum w Kato. Ktos cos?🥹

Jestem w totalnej rozsypce….

💁🏼‍♀️35💁🏼36
    Po operacji bariatrycznej SLEEVE
    ⬇️-30kilo
    ANA2 1:1000
    ANA3 - ok 🤷🏼‍♀️
    06.2025 biochem 👼
    08.2025 IUI
    2.2026 lipiodol
    TSH po lipiodolu 3,57
    Euthyrox 25 1x1
    💁🏼- wszystkie badania ok
  • Kompotlinka Autorytet

Wysłany: 17 lipca, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzialenka95 wrote:
    Gilgotka moje pierwsze testy wyglądały podobnie, też wrzucałam zdjęcia na których prawie nic nie było widać a na żywo tak :)
    Dziewczyny ja was trochę podczytuje ale piszecie tyle że nie daję rady :)
    Chciałabym za to sprzedać wam trochę wirusków ciążowych 🦠🦠🦠🦠🦠
    Jak na razie 6+2 i zero objawów ciążowych :) mam nadzieję że tak będzie cały czas
    Super! Spokojnej ciąży Ci życzę. Wszystkiego dobrego dla Was. 🤗

Madzialenka95 lubi tę wiadomość

👩34 👦35 & 🐕 🐕
    10.25 start starań

👩
    08.25 histeroskopia (polipy)
    07.26 krew ✅️, USG - ponownie polip ❌️
    08.26 histerolaparoskopia- polip ✂️, poza tym wszystko ✅️

👦
    08.26 OAT ❌️
    10.26 konsultacja andro⏳️
  • mistyreal Koleżanka

Wysłany: 17 lipca, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majskoko wrote:

A ja z innej beki- mam dzis jakis zjazd. Wiem, jestem po ovitrelle, bede niedlugo testowac, ale ja juz nie wierze ze sie uda.
    Ja mam 35 lat, moj maz 37, staramy sie ponad 3 lata. Jestem po biochem, inseminacji, histeroskopii, lipiodolu, droznosci, multum badan nawet genetycznych, wszystko jest ok a nadal nic.
    W pazdzierniku mam miec laparoskopie by sprawdzic czy aby na pewno nie ma endometriozy, choc nic na nią w sumie nie wskazuje za wyjatkiem czasem brzzowych plamien niewiadomo skad (pomimo proga) i bólu przy badaniu u gina i w trakcie stosunku w okresie okoloowulacyjnym.

Zaczelam sie zastanawiac nad invitro z dofinansowania rządowego- choc ciezko jezt mi sie pogodzic z mysla ze pozostale zarodki trafiaja pozniej do adopcji (wiem, moze ich nie byc duzo, moze ich wcale nie byc, mozna je zamrozic ale w moim wieku raczej nie licze na to ze je potem wykorzystam o ile w ogole beda).
    No ale juz kolejna osoba z ktora rozmawialam decyduja sie na te rozwiazanie i mysle sobie cholera czy dalej czekac, w moim wieku juz kazdy cykl sie liczy…
    Na pewno odpada invimed w Katowicach- tragedia w organizacji, traktowali mnie fatalnie, mam uraz i złe wspomnienia i ciezko przeszlam psychicznie leczenie tam i inseminacje.

Jejku, to jest takie przykre. Tyle starań, badań, chęci, a się nie udaje 🥺 Powiem Ci, że i tak jesteś mega dzielna, 3 lata to bardzo dużo czasu! My się staramy od roku, a ja od kilku miesięcy już naprawdę sobie z tym średnio radzę, każda końcówka cyklu to żal i dużo płaczu.
    Jeśli chodzi o klinikę i IV to wprawdzie trudno mi coś polecać, ale my na razie zaczęliśmy diagnostykę i konsultacje w Macierzyństwie w Krakowie, na razie wszystko bez zarzutu. Jesteśmy już zapisani na listę rezerwową do IV, a póki nie ma decyzji o dodatkowych środkach na ten rok, będziemy próbować z IUI.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca, 17:18

majskoko lubi tę wiadomość

Endo, niedoczynność tarczycy, lekki czynnik męski

Starania od 07.2025 (1 miesiąc przerwy)

12.06.2026 - 1 konsultacja w klinice
    8.07.2026 - sono-HSG (jajowody drożne, łukowata macica
    08.2026 - 13 cs
    09.2026 - IUI
  • mistyreal Koleżanka

Wysłany: 17 lipca, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A, Dzydzy, piękny przyrost! Dzięki za wskazówki, pierwsze słyszę w ogóle o refleksologii 😁

Gilgotka, trzymam kciuki 🤞🤞

dzydzy, aaandzia lubią tę wiadomość

08.2026 - 13 cs
    09.2026 - IUI
  • majskoko Ekspertka

Wysłany: 17 lipca, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mistyreal wrote:
    Jejku, to jest takie przykre. Tyle starań, badań, chęci, a się nie udaje 🥺 Powiem Ci, że i tak jesteś mega dzielna, 3 lata to bardzo dużo czasu! My się staramy od roku, a ja od kilku miesięcy już naprawdę sobie z tym średnio radzę, każda końcówka cyklu to żal i dużo płaczu.
    Jeśli chodzi o klinikę i IV to wprawdzie trudno mi coś polecać, ale my na razie zaczęliśmy diagnostykę i konsultacje w Macierzyństwie w Krakowie, na razie wszystko bez zarzutu. Jesteśmy już zapisani na listę rezerwową do IV, a póki nie ma decyzji o dodatkowych środkach na ten rok, będziemy próbować z IUI.

Bardzo dziekuje za cieple slowa i zrozumienie, to na prawde duzo daje🤍

O widzisz czyli sa kolejki.. Krakow tez nie az tak daleko, ale blizej nam do Kato wiec jesli potem trzeba duzo jezdzic to chyba lepiej tam sprawdze. Moze zadzwonie podpytac- ciezko cos wybrac🫣

mistyreal lubi tę wiadomość

💁🏼‍♀️35💁🏼36
    ⬇️-30kilo
    ANA3 - ok 🤷🏼‍♀️
    06.2025 biochem 👼
    08.2025 IUI
    2.2026 lipiodol
    TSH po lipiodolu 3,57
    Euthyrox 25 1x1
    💁🏼- wszystkie badania ok
  • mistyreal Koleżanka

Wysłany: 17 lipca, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majskoko wrote:
    Bardzo dziekuje za cieple slowa i zrozumienie, to na prawde duzo daje🤍

O widzisz czyli sa kolejki.. Krakow tez nie az tak daleko, ale blizej nam do Kato wiec jesli potem trzeba duzo jezdzic to chyba lepiej tam sprawdze. Moze zadzwonie podpytac- ciezko cos wybrac🫣

🩷

W różnych klinikach chyba różnie jest że środkami, więc warto faktycznie zadzwonić i zapytać ;)
    Też jeszcze tego nie przechodziłam, ale, jak tak czytałam, to wydaje mi się, że trochę tych badań i konsultacji jest przy okazji, więc pewnie lepiej wybrać bliższą klinikę, zwłaszcza, jeśli są w miarę podobne opinie i nie ma się jakiegoś wybranego specjalnie lekarza ;)

08.2026 - 13 cs
    09.2026 - IUI
  • Tofuszka Autorytet

Wysłany: 17 lipca, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    🌻 Dzydzy ja to sobie screena zrobiłam nawet haha, dziękuję za podpowiedzi i cieszę się że wam się udało ❤️

🌻 Majskoko tulę kochana. Co do klinik to nie jestem w stanie podpowiedzieć, szczególnie że ja z północy kraju. Trzymam za was kciuki 🫂

majskoko, dzydzy lubią tę wiadomość

💁🏻‍♀'97, 💁🏼‍♂'95
    🖤Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna, nieregularne cykle (26-38 dni)
    🖤Starania od 02.2025r.
    🌿Drożność 07/2026 ✅
    💊Leki: letrox, estrofem mite, duphaston
    💊Suple: NAC, D3, CoQ10, foliany, B12, Ovosicare fertility, l-arginina, żelazo, wit C, berberyna, olej z wiesiołka
    ⚖️ Waga (od 06/26): -4kg
  • majskoko Ekspertka

Wysłany: 17 lipca, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mistyreal wrote:
    🩷

W różnych klinikach chyba różnie jest że środkami, więc warto faktycznie zadzwonić i zapytać ;)
    Też jeszcze tego nie przechodziłam, ale, jak tak czytałam, to wydaje mi się, że trochę tych badań i konsultacji jest przy okazji, więc pewnie lepiej wybrać bliższą klinikę, zwłaszcza, jeśli są w miarę podobne opinie i nie ma się jakiegoś wybranego specjalnie lekarza ;)

Nie moglam wytrzymac, posluchalam Cie i zadzwonilam. W bocianie nie ma juz funduszy, list rezerwowa. W gyncentrum zapisali nas na wiyte w srode🫣 i jak sie zakwalifikujemy to nie musimy za nią juz placic. Jestem jeszcze w szoku, bo nie myslalam ze to tak szybko 😅🙈

Ostatnim razem dzien przed wizyta w klinice mialam pozytywny test ciazowy (LOL), byla to biochem- coz za ironia losu. Ciekawe jak bedzie teraz bo od poniedzialku mam testowac😂

@Tofuszka dziekuje!🤍

Gosiaczkova, Marcycha, Lisia00, mistyreal lubią tę wiadomość

💁🏼‍♀️35💁🏼36
    ⬇️-30kilo
    ANA3 - ok 🤷🏼‍♀️
    06.2025 biochem 👼
    08.2025 IUI
    2.2026 lipiodol
    TSH po lipiodolu 3,57
    Euthyrox 25 1x1
    💁🏼- wszystkie badania ok
  • Złośnica.m Ekspertka

Wysłany: 17 lipca, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majskoko wrote:

Jejku jakie to wszystko jest smutne 😞
    Naprawdę niektóre historie o upragnione dziecko są takie trudne... powodzenia ✊️

• Gosiaczkova Autorytet

Wysłany: 17 lipca, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majskoko wrote:
    Nie moglam wytrzymac, posluchalam Cie i zadzwonilam. W bocianie nie ma juz funduszy, list rezerwowa. W gyncentrum zapisali nas na wiyte w srode🫣 i jak sie zakwalifikujemy to nie musimy za nią juz placic. Jestem jeszcze w szoku, bo nie myslalam ze to tak szybko 😅🙈

Ostatnim razem dzien przed wizyta w klinice mialam pozytywny test ciazowy (LOL), byla to biochem- coz za ironia losu. Ciekawe jak bedzie teraz bo od poniedzialku mam testowac😂

@Tofuszka dziekuje!🤍

Jakie dokumenty trzeba mieć / badania by dostać refundację ?
    Może teraz też będziesz mieć pozytywny test, ale tym razem nie będzie to Biochem 🤞🏻😊

majskoko, Marcycha, mistyreal lubią tę wiadomość

Starania o 1🤱👶 od maja 2021

W międzyczasie puste 🥚 płodowe
    (łyżeczkowanie 9 tydz)

Psio-kocia mama 🐕 🐈

30.09.2021 -> ⏸
    1.10.2021 -> ⏸; beta 85,910 mIU/ml
    2.10.2021 -> beta 142,7 mIU/ml
    6.10.2021 -> 620 mIU/ml
    8.10.2021 -> pęcherzyk 5 mm 🥰
    ...
    12.05.2022 -> Majusia ur 35 tc 💖
    (Powikłana cc, leukocytoza i rosnące crp o nieokreślonym podłożu, niewydolność szyjki od 25 tc, nadreaktywność macicy, nadciśnienie w ciąży)

Kolejne starania o rodzeństwo dla 🐣 maj 2026
    7.2026 ciąża biochemiczna 💔

Amh 0,6 ng/ml❌
    FSH 8,5
    LH 4,03
    Estradiol ❌
    prolaktyna ❌
    DHEA-SO4 ❌
    testosteron ❌
    SHBG ✅
    17-OHP ❌
    androstendion ❌
    kortyzol ✅
    testosteron wolny ✅
  • Gilgotka Ekspertka

Wysłany: 17 lipca, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    20260717-192554.jpg

Dziewczyny test z teraz w poniedziałek lecę na bete

Maalwii, Tofuszka, dzydzy, aaandzia, Carlina, Słonecznik90, MiśkaK, Amelia96, majskoko, Kompotlinka, Marcycha, Lisia00, Madzialenka95, mistyreal, Dawdler34, Nigri, mommytobe, Gorzkax33333, xSmerfetkax lubią tę wiadomość

• Maalwii Autorytet

Wysłany: 17 lipca, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gilgotka wrote:
    20260717-192554.jpg

Zdecydowanie teraz widać cień bardzo mocno trzymam kciuki 🍀🤞🏼

• starania od 06.2025

➡️ 💁🏽‍♀️ M
    • Euthyrox 25
    • po owulacji Velenta

➡️💁🏼‍♂️
  • Gilgotka Ekspertka

Wysłany: 17 lipca, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak teraz jest kreska ciemniejsza. Aż nie dowierzam rano będzie pewnie jeszcze ciemniejsza

aaandzia, MiśkaK, Kompotlinka, Lisia00 lubią tę wiadomość

• Maalwii Autorytet

Wysłany: 17 lipca, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gilgotka wrote:
    Tak teraz jest kreska ciemniejsza. Aż nie dowierzam rano będzie pewnie jeszcze ciemniejsza

Myślę że do poniedziałku to beta już będzie pokaźna 😊

aaandzia, MiśkaK lubią tę wiadomość

• starania od 06.2025

➡️ 💁🏽‍♀️ M
    • Euthyrox 25
    • po owulacji Velenta

➡️💁🏼‍♂️
  • Carlina Ekspertka

Wysłany: 17 lipca, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gilgotka wrote:
    20260717-192554.jpg

Teraz to już naprawdę widać wyraźnie 😍 Kciuki za betę, można jutro też zrobić, w poniedziałek miałabyś już przyrost i więcej odpowiedzi 🤞

MiśkaK, Nigri lubią tę wiadomość

👦 Mama 1 Cudu ❤️
    🎀 Starania o rodzeństwo od 05.2023 (z przerwami)
    🕊️ CB 11.2024
    🩺 Monitoring owulacji ✔ | Progesteron ✔ | Hormony ✔ | Tarczyca ✔ | AMH ✔
    🦠 PCR 7 patogenów (-) | Biocenoza ✔
    👨 Seminogram + SDF ✔
    ❌ Niedrożny lewy jajowód
‹‹ 110 111 112 113 114 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ