Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Lipiec spędzę w stogu siana wyczaiłam tam bociana!🫰🫢
Odpowiedz

Lipiec spędzę w stogu siana wyczaiłam tam bociana!🫰🫢

Oceń ten wątek:
  • Tofuszka Autorytet

Wysłany: 20 lipca, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kompotlinka wrote:
    Ja mam wizytę za 1,5h. Lekki stresik jest. 🫣 Owulak minimalnie ciemniejszy, więc spodziewam się jutro piku. Zobaczymy jak się do tego będzie miał obraz USG.
    I jak wizyta?

💁🏻‍♀'97, 💁🏼‍♂'95
    🖤Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna, nieregularne cykle (26-38 dni)
    🖤Starania od 02.2025r.
    🌿Drożność 07/2026 ✅
    💊Leki: letrox, estrofem mite, duphaston
    💊Suple: NAC, D3, CoQ10, foliany, B12, Ovosicare fertility, l-arginina, żelazo, wit C, berberyna, olej z wiesiołka
    ⚖️ Waga (od 06/26): -4kg
  • Nigri Autorytet

Wysłany: 20 lipca, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz sprawdziłam nawet i pisze ze 2 dni po implantacji beta jest poniżej 5 , więc jeśli beta rośnie co dwa dni od 60-100% to nawet miała prawo ci taka wyjść. Tak na chłopska logikę 😉

Tofuszka, majskoko, Gosiaczkova, aaandzia, Kompotlinka, dzydzy, MiśkaK lubią tę wiadomość

PCOS, ENDO, IO

09.2025 początek starań
    04.07 ⏸️
  • Gorzkax33333 Autorytet

Wysłany: 20 lipca, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawdzicie? Dzisiejszy test dosyć mocny

https://ibb.co/BKY9DSJj

A porównując z ostatnimi:

https://ibb.co/fdM1K08j

Robiłam rano był negatyw, ten jest na wieczór

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca, 18:28

Nigri, aaandzia lubią tę wiadomość

🧑98'🧒97'

👶👣Chłopiec 2019' - stymulacja
    👼 Aniołek 2021' - naturalne
    👶👣Chłopiec 2022' - naturalne

Starania od: Czerwiec 2026 👣

IO, PCOS
    Cykle nieregularne:21-51 dni
    Leki 💊: Glucophage 1000XR
    Suplementy💊: Feristim, Witamina C, Żelazo
  • Tofuszka Autorytet

Wysłany: 20 lipca, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gorzkax33333 wrote:

No ten jest bardzo ciemny. Ja takie miałam max dzień przed pikiem i pod wieczór po piku. Trzymam kciuki za starania!

Gorzkax33333 lubi tę wiadomość

💁🏻‍♀'97, 💁🏼‍♂'95
    🖤Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna, nieregularne cykle (26-38 dni)
    🖤Starania od 02.2025r.
    🌿Drożność 07/2026 ✅
    💊Suple: NAC, D3, CoQ10, foliany, B12, Ovosicare fertility, l-arginina, żelazo, wit C, berberyna, olej z wiesiołka
  • Gilgotka Ekspertka

Wysłany: 20 lipca, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gorzkax33333 wrote:

Obstawiam że 2 nocy będzie pik. Sprawdź jeszcze po 22 bo u mnie to pik nagle sie pojawia

Kompotlinka lubi tę wiadomość

• Gorzkax33333 Autorytet

Wysłany: 20 lipca, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja byłam w szoku jak zobaczyłam ten test, rano był bardzo słaby, a tu nagle coś takiego, mam nadzieję że pójdzie to w parze ze wzrostem temperatury bo już miałam akcje że niby taki ciemny a temperatura nie rosła 🥺

🧑98'🧒97'

IO, PCOS
  • Gilgotka Ekspertka

Wysłany: 20 lipca, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaandzia wrote:
    Dokładnie tak samo myślę🍀 ja w pierwszej ciąży startowałam z 5,75. Trzymam kciuki za Ciebie Gilgotka
    A który to był dzień po owulacji

• aaandzia Autorytet

Wysłany: 20 lipca, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gilgotka wrote:
    A który to był dzień po owulacji

10 dpo miałam cień na teście 11 dpo robiłam betę z tego co pamiętam i później drugie badanie około 11 coś miałam, a potem beta już wystrzeliła :) to daaawno temu było, ale pierwszą betę pamiętam 😀

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca, 19:07

🙎🏻‍♀️91' 🧔🏻‍♂️94'
    9 latek na pokładzie
    09.2025 - cb💔
    07.2026- cb 💔
    starania od 06.2026

-niedoczynność tarczycy
  • Gorzkax33333 Autorytet

Wysłany: 20 lipca, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tofuszka wrote:
    No ten jest bardzo ciemny. Ja takie miałam max dzień przed pikiem i pod wieczór po piku. Trzymam kciuki za starania!
    Dziękuję kochana! Dzisiaj mam 16 dzień cyklu, od dwóch dni intensywnie dokucza mi prawy jajnik więc może coś się przestawiło

🧑98'🧒97'

IO, PCOS
  • Amelia96 Autorytet

Wysłany: 20 lipca, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero co pisałam że będę testować zgodnie z terminem, ale coś mnie tchnelo po pracy żeby zatestować, a ja jak już sobie coś postanowię to nie ma zmiłuj. Ale niestety jestem rozczarowana mogłam żyć te kilka dni w niewiedzy i nadziei a tak trochę mnie to podłamało :( eh.. niby człowiek wiedział, a jednak się łudził🤷

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca, 19:20

Starania od 2022
    Hashimoto, Endometrioza II st.
    💊💊💊 💊
    Eutyrox,
    Ascofer
    Olej z wiesiołka,
    Inozytol,
    Kwas foliowy metylowany,
    D3 4000
    Zioła Ojca Sroki 3
    Lametta,
    Ovitrelle,
    Cyclogest,
    Encorton,
    Acard
  • Ania Nowa tu Koleżanka

Wysłany: 20 lipca, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mi się wydaje , że taka niska beta to może być sam początek i najlepiej powtórzyć badanie.

Co prawda nie mam zbyt dużego doświadczenia w badaniu bety bo robiłam ją może ze 3 razy ogólnie ale nadzieja zawsze jest 🥰

Czy Wy też tak ostro wyszukujecie u siebie objawów ? 🤣🤣
    Ja mam wrażenie , że dzień po stosunku ja już mam objawy ciążowe 🤣

mistyreal, MiśkaK lubią tę wiadomość

• Tofuszka Autorytet

Wysłany: 20 lipca, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania po owu tak, ale tak od 6-7dpo

Ja dziś wam marudziłam jaki to mam zły śluz, a potem zobaczyłam taki płodno-podobny. Jeszcze mętny i mało rozciągliwy, ale coś się ruszyło, więc podziałaliśmy z mężem ☺️

Kompotlinka, Słonecznik90, aaandzia, Gorzkax33333, majskoko, Gosiaczkova, dzydzy, Elgenda, MiśkaK, mommytobe lubią tę wiadomość

💁🏻‍♀'97, 💁🏼‍♂'95
    🖤Starania od 02.2025r.
    🌿Drożność 07/2026 ✅
  • Kompotlinka Autorytet

Wysłany: 20 lipca, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie niestety złe wieści po USG. 😓 Polip macicy usuwamy rok temu odrósł... 🙄 Nie ukrywam, że mnie to trochę zmiotło, ale już jakoś doszłam do siebie i włączył się tryb działania.
    Dostałam skierowanie na histeroskopię, ale w połączeniu z laparoskopią, żeby od razu sprawdzić wszystko. Siadam więc na ławkę rezerowowych z nadzieją, że to właśnie nasza przyczyna niepowodzeń.

👩34 👦35 & 🐕 🐕
    10.25 start starań

👩
    08.25 histeroskopia (polipy)
    07.26 krew ✅️, USG - ponownie polip ❌️
    08.26 histerolaparoskopia- polip ✂️, poza tym wszystko ✅️

👦
    08.26 OAT ❌️
    10.26 konsultacja andro⏳️
  • Nigri Autorytet

Wysłany: 20 lipca, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam ankiete na tytuł sierpniowego wątku. Link wstawiony standardowo na dole pierwszego postu. Proszę o 3 wybory, będzie trudno wiem.😁
    Mam nadzieje że zapisałam wszystkie wymyślone przez was tytuły. No i myślę że głosowanie do 28 także bez pośpiechu. 😉

Tofuszka, Kompotlinka, majskoko, Dawdler34, MiśkaK, Lisia00 lubią tę wiadomość

PCOS, ENDO, IO

09.2025 początek starań
    04.07 ⏸️
  • Nigri Autorytet

Wysłany: 20 lipca, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kompotlinka wrote:
    U mnie niestety złe wieści po USG. 😓 Polip macicy usuwamy rok temu odrósł... 🙄 Nie ukrywam, że mnie to trochę zmiotło, ale już jakoś doszłam do siebie i włączył się tryb działania.
    Dostałam skierowanie na histeroskopię, ale w połączeniu z laparoskopią, żeby od razu sprawdzić wszystko. Siadam więc na ławkę rezerowowych z nadzieją, że to właśnie nasza przyczyna niepowodzeń.

Bardzo mi przykro, może tak być że to wina polipa. Ale życzę Ci żeby zaraz w pierwszym cyklu zaskoczyło na ⏸️. 😁

PCOS, ENDO, IO

09.2025 początek starań
    04.07 ⏸️
  • Tofuszka Autorytet

Wysłany: 20 lipca, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kompotlinko przykro mi 🫂 cieszę się że już weszłaś w tryb działania, mam nadzieję żeto właśnie ta brakująca cegiełka i jak polip zostanie usunięty to rach ciach i ujrzysz dwie kreseczki. Przesyłam moc przytulasów!

💁🏻‍♀'97, 💁🏼‍♂'95
    🖤Starania od 02.2025r.
    🌿Drożność 07/2026 ✅
  • Gorzkax33333 Autorytet

Wysłany: 20 lipca, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kompotlinka wrote:
    Przykro mi, mam nadzieję że jak usunięcie przeszkodę to raz dwa będziesz w ciąży 🤞

🧑98'🧒97'

IO, PCOS
  • majskoko Ekspertka

Wysłany: 20 lipca, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kompotlinka wrote:

🤍Kompotlinka dużo siły!🫂 Ale tak jak mówisz, moze wlasnie to jest ta przyczyna, super w takim razie, ze ktos to wybadal, usuną i oby sie wtedy juz wszystko poukladalo🫶🏻

💁🏼‍♀️35💁🏼36
    Po operacji bariatrycznej SLEEVE
    ⬇️-30kilo
    ANA2 1:1000
    ANA3 - ok 🤷🏼‍♀️
    06.2025 biochem 👼
    08.2025 IUI
    2.2026 lipiodol
    TSH po lipiodolu 3,57
    Euthyrox 25 1x1
    💁🏼- wszystkie badania ok
  • Dawdler34 Autorytet

Wysłany: 20 lipca, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kompotlinka wrote:
    Jak nie urok, to sr@czka. Przykro mi ale ważne, że masz tryb działania! Mam nadzieję, że szybko dostaniesz termin i wrócisz do gry!

👩‍💼91' 🧑‍💼80' + 🐕
    01.11.2025 - odstawienie antykoncepcji
    08.03.2026 - ⏸️
    28.03.2026 - 0.48cm ❤️ 6w
    04.04.2026 - 0.51cm 💔
    10.04.2026 - poronienie zatrzymane (farmakologia) 💔👼

🌈jeszcze będzie pięknie 🤞
  • Dawdler34 Autorytet

Wysłany: 20 lipca, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gilgotka, mam nadzieję, że to humorzasty kropek i potrzebuje nieco czasu. Koniecznie idź na bete w środę 🤞🫂

👩‍💼91' 🧑‍💼80' + 🐕
    01.11.2025 - odstawienie antykoncepcji
    08.03.2026 - ⏸️
    28.03.2026 - 0.48cm ❤️ 6w
    04.04.2026 - 0.51cm 💔
    10.04.2026 - poronienie zatrzymane (farmakologia) 💔👼

🌈jeszcze będzie pięknie 🤞
‹‹ 124 125 126 127 128 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ