Lipiec spędzę w stogu siana wyczaiłam tam bociana!🫰🫢
-
WIADOMOŚĆ
-
I jak wizyta?Kompotlinka wrote:Ja mam wizytę za 1,5h. Lekki stresik jest. 🫣 Owulak minimalnie ciemniejszy, więc spodziewam się jutro piku. Zobaczymy jak się do tego będzie miał obraz USG.💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna nieregularne cykle (26-38 dni)
Starania od 02.2025r.
Drożne oba jajowody
Leki: letrox, estrofem mite, duphaston
Suple: NAC, D3, CoQ10, foliany, B12, Ovosicare fertility, l-arginina, żelazo, wit C, berberyna, olej z wiesiołka
Waga od początku czerwca: -3kg
Cel na początek: -7kg -
Teraz sprawdziłam nawet i pisze ze 2 dni po implantacji beta jest poniżej 5 , więc jeśli beta rośnie co dwa dni od 60-100% to nawet miała prawo ci taka wyjść. Tak na chłopska logikę 😉
Tofuszka, majskoko, Gosiaczkova, aaandzia, Kompotlinka, dzydzy, MiśkaK lubią tę wiadomość
PCOS, ENDO, IO
09.2025 początek starań
04.07 ⏸️ -
No ten jest bardzo ciemny. Ja takie miałam max dzień przed pikiem i pod wieczór po piku. Trzymam kciuki za starania!Gorzkax33333 wrote:Sprawdzicie? Dzisiejszy test dosyć mocny
https://ibb.co/BKY9DSJj
A porównując z ostatnimi:
https://ibb.co/fdM1K08j
Robiłam rano był negatyw, ten jest na wieczór
Gorzkax33333 lubi tę wiadomość
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna nieregularne cykle (26-38 dni)
Starania od 02.2025r.
Drożne oba jajowody
Suple: NAC, D3, CoQ10, foliany, B12, Ovosicare fertility, l-arginina, żelazo, wit C, berberyna, olej z wiesiołka
Obstawiam że 2 nocy będzie pik. Sprawdź jeszcze po 22 bo u mnie to pik nagle sie pojawiaGorzkax33333 wrote:Sprawdzicie? Dzisiejszy test dosyć mocny
https://ibb.co/BKY9DSJj
A porównując z ostatnimi:
https://ibb.co/fdM1K08j
Robiłam rano był negatyw, ten jest na wieczór
Kompotlinka lubi tę wiadomość
-
Gilgotka wrote:A który to był dzień po owulacji
10 dpo miałam cień na teście 11 dpo robiłam betę z tego co pamiętam i później drugie badanie około 11 coś miałam, a potem beta już wystrzeliła
to daaawno temu było, ale pierwszą betę pamiętam 😀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca, 19:07
🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - bio chem 💔
starania od 05.2026
-niedoczynność tarczycy -
Dziękuję kochana! Dzisiaj mam 16 dzień cyklu, od dwóch dni intensywnie dokucza mi prawy jajnik więc może coś się przestawiłoTofuszka wrote:No ten jest bardzo ciemny. Ja takie miałam max dzień przed pikiem i pod wieczór po piku. Trzymam kciuki za starania!
-
Dopiero co pisałam że będę testować zgodnie z terminem, ale coś mnie tchnelo po pracy żeby zatestować, a ja jak już sobie coś postanowię to nie ma zmiłuj. Ale niestety jestem rozczarowana mogłam żyć te kilka dni w niewiedzy i nadziei a tak trochę mnie to podłamało
eh.. niby człowiek wiedział, a jednak się łudził🤷
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca, 19:20
Starania od 2022
Hashimoto, Endometrioza II st.
💊💊💊 💊
Eutyrox,
Ascofer,
Olej z wiesiołka,
Inozytol,
Kwas foliowy metylowany
Zioła Ojca Sroki 3
Leki stymulacyjne :
Lametta
Ovitrelle
Cyclogest
Encorton
Acard -
Też mi się wydaje , że taka niska beta to może być sam początek i najlepiej powtórzyć badanie.
Co prawda nie mam zbyt dużego doświadczenia w badaniu bety bo robiłam ją może ze 3 razy ogólnie ale nadzieja zawsze jest 🥰
Czy Wy też tak ostro wyszukujecie u siebie objawów ? 🤣🤣
Ja mam wrażenie , że dzień po stosunku ja już mam objawy ciążowe 🤣
mistyreal, MiśkaK lubią tę wiadomość
-
Ania po owu tak, ale tak od 6-7dpo
Ja dziś wam marudziłam jaki to mam zły śluz, a potem zobaczyłam taki płodno-podobny. Jeszcze mętny i mało rozciągliwy, ale coś się ruszyło, więc podziałaliśmy z mężem ☺️
Kompotlinka, Słonecznik90, aaandzia, Gorzkax33333, majskoko, Gosiaczkova, dzydzy, Elgenda, MiśkaK, mommytobe lubią tę wiadomość
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Starania od 02.2025r.
Drożne oba jajowody
U mnie niestety złe wieści po USG. 😓 Polip macicy usuwamy rok temu odrósł... 🙄 Nie ukrywam, że mnie to trochę zmiotło, ale już jakoś doszłam do siebie i włączył się tryb działania.
Dostałam skierowanie na histeroskopię, ale w połączeniu z laparoskopią, żeby od razu sprawdzić wszystko. Siadam więc na ławkę rezerowowych z nadzieją, że to właśnie nasza przyczyna niepowodzeń.
👩34 👦35 & 🐕 🐕
08.25 histeroskopia (polipy)
10.25 start starań
08.26 histerolaparoskopia (ponownie polip🙄) ⏳️ -
Zrobiłam ankiete na tytuł sierpniowego wątku. Link wstawiony standardowo na dole pierwszego postu. Proszę o 3 wybory, będzie trudno wiem.😁
Mam nadzieje że zapisałam wszystkie wymyślone przez was tytuły. No i myślę że głosowanie do 28 także bez pośpiechu. 😉
Tofuszka, Kompotlinka, majskoko, Dawdler34, MiśkaK, Lisia00 lubią tę wiadomość
PCOS, ENDO, IO
09.2025 początek starań
04.07 ⏸️ -
Kompotlinka wrote:U mnie niestety złe wieści po USG. 😓 Polip macicy usuwamy rok temu odrósł... 🙄 Nie ukrywam, że mnie to trochę zmiotło, ale już jakoś doszłam do siebie i włączył się tryb działania.
Dostałam skierowanie na histeroskopię, ale w połączeniu z laparoskopią, żeby od razu sprawdzić wszystko. Siadam więc na ławkę rezerowowych z nadzieją, że to właśnie nasza przyczyna niepowodzeń.
Bardzo mi przykro, może tak być że to wina polipa. Ale życzę Ci żeby zaraz w pierwszym cyklu zaskoczyło na ⏸️. 😁
PCOS, ENDO, IO
09.2025 początek starań
04.07 ⏸️ -
Kompotlinko przykro mi 🫂 cieszę się że już weszłaś w tryb działania, mam nadzieję żeto właśnie ta brakująca cegiełka i jak polip zostanie usunięty to rach ciach i ujrzysz dwie kreseczki. Przesyłam moc przytulasów!
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Starania od 02.2025r.
Drożne oba jajowody
Przykro mi, mam nadzieję że jak usunięcie przeszkodę to raz dwa będziesz w ciąży 🤞Kompotlinka wrote:U mnie niestety złe wieści po USG. 😓 Polip macicy usuwamy rok temu odrósł... 🙄 Nie ukrywam, że mnie to trochę zmiotło, ale już jakoś doszłam do siebie i włączył się tryb działania.
-
Kompotlinka wrote:U mnie niestety złe wieści po USG. 😓 Polip macicy usuwamy rok temu odrósł... 🙄 Nie ukrywam, że mnie to trochę zmiotło, ale już jakoś doszłam do siebie i włączył się tryb działania.
🤍Kompotlinka dużo siły!🫂 Ale tak jak mówisz, moze wlasnie to jest ta przyczyna, super w takim razie, ze ktos to wybadal, usuną i oby sie wtedy juz wszystko poukladalo🫶🏻
💁🏼♀️35💁🏼36
Po operacji bariatrycznej SLEEVE
⬇️-30kilo
ANA2 1:1000
ANA3 - ok 🤷🏼♀️
06.2025 biochem 👼
08.2025 IUI
2.2026 lipiodol
TSH po lipiodolu 3,57
Euthyrox 25 1x1
💁🏼- wszystkie badania ok -
Jak nie urok, to sr@czka. Przykro mi ale ważne, że masz tryb działania! Mam nadzieję, że szybko dostaniesz termin i wrócisz do gry!Kompotlinka wrote:U mnie niestety złe wieści po USG. 😓 Polip macicy usuwamy rok temu odrósł... 🙄 Nie ukrywam, że mnie to trochę zmiotło, ale już jakoś doszłam do siebie i włączył się tryb działania.
👩💼91' 🧑💼80' + 🐕
01.11.2025 - odstawienie antykoncepcji
08.03.2026 - ⏸️
28.03.2026 - 0.48cm ❤️ 6w
04.04.2026 - 0.51cm 💔
10.04.2026 - poronienie zatrzymane (farmakologia) 💔👼
🌈jeszcze będzie pięknie 🤞 -
Gilgotka, mam nadzieję, że to humorzasty kropek i potrzebuje nieco czasu. Koniecznie idź na bete w środę 🤞🫂👩💼91' 🧑💼80' + 🐕
01.11.2025 - odstawienie antykoncepcji
08.03.2026 - ⏸️
28.03.2026 - 0.48cm ❤️ 6w
04.04.2026 - 0.51cm 💔
10.04.2026 - poronienie zatrzymane (farmakologia) 💔👼
🌈jeszcze będzie pięknie 🤞