Lipiec spędzę w stogu siana wyczaiłam tam bociana!🫰🫢
-
WIADOMOŚĆ
-
Gorzkax33333 wrote:Jadę na sor...
Jezu czemu? To krwawienie jest aż takie mocne ?
Daj znać co się dzieje 🫂
mistyreal, Gorzkax33333 lubią tę wiadomość
Starania o 1🤱👶 od maja 2021
W międzyczasie puste 🥚 płodowe
(łyżeczkowanie 9 tydz)
Psio-kocia mama 🐕 🐈
30.09.2021 -> ⏸
1.10.2021 -> ⏸; beta 85,910 mIU/ml
2.10.2021 -> beta 142,7 mIU/ml
6.10.2021 -> 620 mIU/ml
8.10.2021 -> pęcherzyk 5 mm 🥰
...
12.05.2022 -> Majusia ur 35 tc 💖
(Powikłana cc, leukocytoza i rosnące crp o nieokreślonym podłożu, niewydolność szyjki od 25 tc, nadreaktywność macicy, nadciśnienie w ciąży)
Kolejne starania o rodzeństwo dla 🐣 maj 2026
7.2026 ciąża biochemiczna 💔
Amh 0,6 ng/ml❌
Endometrioza ❌❓
PCOS androgenowe ❌❓
FSH 8,5
LH 4,03
Estradiol ❌
prolaktyna ❌
DHEA-SO4 ❌
testosteron ❌
SHBG ✅
17-OHP ❌
androstendion ❌
kortyzol ✅
testosteron wolny ✅ -
Gorzkax33333 wrote:Dosyć mocne, nie wiem co się dzieje
Pisz od razu jak coś się dowiesz . Ja tak miałam w styczniu, środek cyklu a ja bardzo silne krwawienie ze skrzepami ( dwukrotnie silniejsze niż okres 2 tyg wcześniej) plus zapadnięty pęcherzyk owulacyjny 😶
Trzymam kciuki by wszystko było okWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca, 09:28
Gorzkax33333 lubi tę wiadomość
(łyżeczkowanie 9 tydz)
Psio-kocia mama 🐕 🐈
30.09.2021 -> ⏸
6.10.2021 -> 620 mIU/ml
...
(Powikłana cc, leukocytoza i rosnące crp o nieokreślonym podłożu, niewydolność szyjki od 25 tc, nadreaktywność macicy, nadciśnienie w ciąży)
Amh 0,6 ng/ml❌
Endometrioza ❌❓
PCOS androgenowe ❌❓
FSH 8,5
LH 4,03
Estradiol ❌
prolaktyna ❌
DHEA-SO4 ❌
testosteron ❌
SHBG ✅
17-OHP ❌
androstendion ❌
kortyzol ✅
testosteron wolny ✅ -
Witam . Ja dostałam w sobotę okres więc trzeba działać dalej. W weekend mnie nie było bo pojechaliśmy nad jeziorko trochę sie odstresować
Gorzkax33333- Jezu dawaj znać, trzymam kciuki by to nie było nic poważnego. Wracaj do nas z dobrymi wieściami. Dziwna sprawa takie krwawienie zaraz po owulacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca, 09:18
Gorzkax33333 lubi tę wiadomość
-
Gosiaczkova wrote:Dziękuję, tak się zakręciłam, że nie bylam pewna 🙈 a chodziłaś na monitoring żeby mieć pewność owulacji ?
Tak. Miałam monitoring. Zawsze w 16 dc i było już po. Moje owulacje są 14/15 dzień.
Gosiaczkova lubi tę wiadomość
06.2024 Starania
11.2025 Drożność
12.2025 Stymulacja
04.2026 KIR AA i wdrożenie accofil
05.2026 beta 6,3 - pierwszy raz w życiu pozytywna beta. Po dwóch dniach spadek 2,8 💔
06.2026 nieudany cykl accofil i encorton
07.2026 cykl naturalny z accofil, w oczekiwaniu na testowanie -
💞Dawdler34 - w końcu się nam uda ❤️ może sierpień przyniesie troszkę szczęścia 😇
💞Gorzkax33333 trzymaj się, oby to nie było nic groźnego 🥺
Gorzkax33333, Dawdler34 lubią tę wiadomość
💁🏽♀️26
Starania od 09.2025
11.2025 ⏸️
12.2025 poronienie 8+1 💔👼🏻
⏳
Czekamy na Ciebie cudzie... -
Gorzka o jeju..mam nadzieję że jednak wszystko będzie w porządku 🙏🙏 jesteśmy z tobą myślami
☀️mommytobe przytulam 🫂 ale nie puszczam jeszcze kciuków
☀️Gosiaczkova życzę gorących starań 🔥🫢
☀️mistyreal, miśka 🫂🫂 przykro mi
☀️Ania Nowa Tu jeszcze piłka w grze 🫰🫰🫰
☀️Dawdler34 brak objawów to też czasem objaw 🫢 powiem ci że w poprzednim cyklu czułam dużo objawów i ciąży nie było. a w tym cyklu dosłownie nic nie wyczułam, ani owulacji, ani pms, ani objawów ciążowych, a kreski były. więc kochana na spokojnie jeszcze nic nie jest stracone ❤️ trzymam za ciebie kciuki
U mnie aktualizacja taka, że dla sportu sikam na test, bo jakoś się martwię i wolę się upewnić, że te kreski tam są 🫣
I jestem też po drugiej becie, o 18 ma być wynik.
Konzzdi, Gosiaczkova, MiśkaK, mistyreal, Gorzkax33333, Nigri, Kompotlinka, mommytobe, Glorietka, Lisia00 lubią tę wiadomość
starania od 06.2026
🙋♀️29 🙋🏻♂️28 + 🐈🐈⬛🐈
23.07 ⏸️ 🥹
24.07 beta 221 mIU/mL -
Trzymam kciuki za wynik betyxSophie wrote:Gorzka o jeju..mam nadzieję że jednak wszystko będzie w porządku 🙏🙏 jesteśmy z tobą myślami
☀️Dawdler34 brak objawów to też czasem objaw 🫢 powiem ci że w poprzednim cyklu czułam dużo objawów i ciąży nie było. a w tym cyklu dosłownie nic nie wyczułam, ani owulacji, ani pms, ani objawów ciążowych, a kreski były. więc kochana na spokojnie jeszcze nic nie jest stracone ❤️ trzymam za ciebie kciuki
U mnie aktualizacja taka, że dla sportu sikam na test, bo jakoś się martwię i wolę się upewnić, że te kreski tam są 🫣
Nigri, xSophie lubią tę wiadomość
-
xSophie wrote:Gorzka o jeju..mam nadzieję że jednak wszystko będzie w porządku 🙏🙏 jesteśmy z tobą myślami
Trzymamy kciuki za piękny przyrost ✊🏻✊🏻
Nigri, xSophie lubią tę wiadomość
(łyżeczkowanie 9 tydz)
Psio-kocia mama 🐕 🐈
30.09.2021 -> ⏸
6.10.2021 -> 620 mIU/ml
...
Amh 0,6 ng/ml❌
Endometrioza ❌❓
PCOS androgenowe ❌❓
FSH 8,5
LH 4,03
Estradiol ❌
prolaktyna ❌
DHEA-SO4 ❌
testosteron ❌
SHBG ✅
17-OHP ❌
androstendion ❌
kortyzol ✅
testosteron wolny ✅ -
Mommytobe jeszcze jest nadzieje

Elgenda aż mam ciary jak czytałam historię ;o i wzruszyłam się ;(
Glorietka kciuki żeby szybko się udało!
Sophie czuję, że będzie piękny przyrost !
Gorzka dawaj znać ;(
Elgenda, Gorzkax33333, xSophie, mommytobe, Glorietka lubią tę wiadomość
🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - bio chem 💔
starania od 05.2026
-niedoczynność tarczycy -
Gajek wrote:Glukozę niby mam opanowana choć zobaczymy co powie jutro diabetolog. Niestety problem mam z insuliną która 2 tygodnie temu wystrzeliła w kosmos i w trakcie krzywej zamiast spaść to tylko rosła co wskazuje że mam problem z glikemia reaktywna czy jakoś tam wg ejaja.
A to by wyjaśniało dużo czemu takie cyklePCOS, ENDO, IO
09.2025 początek starań
04.07 ⏸️ -
Dziewczynki przytulam za biele i małpy
Sophie kciuki za wysoki wynik🤞
Gorzka ale to był jakiś krwotok? Wow mega dziwne
Co do gór to ja raczej team morze + góry żeby się popluskać z pięknymi widokami
U mnie koniec małpy czyli zaraz bardziej ekscytująca część cyklu - robienie owulaków, przynajmniej na nich są zawsze dwie kreski 🥲
Gorzkax33333, MiśkaK, mistyreal, xSophie, Lucy_26, mommytobe lubią tę wiadomość
🎀94 +👔 91
7cs
02.26 biochem 💔
03.26 biochem 💔
Pai 1 homo
Hashimoto euthyrox 50
Duphaston od 2dpo -
Ja po wizycie u diabetologa jeszcze bardziej załamana niż wcześniej. Zwiększyła mi dawkę metforminy do 2g, kazała zwiększyć aktywność fizyczna i zmodyfikowała mi trochę dietę. Mam zgłosić się za 2 miesiące. Ale mówi że raczej i tak przejdę na ozempik bo daje małe szanse na poprawę wyników bez niego. Kazała wstrzymać się że staraniami. Mówi że za 2 miesiące damy ozempik, pobierze pani z 6 miesięcy / rok, odstawiamy na 2 miesiące i dopiero będzie można się starać. Szczerze nie wiem czy jej słuchać, bardzo nie chcę odstawiać starań choć ona mówi że nie mam szans na owulację z taką insulina. Mówi że nie schludne bez ozempiku a bez schudnięcia nie zajde w ciążę przy takiej insulinie. Nie wiem czy zapisać się znowu do mojej ginekolog czy co robić💃28 | 🕺32 | 🐶
Starania od 06/2026 - 1cs
IO, Pcos, niedoczynność tarczycy
3 lata brania tabletek antykoncepcyjnych
Przed ta cykle bezowulacyjne, torbiele jajnika
Przed ta cykle 30-70 dni
Leki- metformina 2000mg, symfaxin 37,5, euthyrox 50/75, biblok 2,5
Suple - fertistim+nac/prenacaps ovi, omega 3, zincas forte, selen, metylo-b12, magnez, sanprobi super formula, maślan sodu,essentiale max, witamina e, d3, kwas foliowy -
Tak, dwa dni po wizycie u ginekologa bolało mnie podbrzusze,wczoraj pojawiła się krew, po nocy wylałam cały kubeczek krwi, później po 2h kolejne pół kubeczka, mój mnie zawiózł bo myślał że może torbiel jakaś pękłaFoggy wrote:Dziewczynki przytulam za biele i małpy
Sophie kciuki za wysoki wynik🤞
Gorzka ale to był jakiś krwotok? Wow mega dziwne
Co do gór to ja raczej team morze + góry żeby się popluskać z pięknymi widokami
U mnie koniec małpy czyli zaraz bardziej ekscytująca część cyklu - robienie owulaków, przynajmniej na nich są zawsze dwie kreski 🥲 -
Gajek wrote:Ja po wizycie u diabetologa jeszcze bardziej załamana niż wcześniej. Zwiększyła mi dawkę metforminy do 2g, kazała zwiększyć aktywność fizyczna i zmodyfikowała mi trochę dietę. Mam zgłosić się za 2 miesiące. Ale mówi że raczej i tak przejdę na ozempik bo daje małe szanse na poprawę wyników bez niego. Kazała wstrzymać się że staraniami. Mówi że za 2 miesiące damy ozempik, pobierze pani z 6 miesięcy / rok, odstawiamy na 2 miesiące i dopiero będzie można się starać. Szczerze nie wiem czy jej słuchać, bardzo nie chcę odstawiać starań choć ona mówi że nie mam szans na owulację z taką insulina. Mówi że nie schludne bez ozempiku a bez schudnięcia nie zajde w ciążę przy takiej insulinie. Nie wiem czy zapisać się znowu do mojej ginekolog czy co robić
Ja bym jednak to zalecenie skonsultowała z ginekolog. Już nie jeden raz słyszałam jak diabetolog pierdzielo głupoty.🤷♀️
mistyreal lubi tę wiadomość
PCOS, ENDO, IO
09.2025 początek starań
04.07 ⏸️ -
Gajek wrote:Ja po wizycie u diabetologa jeszcze bardziej załamana niż wcześniej. Zwiększyła mi dawkę metforminy do 2g, kazała zwiększyć aktywność fizyczna i zmodyfikowała mi trochę dietę. Mam zgłosić się za 2 miesiące. Ale mówi że raczej i tak przejdę na ozempik bo daje małe szanse na poprawę wyników bez niego. Kazała wstrzymać się że staraniami. Mówi że za 2 miesiące damy ozempik, pobierze pani z 6 miesięcy / rok, odstawiamy na 2 miesiące i dopiero będzie można się starać. Szczerze nie wiem czy jej słuchać, bardzo nie chcę odstawiać starań choć ona mówi że nie mam szans na owulację z taką insulina. Mówi że nie schludne bez ozempiku a bez schudnięcia nie zajde w ciążę przy takiej insulinie. Nie wiem czy zapisać się znowu do mojej ginekolog czy co robić
skonsultowałabym z ginekolog....ale mi ogólnie ciężko zaufać lekarzom już nie raz się przejechałam, więc dla własnego spokoju bo jednak ta diabetolog poszalała z czasem odłożenia starań..
Dawdler34, Nigri lubią tę wiadomość
🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - bio chem 💔
starania od 05.2026
-niedoczynność tarczycy