Lipiec spędzę w stogu siana wyczaiłam tam bociana!🫰🫢
-
WIADOMOŚĆ
-
Przytulam. 🫂🫂Xena89 wrote:Dzięki dziewczyny! Tym razem nie udało się. Wczoraj było popłakane no ale dziś nowy dzień i powoli zaczynam się godzić z inna wizja niż naturalnie, w czwartek wizyta w klinice i będziemy ruszać z ivf. Juz półtora roku bezskutecznych starań i 2 poronienia to najwyższa pora, bo bardzo źle psychicznie to znoszę, zwłaszcza, że nie mamy jeszcze żadnego dziecka.
Za wszystkie trzymam mocno kciuki i liczę na jak najwięcej podwójnych kresek w tym miesiącu! ❤️
Czasem po prostu trzeba pomóc naturze, oby szybko Wam się udało tą drogą osiągnąć cel. 🤞😉
Nigri lubi tę wiadomość
👩34 👦35 & 🐕 🐕
starania od 10.25 -
Czekasz na dziewczynkę czy jest dla Was obojętna płeć?Gorzkax33333 wrote:Ja mam dwóch synów, jeden 7 lat a drugi 4, zawsze miałam marzenie mieć dwójkę dzieci ale coś mi się przestawiło i tak jak powiedziałam mojemu że już więcej nie, tak od miesięcy go katuje że chce trzecie 😂 jestem po jednym poronieniu, może stąd odczucie braku tej trzeciej osoby
-
Xena89 wrote:Dzięki dziewczyny! Tym razem nie udało się. Wczoraj było popłakane no ale dziś nowy dzień i powoli zaczynam się godzić z inna wizja niż naturalnie, w czwartek wizyta w klinice i będziemy ruszać z ivf. Juz półtora roku bezskutecznych starań i 2 poronienia to najwyższa pora, bo bardzo źle psychicznie to znoszę, zwłaszcza, że nie mamy jeszcze żadnego dziecka.
Za wszystkie trzymam mocno kciuki i liczę na jak najwięcej podwójnych kresek w tym miesiącu! ❤️
Trzymam kciuki żeby udało sie IVF -
Chciałabym dziewczynkę, idziemy kalendarzem chińskim bo się u nas sprawdza, idiotyczne wiem 😂 ale jak będzie trzeci chłopak to tez będę szczęśliwa bo już wiem co z czym 😊Złośnica.m wrote:Czekasz na dziewczynkę czy jest dla Was obojętna płeć?
Nigri, Elgenda, xSophie lubią tę wiadomość
-
U mnie tez byloby 8 lat przerwy, to doslownie jak miec pierwsze patrzac na to, ze czasem z tym osmiolatkiem tak trudno sie dogadac ze zdecydowanie niemowle jest latwiejsze w obsludze 😅
Rowniez polecam suszarke bebnowa, to jest zycie a przy wyprawce must have
Trzymam kciuki za bety i dwie kreseczki 🤞🏻
Szukam jakiegos lasta na urlop najlepiej teraz z dnia na dzien, trzymajcie za mnie kciuki oby sie cos trafilo 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca, 08:16
Kompotlinka, aaandzia, Maalwii, Nigri, Carlina, Tofuszka, MiśkaK, Słonecznik90, Marcycha lubią tę wiadomość
09/25 -początek starań
🩸 28-35
TSH ✔️
FSH, LH, Estradiol ✔️
Czynnik męski ❌ -
J.ss wrote:U mnie tez byloby 8 lat przerwy, to doslownie jak miec pierwsze patrzac na to, ze czasem z tym osmiolatkiem tak trudno sie dogadac ze zdecydowanie niemowle jest latwiejsze w obsludze 😅
Szukam jakiegos lasta na urlop najlepiej teraz z dnia na dzien, trzymajcie za mnie kciuki oby sie cos trafilo 😁
Suszarka ratuje życie 😅
My wakacje tylko na lasta szukamy zazwyczaj, powodzenia ! Fajne teraz są oferty na Grecję i Bułgarię, co kto woli:p
Dziewczyny tulę za biele 🫂
U mnie oczywiste , że biało 8 dpo
I czekamy na bete Nigri i Shaylen 🍀🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - bio chem 💔
starania od 05.2026
-niedoczynność tarczycy -
polecam strone fly pl,J.ss wrote:U mnie tez byloby 8 lat przerwy, to doslownie jak miec pierwsze patrzac na to, ze czasem z tym osmiolatkiem tak trudno sie dogadac ze zdecydowanie niemowle jest latwiejsze w obsludze 😅
Szukam jakiegos lasta na urlop najlepiej teraz z dnia na dzien, trzymajcie za mnie kciuki oby sie cos trafilo 😁
my też zazwyczaj na lasta szukamy, ale to już nie te lasty co kiedyś hehe
👩31 🧒29
♀️
* zmagam się z plamieniami od 7dpo do @
* macica dwurożna
♂️
Morfologia pl. 1%
Starania od 09.25 - 11cs -
aaandzia wrote:To tak jak u mnie tylko 9 lat przerwy, ja to się cieszę, że wszystko od nowa będę kupować 😅
Mnie ekscytuje ta myśl. Ale najbardziej nie mogę się doczekać kiedy córce powiem, zawsze marzyła o rodzeństwie do tej pory wszystkim mówi że by chciała. Wiadomo wcześniej nie było takiej opcji przez różne rzeczy ale teraz. Zawsze się zastanawiam jak jej to powiedzieć i kiedy.
aaandzia, Tofuszka, Gosiaczkova, Słonecznik90, Marcycha lubią tę wiadomość
PCOS, ENDO, IO
09.2025 początek starań -
Kompotlinka wrote:🌸 Nigri 🌸 shaylen kciuki za bety! 🤞🤞 Czekam z niecierpliwością. 😁
Dziewczyny wiecie ja dopiero wstałam, tak mi dzisiaj ciężko wstać ze gdyby nie to iż mój brzuch burczy to pewnie bym nie wstała. Nie wiem czy dojadę na tą betę dzisiaj 🫣
Dobrze że nie muszę iść do pracy, dlatego betę będę musiała zrobić jak dzisiaj nie zdążę w środę 🫤PCOS, ENDO, IO
09.2025 początek starań -
Ja w sumie nigdy na lasta nie lecialam, to bylby nasz pierwszy raz bo zawsze mialam duzo wczesniej kupione ale oczywiscie myslalam ze bede w ciazy i ciagle to odkladalam a teraz mam urlop, a czuje jakby moje zycie delikatnie stracilo sens bo nie czekam na żadną wycieczkę 😂
Kamila, dzieki, zaraz obczajam 😁
09/25 -początek starań
🩸 28-35
TSH ✔️
FSH, LH, Estradiol ✔️
Czynnik męski ❌ -
Postanowiłam, że idę dzisiaj do ginekologa. Jeszcze poczytałam jak liczycie te dpo i sama nie wiem 🤣
W każdym razie plamienie miałam bardzo skąpe, przed 2 dni, w trakcie tego też ciągnął mnie jajnik lekko. Ciąża na 99% to nie jest ale google mnie nastraszyło okropnymi torbielami, skrętem jajnika itp xD mam nadzieję, że ginekolog trochę mnie uspokoi lub chociaż powie, co tam się zadziało ;(
mistyreal lubi tę wiadomość
👩💼91' 🧑💼80' + 🐕
01.11.2025 - odstawienie antykoncepcji
08.03.2026 - ⏸️
28.03.2026 - 0.48cm ❤️ 6w
04.04.2026 - 0.51cm 💔
10.04.2026 - poronienie zatrzymane (farmakologia) 💔👼
🌈jeszcze będzie pięknie 🤞 -
Słonecznik90 wrote:To ja byłam przekonana,że jeżeli jest pik,to będzie owu🙈
Ja nawet nie będę się bawić w mierzenie temperatury,bo u mnie pobudki są co chwilę.
Cykle mam raczej regularne,od grudnia co 29 dni
Jeżeli masz regularne cykle to z dużym prawdopodobieństwem można założyć, że ta owulacja występuje i że jest to właśnie 1 dzień po piku. Tak na oko 😉
Słonecznik90 lubi tę wiadomość
💃35 |🕺37 | 👶 5
Nieregularne starania od czerwca 2023 do listopada 2024(10 cs)
Obecnie powrót do starań od 05.2026
Diagnoza in progress... -
Nadal brak @ i kolejny test negatywny. Chyba zaczynam podejrzewać, że wróciły mi długie cykle, które miałam przed braniem antykoncepcji. Tabletki brałam około 4 lata. Po odstawieniu miałam może ze dwa w miarę regularne cykle, a teraz wygląda na to, że znowu wszystko się rozjechało. Podejrzewam, że @ przyjdzie dopiero około 40 dc, tak jak kiedyś. Oby tylko te nieregularne cykle nie wróciły na stałe. 🥺
-
ja kocham lastyJ.ss wrote:Ja w sumie nigdy na lasta nie lecialam, to bylby nasz pierwszy raz bo zawsze mialam duzo wczesniej kupione ale oczywiscie myslalam ze bede w ciazy i ciagle to odkladalam a teraz mam urlop, a czuje jakby moje zycie delikatnie stracilo sens bo nie czekam na żadną wycieczkę 😂
Kamila, dzieki, zaraz obczajam 😁
kiedyś wykupiliśmy lasta w czwartek o 23:00, a następnego dnia mieliśmy wylot o 09:00 hehe 
no i płaciłam za zakynthos 1600zł za all inclusive hehe
trzymam kciuki żeby się udało znaleźc coś super
J.ss lubi tę wiadomość
👩31 🧒29
♀️
* zmagam się z plamieniami od 7dpo do @
* macica dwurożna
♂️
Morfologia pl. 1%
Starania od 09.25 - 11cs