Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Lipiec spędzę w stogu siana wyczaiłam tam bociana!🫰🫢
Odpowiedz

Lipiec spędzę w stogu siana wyczaiłam tam bociana!🫰🫢

Oceń ten wątek:
  • J.ss Autorytet

Wysłany: 6 lipca, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila, a masz jakies dni w ktore szukasz czy czysty przypadek? Gdzies czytalam ze poniedzialki i sroda to najlepsze lasty ale nie wiem 😁

09/25 -początek starań
    🩸 28-35
    TSH ✔️
    FSH, LH, Estradiol ✔️
    Czynnik męski ❌
  • KamilaAnt2026 Ekspertka

Wysłany: 6 lipca, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.ss wrote:
    Kamila, a masz jakies dni w ktore szukasz czy czysty przypadek? Gdzies czytalam ze poniedzialki i sroda to najlepsze lasty ale nie wiem 😁
    nie mam :( ja po prostu namiętnie odświeżałam. Koleżanka w zeszłym roku wyhaczyła Majorke za chyba 4,5k za 2 osoby, a wczensiej prawie 7k kosztowała, ale wyświetliło s9ię to tylko na jedyne 30min 🙈

J.ss lubi tę wiadomość

👩31 🧒29

♀️
    * zmagam się z plamieniami od 7dpo do @
    * macica dwurożna

♂️
    Morfologia pl. 1%

Starania od 09.25 - 11cs
  • aaandzia Autorytet

Wysłany: 6 lipca, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KamilaAnt2026 wrote:
    ja kocham lasty :D kiedyś wykupiliśmy lasta w czwartek o 23:00, a następnego dnia mieliśmy wylot o 09:00 hehe :)

no i płaciłam za zakynthos 1600zł za all inclusive hehe
    trzymam kciuki żeby się udało znaleźc coś super :)

Takie najlepsze, dwa lata temu kupiłam lasta wieczorem i o 5 był wylot 😅😅😅 Na Krete tydzień all inclusive 2400 za dwie osoby

KamilaAnt2026 lubi tę wiadomość

🙎🏻‍♀️91' 🧔🏻‍♂️94'
    9 latek na pokładzie
    09.2025 - bio chem 💔
    starania od 05.2026

-niedoczynność tarczycy
  • Tofuszka Autorytet

Wysłany: 6 lipca, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carlina wrote:
    Pik lh to tylko informacja, że organizm przygotowuje się do owulacji, niektóre źródła podają, że może ona nastąpić nawet do 48h po piku lh, a u dziewczyn które mają nieregularne, długie cykle takie piki lh mogą się pojawiać kilka razy w cyklu, a do owulacji może nie dochodzić. Innymi słowy organizm startuje, ale to czy owulacja była i mniej więcej kiedy określa skok temperatury i utrzymywanie się wyższych temperatur przez co najmniej trzy dni. I wtedy taki pierwszy dzień wyższej temperatury to jest 1dpo.
    Z tą temperaturą to nie do końca. U niektórych temperatura nie rośnie nagle z dnia na dzień, tylko wzrasta powoli przez 2-3 dni. Ja zwykle miałam nagły skok temperatury, ale w ostatnim cyklu właśnie rosła mi tak powoli (ale codziennie była nieco wyższa - rosła tak o 0.1°C dziennie). Pierwszy raz tak miałam, więc poczytałam sobie ☺️

Carlina lubi tę wiadomość

💁🏻‍♀'97, 💁🏼‍♂'95
    Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna nieregularne cykle długości 26-38 dni.
    Starania od 02.2025r.

Leki: letrox, estrofem mite, duphaston

Sono-HSG 15.07 🤞
  • Elgenda Ekspertka

Wysłany: 6 lipca, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    🌼xSophie przyjdzie taki moment, że bez lęku będziesz przeglądać ubranka 💕
    🌼Xena89 tulę 🫂 dobrze, że macie plan działania, to najważniejsze:) daj znać w czwartek po wizycie jak było ❤️
    🌼Aenu 🫂🫂🫂🫂
    🌼Nigri, przekazanie informacji dziecku o rodzeństwie musi być ekscytujące:D tym bardziej jak bardzo chce rodzeństwa

A odnośnie do mówienia rodzinie - oczywiście widziałam masę podobnych treści w necie, gdzie daje się dziadkom pudełka ze śpioszkami itd. Tylko zastanawiam się, czy to w ogóle jest realnie do zrobienia? 😂 kiedy się chodzi na betę, później usg, później zastanawianie się czy wszystko będzie dobrze. Jakoś tego nie widzę??

Suszarka bębnowa odmienia życie - nawet bez dziecka 😄

Ja najbardziej lubię polskie morze i we wrześniu tam spędzimy urlop 💕 spacery z pieskiem, oglądanie tureckich seriali, teleturniejów, jedzenie i spanie. A naprawdę regularnie myślimy dokąd polecieć 😂

U mnie dzisiaj zmęczenie, od tygodnia - chciałabym powrotu sił witalnych. Dzisiaj idziemy na basen, to się trochę rozruszam.

mistyreal, aaandzia, xSophie, Słonecznik90, Nigri lubią tę wiadomość

33👱‍♀️ 34👨‍🦱

Początek starań: maj 2026

Zdiagnozowane: PCOS androgenowe + niedoczynność tarczycy + IO, hipercholesterolemia

Leki: Letrox 125, Ezen 10
    Wcześniej dodatkowo: Yasmin + Spironol 50

69 kg, 168 cm wzrostu

Wysłany: 6 lipca, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @ aaandzia --- szoooook jaka cena, my w zesżłym roku 2800zł ale za osobe 😱😱😱😱

@Elgenda a gdzie jeździsz nad polskie morze?

powiem wam ze mieszkam od zawsze blisko morza, a nie kąpałam się już chyba z ładnych 5 lat w polskim morzu, bo pogoda jest fatalna 🙈i woda sie nie nagrzewa

👩31 🧒29

♀️
    * macica dwurożna

♂️
    Morfologia pl. 1%

Starania od 09.25 - 11cs
  • Tofuszka Autorytet

Wysłany: 6 lipca, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aenu wrote:
    Nadal brak @ i kolejny test negatywny. Chyba zaczynam podejrzewać, że wróciły mi długie cykle, które miałam przed braniem antykoncepcji. Tabletki brałam około 4 lata. Po odstawieniu miałam może ze dwa w miarę regularne cykle, a teraz wygląda na to, że znowu wszystko się rozjechało. Podejrzewam, że @ przyjdzie dopiero około 40 dc, tak jak kiedyś. Oby tylko te nieregularne cykle nie wróciły na stałe. 🥺
    Aenu, a kiedy odstawiłaś antykoncepcję? I jakie suple bierzesz?
    Pytam bo moja historia jest podobna (tabsy 4 lata potem 3 miesiące regularnych cykli, potem się rozjechały) i może będę w stanie coś podpowiedzieć, bo chyba zaczynam w końcu ogarniać normowanie cykli

Nigri lubi tę wiadomość

💁🏻‍♀'97, 💁🏼‍♂'95
    Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna nieregularne cykle długości 26-38 dni.
    Starania od 02.2025r.

Sono-HSG 15.07 🤞
  • Tofuszka Autorytet

Wysłany: 6 lipca, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KamilaAnt2026 wrote:

powiem wam ze mieszkam od zawsze blisko morza, a nie kąpałam się już chyba z ładnych 5 lat w polskim morzu, bo pogoda jest fatalna 🙈i woda sie nie nagrzewa

Dla mnie morze co roku must have. Od lat tylko jednego lata nie byłam. Ja bardzo lubię mniejsze wioski na Mierzei Wiślanej - co prawda zwykle jest z półtora kilometra z wioski do plaży, ale za to ludzi mniej. A pole namiotowe można wyczaić niemal przy plaży

💁🏻‍♀'97, 💁🏼‍♂'95
    Starania od 02.2025r.

Sono-HSG 15.07 🤞
  • Tofuszka Autorytet

Wysłany: 6 lipca, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak się z tematami rozkręciłyście że ciężko nadrabiać jak wchodzę 2-3 razy dziennie 😂

Ja melduję dziś mocniejsze plamienie, więc jutro pewnie przyjdzie małpa. Myślę 🌼Nigri że możesz mi już ją wpisać. Tu się nic więcej nie wydarzy

Tymczasem życzę wszystkim miłego dzionka, owocnych starań oraz wielu pozytywnych testów i dobrych wyników bety ❤️

aaandzia, MiśkaK, Słonecznik90, Gosiaczkova, Nigri lubią tę wiadomość

💁🏻‍♀'97, 💁🏼‍♂'95
    Starania od 02.2025r.

Sono-HSG 15.07 🤞
  • dzydzy Ekspertka

Wysłany: 6 lipca, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KamilaAnt2026 wrote:
    @ aaandzia --- szoooook jaka cena, my w zesżłym roku 2800zł ale za osobe 😱😱😱😱

O to musze ci powiedzieć że w tym roku podczas tych upałów morze było turbo cieple (jak na Bałtyk oczywiście ;)) Mówię konkretnie o Półwyspie Helskim.

My co roku „wakacje” nad polskim morzem, ok 6 tyg. Tylko to z pracą zdalną więc wakacje po 16:00 😅
    Z roku na rok coraz mniej ludzi, ale ceny są już tak odjechane że się wogole nie dziwie. Taniej można za granicę pojechać.

Lasty też uwielbiamy 😍 ale w tym roku na jesień marzy mi się Japonia tylko strach takie bilety kupować jak niewiadomo czy w ciąży zaraz nie będę 🙈

KamilaAnt2026, aaandzia, mistyreal, Nigri lubią tę wiadomość

👩🏻36 lat 👦🏻36 lat
    starania od 02.2026

Wysłany: 6 lipca, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzydzy wrote:
    O to musze ci powiedzieć że w tym roku podczas tych upałów morze było turbo cieple (jak na Bałtyk oczywiście ;)) Mówię konkretnie o Półwyspie Helskim.

My co roku „wakacje” nad polskim morzem, ok 6 tyg. Tylko to z pracą zdalną więc wakacje po 16:00 😅
    Z roku na rok coraz mniej ludzi, ale ceny są już tak odjechane że się wogole nie dziwie. Taniej można za granicę pojechać.

Lasty też uwielbiamy 😍 ale w tym roku na jesień marzy mi się Japonia tylko strach takie bilety kupować jak niewiadomo czy w ciąży zaraz nie będę 🙈
    Własnie tak myślałam że pewnie morze ciepłe, ale w aucie popsuła mi się klimatyzacja , a odkąd sie przeprowadziłam to mam z niecałą godzinkę nad morze, ale i tak nie chciałam zemdleć w drodze na nie haha, no ale teraz żałuje, że nie pojechałam, bo oczywiście już pogoda zrobiła się jesienna 👍👍

👩31 🧒29

♀️
    * macica dwurożna

♂️
    Morfologia pl. 1%

Starania od 09.25 - 11cs
  • aaandzia Autorytet

Wysłany: 6 lipca, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaandzia wrote:
    Takie najlepsze, dwa lata temu kupiłam lasta wieczorem i o 5 był wylot 😅😅😅 Na Krete tydzień all inclusive 2400 za dwie osoby
    Dorosły i dziecko 😃 ale teraz już nie ma takich cen niestety ciężko znaleźć

🙎🏻‍♀️91' 🧔🏻‍♂️94'
    9 latek na pokładzie
    09.2025 - bio chem 💔
    starania od 05.2026

-niedoczynność tarczycy
  • aaandzia Autorytet

Wysłany: 6 lipca, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzydzy wrote:

My też się na Japonię czailiśmy, ale ostatnio mamy nowe marzenie Kirgistan♥️ może kiedyś się uda

MiśkaK lubi tę wiadomość

🙎🏻‍♀️91' 🧔🏻‍♂️94'
    9 latek na pokładzie
    09.2025 - bio chem 💔
    starania od 05.2026

-niedoczynność tarczycy
  • aaandzia Autorytet

Wysłany: 6 lipca, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak się dziewczyny rozkręcacie, że ja też nie nadążam 😃 wracam do pracyyyyy. Dobrego dnia 🍀

MiśkaK lubi tę wiadomość

🙎🏻‍♀️91' 🧔🏻‍♂️94'
    9 latek na pokładzie
    09.2025 - bio chem 💔
    starania od 05.2026

-niedoczynność tarczycy
  • Konzzdi Znajoma

Wysłany: 6 lipca, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzydzy wrote:

Mi też się marzy Japonia na jesień 😃 ale bilety już dość drogie i niewiadomo czy warto ryzykować przez Emiraty czy się coś nie zadzieje do takiego września/października :/

MiśkaK, dzydzy lubią tę wiadomość

• Elgenda Ekspertka

Wysłany: 6 lipca, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wygrywa Mierzeja Wiślana jeżeli chodzi o polskie morze 😍

Ale tak, wątek tak rozkręcony, że to poezja 😄

MiśkaK, Tofuszka, Konzzdi lubią tę wiadomość

33👱‍♀️ 34👨‍🦱

Początek starań: maj 2026

Zdiagnozowane: PCOS androgenowe + niedoczynność tarczycy + IO, hipercholesterolemia

Leki: Letrox 125, Ezen 10
    Wcześniej dodatkowo: Yasmin + Spironol 50

69 kg, 168 cm wzrostu
  • shaylen Autorytet

Wysłany: 6 lipca, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam bete. 337🥹 i progesteron 22,8
    To sie naprawdę stalo😭🥹

Konzzdi, Złośnica.m, Xena89, Kompotlinka, dzydzy, aaandzia, Maalwii, Tofuszka, Nikaaa_, Skowronek, Dawdler34, J.ss, mistyreal, xSophie, Madzialenka95, KamilaAnt2026, MiśkaK, JoaJoaJoa, Gajek, Gorzkax33333, Słonecznik90, Gosiaczkova, xSmerfetkax, Carlina, mommytobe, Nigri, Marcycha, Anna_30, Milagd, Tajlandia22 lubią tę wiadomość

👱‍♀️29👱‍♂️30+🐈+🐕
    Początek starań 06.23 🥲
    *prawy jajowód niedrożny
    17cs 20.11.24 wyraźne ⏸️ 🥹❤️
    31.07.25 Narodziny 🩷 3060g 53cm

05.26 wracamy do gry 🤞
    Czy ponownie stanie się CUD? 🥹

07.26 stał sie cud✨️
    2cs 2.07 wyraźne ⏸️🥹❤️

Oto zaczyna się nowy rozdział -pisany małymi stópkami, pierwszymi uśmiechami i niezliczoną ilością nowych emocji :)
    age.png
  • Konzzdi Znajoma

Wysłany: 6 lipca, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shaylen wrote:
    To sie naprawdę stalo😭🥹

Gratulacje, piękna beta 😎

shaylen lubi tę wiadomość

• Złośnica.m Koleżanka

Wysłany: 6 lipca, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shaylen wrote:
    To sie naprawdę stalo😭🥹

Cudowne wieści!
    A jak sie czujesz?

Oj rozkręcił się bardzo, już czasem nie nadążam 😅

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca, 12:15

• Kompotlinka Autorytet

Wysłany: 6 lipca, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shaylen wrote:
    To sie naprawdę stalo😭🥹
    Gratuluję kochana! 🤩

👩34 👦35 & 🐕 🐕

starania od 10.25
‹‹ 37 38 39 40 41 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ