Lipiec spędzę w stogu siana wyczaiłam tam bociana!🫰🫢
-
WIADOMOŚĆ
-
nie mamJ.ss wrote:Kamila, a masz jakies dni w ktore szukasz czy czysty przypadek? Gdzies czytalam ze poniedzialki i sroda to najlepsze lasty ale nie wiem 😁
ja po prostu namiętnie odświeżałam. Koleżanka w zeszłym roku wyhaczyła Majorke za chyba 4,5k za 2 osoby, a wczensiej prawie 7k kosztowała, ale wyświetliło s9ię to tylko na jedyne 30min 🙈
J.ss lubi tę wiadomość
👩31 🧒29
♀️
* zmagam się z plamieniami od 7dpo do @
* macica dwurożna
♂️
Morfologia pl. 1%
Starania od 09.25 - 11cs -
KamilaAnt2026 wrote:ja kocham lasty
kiedyś wykupiliśmy lasta w czwartek o 23:00, a następnego dnia mieliśmy wylot o 09:00 hehe 
no i płaciłam za zakynthos 1600zł za all inclusive hehe
trzymam kciuki żeby się udało znaleźc coś super
Takie najlepsze, dwa lata temu kupiłam lasta wieczorem i o 5 był wylot 😅😅😅 Na Krete tydzień all inclusive 2400 za dwie osoby
KamilaAnt2026 lubi tę wiadomość
🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - bio chem 💔
starania od 05.2026
-niedoczynność tarczycy -
Z tą temperaturą to nie do końca. U niektórych temperatura nie rośnie nagle z dnia na dzień, tylko wzrasta powoli przez 2-3 dni. Ja zwykle miałam nagły skok temperatury, ale w ostatnim cyklu właśnie rosła mi tak powoli (ale codziennie była nieco wyższa - rosła tak o 0.1°C dziennie). Pierwszy raz tak miałam, więc poczytałam sobie ☺️Carlina wrote:Pik lh to tylko informacja, że organizm przygotowuje się do owulacji, niektóre źródła podają, że może ona nastąpić nawet do 48h po piku lh, a u dziewczyn które mają nieregularne, długie cykle takie piki lh mogą się pojawiać kilka razy w cyklu, a do owulacji może nie dochodzić. Innymi słowy organizm startuje, ale to czy owulacja była i mniej więcej kiedy określa skok temperatury i utrzymywanie się wyższych temperatur przez co najmniej trzy dni. I wtedy taki pierwszy dzień wyższej temperatury to jest 1dpo.
Carlina lubi tę wiadomość
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna nieregularne cykle długości 26-38 dni.
Starania od 02.2025r.
Leki: letrox, estrofem mite, duphaston
Sono-HSG 15.07 🤞 -
🌼xSophie przyjdzie taki moment, że bez lęku będziesz przeglądać ubranka 💕
🌼Xena89 tulę 🫂 dobrze, że macie plan działania, to najważniejsze:) daj znać w czwartek po wizycie jak było ❤️
🌼Aenu 🫂🫂🫂🫂
🌼Nigri, przekazanie informacji dziecku o rodzeństwie musi być ekscytujące:D tym bardziej jak bardzo chce rodzeństwa
A odnośnie do mówienia rodzinie - oczywiście widziałam masę podobnych treści w necie, gdzie daje się dziadkom pudełka ze śpioszkami itd. Tylko zastanawiam się, czy to w ogóle jest realnie do zrobienia? 😂 kiedy się chodzi na betę, później usg, później zastanawianie się czy wszystko będzie dobrze. Jakoś tego nie widzę??
Suszarka bębnowa odmienia życie - nawet bez dziecka 😄
Ja najbardziej lubię polskie morze i we wrześniu tam spędzimy urlop 💕 spacery z pieskiem, oglądanie tureckich seriali, teleturniejów, jedzenie i spanie. A naprawdę regularnie myślimy dokąd polecieć 😂
U mnie dzisiaj zmęczenie, od tygodnia - chciałabym powrotu sił witalnych. Dzisiaj idziemy na basen, to się trochę rozruszam.
mistyreal, aaandzia, xSophie, Słonecznik90, Nigri lubią tę wiadomość
33👱♀️ 34👨🦱
Początek starań: maj 2026
Zdiagnozowane: PCOS androgenowe + niedoczynność tarczycy + IO, hipercholesterolemia
Leki: Letrox 125, Ezen 10
Wcześniej dodatkowo: Yasmin + Spironol 50
69 kg, 168 cm wzrostu -
@ aaandzia --- szoooook jaka cena, my w zesżłym roku 2800zł ale za osobe 😱😱😱😱
@Elgenda a gdzie jeździsz nad polskie morze?
powiem wam ze mieszkam od zawsze blisko morza, a nie kąpałam się już chyba z ładnych 5 lat w polskim morzu, bo pogoda jest fatalna 🙈i woda sie nie nagrzewa👩31 🧒29
♀️
* macica dwurożna
♂️
Morfologia pl. 1%
Aenu, a kiedy odstawiłaś antykoncepcję? I jakie suple bierzesz?Aenu wrote:Nadal brak @ i kolejny test negatywny. Chyba zaczynam podejrzewać, że wróciły mi długie cykle, które miałam przed braniem antykoncepcji. Tabletki brałam około 4 lata. Po odstawieniu miałam może ze dwa w miarę regularne cykle, a teraz wygląda na to, że znowu wszystko się rozjechało. Podejrzewam, że @ przyjdzie dopiero około 40 dc, tak jak kiedyś. Oby tylko te nieregularne cykle nie wróciły na stałe. 🥺
Pytam bo moja historia jest podobna (tabsy 4 lata potem 3 miesiące regularnych cykli, potem się rozjechały) i może będę w stanie coś podpowiedzieć, bo chyba zaczynam w końcu ogarniać normowanie cykli
Nigri lubi tę wiadomość
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna nieregularne cykle długości 26-38 dni.
Starania od 02.2025r.
Sono-HSG 15.07 🤞 -
KamilaAnt2026 wrote:@Elgenda a gdzie jeździsz nad polskie morze?
powiem wam ze mieszkam od zawsze blisko morza, a nie kąpałam się już chyba z ładnych 5 lat w polskim morzu, bo pogoda jest fatalna 🙈i woda sie nie nagrzewa
Dla mnie morze co roku must have. Od lat tylko jednego lata nie byłam. Ja bardzo lubię mniejsze wioski na Mierzei Wiślanej - co prawda zwykle jest z półtora kilometra z wioski do plaży, ale za to ludzi mniej. A pole namiotowe można wyczaić niemal przy plaży💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Starania od 02.2025r.
Sono-HSG 15.07 🤞 -
Tak się z tematami rozkręciłyście że ciężko nadrabiać jak wchodzę 2-3 razy dziennie 😂
Ja melduję dziś mocniejsze plamienie, więc jutro pewnie przyjdzie małpa. Myślę 🌼Nigri że możesz mi już ją wpisać. Tu się nic więcej nie wydarzy
Tymczasem życzę wszystkim miłego dzionka, owocnych starań oraz wielu pozytywnych testów i dobrych wyników bety ❤️
aaandzia, MiśkaK, Słonecznik90, Gosiaczkova, Nigri lubią tę wiadomość
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Starania od 02.2025r.
Sono-HSG 15.07 🤞 -
KamilaAnt2026 wrote:@ aaandzia --- szoooook jaka cena, my w zesżłym roku 2800zł ale za osobe 😱😱😱😱
@Elgenda a gdzie jeździsz nad polskie morze?
powiem wam ze mieszkam od zawsze blisko morza, a nie kąpałam się już chyba z ładnych 5 lat w polskim morzu, bo pogoda jest fatalna 🙈i woda sie nie nagrzewa
O to musze ci powiedzieć że w tym roku podczas tych upałów morze było turbo cieple (jak na Bałtyk oczywiście
) Mówię konkretnie o Półwyspie Helskim.
My co roku „wakacje” nad polskim morzem, ok 6 tyg. Tylko to z pracą zdalną więc wakacje po 16:00 😅
Z roku na rok coraz mniej ludzi, ale ceny są już tak odjechane że się wogole nie dziwie. Taniej można za granicę pojechać.
Lasty też uwielbiamy 😍 ale w tym roku na jesień marzy mi się Japonia tylko strach takie bilety kupować jak niewiadomo czy w ciąży zaraz nie będę 🙈
KamilaAnt2026, aaandzia, mistyreal, Nigri lubią tę wiadomość
👩🏻36 lat 👦🏻36 lat
starania od 02.2026 -
Własnie tak myślałam że pewnie morze ciepłe, ale w aucie popsuła mi się klimatyzacja , a odkąd sie przeprowadziłam to mam z niecałą godzinkę nad morze, ale i tak nie chciałam zemdleć w drodze na nie haha, no ale teraz żałuje, że nie pojechałam, bo oczywiście już pogoda zrobiła się jesienna 👍👍dzydzy wrote:O to musze ci powiedzieć że w tym roku podczas tych upałów morze było turbo cieple (jak na Bałtyk oczywiście
My co roku „wakacje” nad polskim morzem, ok 6 tyg. Tylko to z pracą zdalną więc wakacje po 16:00 😅
Z roku na rok coraz mniej ludzi, ale ceny są już tak odjechane że się wogole nie dziwie. Taniej można za granicę pojechać.
Lasty też uwielbiamy 😍 ale w tym roku na jesień marzy mi się Japonia tylko strach takie bilety kupować jak niewiadomo czy w ciąży zaraz nie będę 🙈
👩31 🧒29
♀️
* macica dwurożna
♂️
Morfologia pl. 1%
Dorosły i dziecko 😃 ale teraz już nie ma takich cen niestety ciężko znaleźćaaandzia wrote:Takie najlepsze, dwa lata temu kupiłam lasta wieczorem i o 5 był wylot 😅😅😅 Na Krete tydzień all inclusive 2400 za dwie osoby🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - bio chem 💔
starania od 05.2026
dzydzy wrote:O to musze ci powiedzieć że w tym roku podczas tych upałów morze było turbo cieple (jak na Bałtyk oczywiście
My też się na Japonię czailiśmy, ale ostatnio mamy nowe marzenie Kirgistan♥️ może kiedyś się uda
MiśkaK lubi tę wiadomość
🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - bio chem 💔
starania od 05.2026
dzydzy wrote:O to musze ci powiedzieć że w tym roku podczas tych upałów morze było turbo cieple (jak na Bałtyk oczywiście
Mi też się marzy Japonia na jesień 😃 ale bilety już dość drogie i niewiadomo czy warto ryzykować przez Emiraty czy się coś nie zadzieje do takiego września/października
MiśkaK, dzydzy lubią tę wiadomość
-
U mnie wygrywa Mierzeja Wiślana jeżeli chodzi o polskie morze 😍
Ale tak, wątek tak rozkręcony, że to poezja 😄
MiśkaK, Tofuszka, Konzzdi lubią tę wiadomość
33👱♀️ 34👨🦱
Początek starań: maj 2026
Zdiagnozowane: PCOS androgenowe + niedoczynność tarczycy + IO, hipercholesterolemia
Leki: Letrox 125, Ezen 10
Wcześniej dodatkowo: Yasmin + Spironol 50
69 kg, 168 cm wzrostu -
Mam bete. 337🥹 i progesteron 22,8
To sie naprawdę stalo😭🥹
Konzzdi, Złośnica.m, Xena89, Kompotlinka, dzydzy, aaandzia, Maalwii, Tofuszka, Nikaaa_, Skowronek, Dawdler34, J.ss, mistyreal, xSophie, Madzialenka95, KamilaAnt2026, MiśkaK, JoaJoaJoa, Gajek, Gorzkax33333, Słonecznik90, Gosiaczkova, xSmerfetkax, Carlina, mommytobe, Nigri, Marcycha, Anna_30, Milagd, Tajlandia22 lubią tę wiadomość
👱♀️29👱♂️30+🐈+🐕
Początek starań 06.23 🥲
*prawy jajowód niedrożny
17cs 20.11.24 wyraźne ⏸️ 🥹❤️
31.07.25 Narodziny 🩷 3060g 53cm
05.26 wracamy do gry 🤞
Czy ponownie stanie się CUD? 🥹
07.26 stał sie cud✨️
2cs 2.07 wyraźne ⏸️🥹❤️
Oto zaczyna się nowy rozdział -pisany małymi stópkami, pierwszymi uśmiechami i niezliczoną ilością nowych emocji