Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Boję się tu zaglądać, od 2 tygodni się nie udzielam na forum ani w pamiętniku. Mam ogromny stres mam testować 14.11 boję się to 3 cykl teraz nie mierzyłam temp, używałam żel Conseive i biorę Luteine. Gratuluję Nona trzymaj kciuki za moje testowanie to się może na porodówce zobaczymy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 11:36
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlondik wrote:Toxey, mi też niby kazao czekać ale co ma być to będzie...staramy się od drugiego cyklu;)
Mi powiedzieli, że jak to jakiś wirus to lepiej odczekać, aż zniknie z organizmu, bo znowu może być to samo... Więc wolę te 3 miesiące chociaż przeczekać... Zrobię wszystkie badania w tym czasie. Zobaczymy co ginka mi powie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wrote:Spokojnie, porób badnaia-chlamydie, ureoplasme, mykoplazme, toxoplazmoze- wiele ciaz sie konczy niestety przez te bakterie...upewnisz sie ze wsyztsko ok i sprobujesz
U mnie winą była torbiel albo opryszczka na ustach prawdopodobnie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona!!! Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja tu wchodze sprawdzic co tam posalyscie od wczoraj a w stopce mi sie pokazuje u Ciebie ze zaciazylas mysle sobie osz Ty nie wytrzymalas piekna beta skarbie! Jejciu tak Ci zazdroszcze! ♡♡♡♡♡Nona lubi tę wiadomość