Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy na razie przerywamy z mężem starania,trochę egoistycznie to zabrzmi chcielibyśmy jechać jeszcze na wakacje we dwójkę. Specjalnie nie bd siie zabezpieczać ale też nie bd sie specjalnie starać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 13:57
-
nick nieaktualnygodaweri wrote:Hej ja mam za sobą rok nieudanych starań, jestem po laparoskopii drugi miesiąc - endometrioza, nie brałam visanne ani niczego takiego, lekarz nie jest zwolennikiem. Jestem cały czas na progesteronie w drugiej fazie cyklu. Trzymam za Ciebie kciuki
Dzięki, ja za Ciebie także trzymam kciukasy Może uda nam się razem A byłaś na kontroli po zabiegu? Ja miałam miec laparoskopowo ale jak zbadali Mnie dzien przed operacja to stwierdzili że za duży jest mój torbiel i muszą Mnie ciąć. Torbiel endometrialna narosła mi bardzo szybko bez żadnych objawów, nic Mnie nie bolało itp aż dziwne.anetpel lubi tę wiadomość
-
tomania2806 wrote:My na razie przerywamy z mężem starania,trochę egoistycznie to zabrzmi chcielibyśmy jechać jeszcze na wakacje we dwójkę. Specjalnie nie bd siie zabezpieczać ale też nie bd sie specjalnie starać.
I kto wie czy takie "odpuszczenie" nie przyniesie cudownej niespodziankitomania2806 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mam wyniki rozszerzonych badań - tarczyca
, jestem załamana...
FT3 4,66 (w normie)
FT4 13,01 (w normie)
aTG 7,99 (norma do 4,11)
aTPO 20,91(norma do 5,61)
Dziewczyny, wiem,że dobrze nie jest. Czy któraś z Was miała podobne wyniki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 15:46
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:zgredek, przyszła mama-trzymam kciuki!
godaweri 16.11 to moje urodzinki więc będzie + -
zania1313 wrote:mam wyniki rozszerzonych badań - tarczyca
, jestem załamana...
FT3 4,66 (w normie)
FT4 13,01 (w normie)
aTG 7,99 (norma do 4,11)
Dziewczyny, wiem,że dobrze nie jest. Czy któraś z Was miała podobne wyniki?
Ja przeciwciała miałam wyższe. Takie wyniki to jeszcze nie tragedia. Niektórzy mają przeciwciała ponad 1000. Endokrynolog na pewno zapisze Ci tabletki. -
zania1313 wrote:mam wyniki rozszerzonych badań - tarczyca
, jestem załamana...
FT3 4,66 (w normie)
FT4 13,01 (w normie)
aTG 7,99 (norma do 4,11)
Dziewczyny, wiem,że dobrze nie jest. Czy któraś z Was miała podobne wyniki?
Kochana spokojnie :* te wyniki to nie jest tragedia. Dostaniesz tabletki i TSH ładnie spadnie wiem po sobie. Super, że FT4 się mieści bo to ważne przy dawkowaniu leku Być może wyniki wskazują na hashimoto ale nie jestem endo więc ciężko mi stwierdzić. W każdym razie jest to do opanowania. Dobrze, że teraz wyszło- pojdziesz do lekarza i bedzie dobrze :* stosując leki bez problemu zajdziesz w ciążę :*zania1313 lubi tę wiadomość
-
Malina_88 wrote:Kochana spokojnie :* te wyniki to nie jest tragedia. Dostaniesz tabletki i TSH ładnie spadnie wiem po sobie. Super, że FT4 się mieści bo to ważne przy dawkowaniu leku Być może wyniki wskazują na hashimoto ale nie jestem endo więc ciężko mi stwierdzić. W każdym razie jest to do opanowania. Dobrze, że teraz wyszło- pojdziesz do lekarza i bedzie dobrze :* stosując leki bez problemu zajdziesz w ciążę :*
Malinko, czy przy tym Hashimoto ciąża nie jest problemem? Podobno wzrasta ryzyko poronienia itp... sama nie wiem co mam myśleć.
moja ciocia któa również ma poważne problemy z tarczycą,mówi,że u mnie to wynika z nadmiaru stresu... możliwe? -
nick nieaktualny