Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
zania1313 wrote:Malinko, czy przy tym Hashimoto ciąża nie jest problemem? Podobno wzrasta ryzyko poronienia itp... sama nie wiem co mam myśleć.
moja ciocia któa również ma poważne problemy z tarczycą,mówi,że u mnie to wynika z nadmiaru stresu... możliwe? -
Chyba sie udało,2 różne testy pozytywne dzień przed okresem nie wiem co mam myśleć....tak bardzo sie ciesze ale chyba powinnam poczekac do jutra zeby @ nie przyszła
Matleena, Basik122, Maczek, Carmen.92, Nona, Daisy, Magnosia, godaweri, mała.mi, zielarka, przyszła mama:), Mimi86, olusia24 lubią tę wiadomość
-
Jeszcze 12 dni i testuje. Powinnam testowac 16, ale zwyczajnie sie boje rozczarowania.
W czwartek polecialam do Polski. W piatek polecialam na tarczyce i d3. Odbierajac wyniki sie zalamalam. Tsh z 1.4 do 3.52 podskoczylo. Prawdopodobnie Hashimoto. Czekamy na atpo. Do tego dostalam pelno witamin i Clostilbegyt. Zakupilam Castagnus i Selen. Moze sie uda w koncu.
Zagroszkowanym jeszcze raz gratuluje!!!! ;* przesylajcie te cudowne wiruskiNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja może zatestuje 29.11 proszę o dopisanie do listy2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran ...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪