Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
mana wrote:bosa może miałaś wadliwy test? mnie taka sytuacja spotkała już kilka razy
zania1313 gratuluję
dziewczyny czy beta w 10dpo wyjdzie wiarygodna? kończy mi się duphaston i nie wiem co robić ....
piersi bolą mnie masakrycznie, brzuch napiernicza jak na @ zmęczona jestem, a wczoraj szarpały mną takie nerwy że gdyby jakiś gagatek zaczepił mnie w ciemnej ulicy nie miałby szans!
ja miałam to samo po duphastonie przez trzy miesiące go brałam i dopiero w ostatnim cyklu wyluzowałam a w pierwszym odrazu poleciałam na bete ale niestety negatywna!!!
piersi i brzuch to w zyciu mnie tak nie bolały jak po tym dupku...
jeszcze do tego byłam strasznie zdenerwowana i co chwila chciało mi sie płakać ...takze nie chce juz tych tabletek..zobaczymy co teraz bedzie po trzech miesiącach z dupkiem!!! a myslałam ze tylko ja przezywałam taką asakre z tym lekiem!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 14:36
-
november123 wrote:Dziewczyny tule was mocno
Grudzień będzie wyjątkowy i wszystkie zafasolkujemy
Twoja tempka bardzo ładnie rośnie także wszystko jest mozliwe jeszcze w listopadzie...mój pierwszy synuś począł sie w listopadzie!!Daisy lubi tę wiadomość
-
Paulina27 wrote:cos mi sie wydaje ze po tym odpoczynku...odrazu zaciążysz...zycze ci tego
Dziękuję kochana ;* Choć zaczynam wczesniej, bo w 2 cyklu chcę się normalnie kochać, bez nacisku na to czy są płodne czy nie....ale może się uda
Zaraz po @ - mam nadzieję, że przyjdzie w terminie - mam zamiar iść do niezależnego ginekologa z wynikami badań, niech zobaczy czy mogę -
Paulina u ciebie może już nie będzie następnego cs taka ładna i równa temperatura u dziewczyn kończyła się zieloną kropeczką
Tobie też tego z całego serca życzęTobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
Paulina27 wrote:Twoja tempka bardzo ładnie rośnie także wszystko jest mozliwe jeszcze w listopadzie...mój pierwszy synuś począł sie w listopadzie!!
U mnie temp zafałszowana bo miałam nocki w pracy i spałam po 3h i mierzyłam dopiero o 12 w południe także jakoś mnie nie cieszy ten wzrostTobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
Katarzyna87 wrote:Misia, strasznie przeciągał Ci się ten cykl...może w grudniu będziemy już razem testować (może dotyczy mnie)
Okropnie , aż 41 dni ! W sumie miałam trochę stresu i nerwów ale żeby aż tak wpłynęło to wszystko na mnie! Masakra..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 17:19
-
nick nieaktualny
-
mana wrote:Paulina27 to moj 4 cykl z duphastonem i w zadnym nie mialam takich objawow moze jedynie sennosc w 1 ciazy tez tylko sennosc po jakims czasie organizm sie przyzwyczail
to znaczy ze trzeba bete robić!!! moze siię udało mój ten cykl już jest bez dupka a ginek kazał przyjsc dopiero w maju takze mnie ratuje tylko sex a kiedy zaciąże to nie wiadomo!!!!
w sumie ja mówiłam lekarzowi ze ja nie chce dupka bo mam po nim masakre -
Paulina27 wrote:w grudniu bedzie już 7 cs masakra...pomału zaczynam sie podłamywać ..najgorsze to czekanie
-
Cześć dziewczyny gratuluję tym które doczekały się groszków Ja na weekend pojechałam odpocząć troszkę cudnie mi było.Ale cóż dziś wróciła rzeczywistość
Jak nie miałam śluzu to go nie było, dziś jest sporo, ale nie jest płodny, jest kremowy.Wiecie tak naładowałam akumulator,że jakoś narazie nie myślę o testowaniu,mój cykl jest tak pomieszany,że ja już się pogubiłam totalnie:)córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud